3.1
22 röster
Skapat
2010-06-09
Senast ändrat
2010-06-10
Visningar
3 459

Ja, dags för en ny data så har tagit bilder efter att jag satt ihop den. Det är inte direkt något stort att visa men tänkte ändå dra upp ett galleri här på swec.

Specs:
CPU: AMD Athlon II Quad Core @ 2.9 ghz
GPU: XFX HD Radeon 5770 1 gb
PSU: Silver Power 500w
Mobo: MSI 770-C45 AM3 socket
HDD: Hitachi 500 GB 7200 rpm
Ram: Corsair Value DDR3 2GB
Chassi: CM Storm Scout
OS: Windows 7 home 64 bit (Orginal (a))

Lite tråkigt att jag inte haft pengar so far för en ny CPU kylare men det ska införskaffas inom en månad. Kör på stockkylaren nu men ska fixa en Noctua kylare. )

CM Storm Scout

Det blev ett CM Storm Scout,

Helhet

Helhet, är inte så nöjd med kabeldragningen men den blev helt okej. Är första gången jag gör en kabeldragning så det får duga. CM Storm Scout har inte så bra hål för kabeldragning så funderar på att gör ett eget senare..

Kablar!

Organiserat kaos?

Dator<3

Chassit<3
Kanske inte direkt stilrent men jag hade inte råd med ett Obsidian 800D >.< Ville ha med en ruta för att kunna glo (a) Funderade på Fractal Designs R2 men blev detta istället )

GPU

XFX HD Radeon 5770<3

Mer på graffet

Enkel "modd"

Som ni såg däruppe så hade jag lagt kablar på hårddisken så jag sprayade ett papper svart och tejpa fast. Blev rätt fail men när chassit är på så ser man inte det som blev fail så det är ingen fara (a)

Lite helhet.

Detta var dock innan kabeldragningen observera det!!

Innanför

Som ni ser så ser det inte så snyggt ut. ><

En till

Sista bilden. )
(Innan kabeldragning)
Aja, första galleriet. Nu ska jag skaffa ny CPU Kylare, ny skärm och klocka CPU'n lite lätt när jag har ny CPU kylare. ) Tack och hej.