Vattenkylningsmodul

Efter att ha byggt om vattenkylningen och bytt ut komponenter hela tiden bestämde jag mig för att göra en modul som innehåller de väsentligaste delarna.
Jag la inte ned någon herrejösses energi då jag ännu inte vet om konceptet är så bra som jag tror.

Lådan är iallafall byggd i MDF och innehåller kylare (MO-RA 2), pump (laing D5 vario), 6st 120mm fläktar samt en glasbehållare med plåtlock köpt på en husgeråds affär + slang som är 12mm invändigt.

Tryckluftskopplingar är monterade för enkla ombyggnationer av kylsystemet och sen har jag lött ihop en lång 12V sladd till pump och fläktar.
Fläktarna sitter orginellt monterade med magneter för att det skulle gå komma in i lådan på ett enkelt sätt (man tager vad man haver) och högtalartyg ska sättas fast på de svarta ramar som är inklämda vid kylare och fläktar.

Ombyggnationen på sista bilden resulterade i 1.5m mindre slang på insidan och betydligt proffsigare utseende.

Den första testen med oklockad Q6600:a blev sådär.
Vattnet kyls utomordentligt men jag har svårigheter att överföra kylan till processorn, antingen är heatspreadern felmonterad eller så har vattenblocket dålig prestanda!
Jag har testat olika pastor och mängder men det har inte gjort någon skillnad alls så eventuellt har jag haft otur med batchen på proppen, den kräver nämligen 1.6V för stabil klock i 3.6GHz!?