Windows Messenger Live (an error occured)

Permalänk

Windows Messenger Live (an error occured)

Jag har en vän som inte kan använda sitt MSN längre. Det började med att Msn inte startade och ville att man skulle uppgradera till den senaste versionen. När det var klart och installerat och försöker starta det så får hon detta meddelandet: "An error occured during the installation of assembly".
Hon använder Vista och har inga antivirus program som ställer till det.

Jag skulle vara mycket tacksam ifall någon vet hur man åtgärdar detta utan att behöva byta till t.ex. Miranda eller liknande klient.

--
Mvh

Permalänk
Hedersmedlem

Om hon inte har antivirusprogram som ställer till det, så kan det vara virusprogram som ställer till det, så kör lite rensning av systemet med ett a-virusprogg och en kolla med Spybot Search & Destroy, så där inte finns skit i systemet. Kör gärna en diskrensning och defrag också.

Visa signatur

Stalin var så gammal att de fick Len´in. ;)

Permalänk
Medlem

Har en polare som oxå hade samma problem.

och han hade en totalt virus fri maskin.

De enda som hjälpte för han va att formatera och installera om windows.

Visa signatur

[Phanteks Enthoo Pro TG] [ASUS ROG Strix 850W Vit] [Delidad i7 7700K] [Corsair iCUE Hydro H150i ELITE CAPELLIX Vit] [Corsair Vengeance RGB PRO SL DDR4 16GB 3200MHz/CL16 Vit] [ASUS Z270-F] [Gigabyte RTX 2070 Super 8GB GAMING OC Vit] [C:WD Black SSD 256GB M.2, E:Seagate Firecuda 1TB, F:Samsung 860 EVO 1TB, G:Seagate IronWolf 4TB & H:Seagate Momentus XT 7200.1 500]

Permalänk

Rackarns! Hoppas verkligen att det hjälper med spybot och det där andra, för hon kan inte ta en backup på all viktig information hon har på datorn!

Permalänk
Hedersmedlem

Varför kan hon inte ta backup? Har hon inte någon brännare?

Visa signatur

Stalin var så gammal att de fick Len´in. ;)

Permalänk

Det är mest iTunes musiken som är köpt som tar för mycket plats för att bränna, iallafall på en CD. Jag ska ta och kolla upp detta!