Permalänk
Medlem

Äger två, En Amiga 500+ som jag köpte ny i förpackning samt en Amiga 2000 som köptes begagnad. Några spel/program som kördes http://www.kulturellt.se/amiga.JPG även om mycket såklart utelämnats. Ett program som gärna används fortfarande är Deluxe Paint 4 som jag har box, manualer samt diskar kvar till. Bland tillbehören finns en extern diskettläsare, en Tac 2-joystick och lite andra prylar som inte använts på några evigheter - tyvärr!

Favoritspelet var Pinball Fantasies men bästa och mest unika känslan tycker jag nog ändå att Blade Warrior stod för (ej så bra spelbarhet men rent visuellt intressant). "Roligast" kopieringsskydd måste nästan 7 Colors få medalj för, en papper med koder som var svartprickat så det inte kunde kopieras och behövde hållas mot monitorn (eller annan ljuskälla) för att kunna läsas. en kopiös drös koder var det givetvis - allt för att man inte skulle orka skriva av det hela till en kompis som ville "låna" spelet. En annan favorit var Venus Fly trap, men disken gick sönder för mig så jag har inte kunnat spela det på över tio år

Funderar ofta på att plocka fram min 500+, men orken att koppla allt finns inte riktigt. (Funderar dock på att sätta upp den i gästrummet så det bara är att slå igång den då andan faller på)

Visa signatur

iMac, inget monster på något sätt så spec överflödigt!