Oanvänt Asus ROG MAXIMUS Z690 HERO

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Moderkort Publicerad 2021-12-29

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av w0zzie
Annonsör
w0zzie (dolt)
Medlem sedan
Jul 2018
Foruminlägg
48
Annonser
2
Marknadsbetyg
-
Slutpris: 3 500 kr
Antal bud: 6 st
OBS! Bud är inte bindande
20
Stockholm, Bromma
Skickas & Avhämtas

Hej!

Jag säljer ett ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO som jag vann i en tävling anordnad av ASUS. Anledningen till att jag säljer det är att jag tyvärr inte har pengarna för både en ny processor och DDR5 minnen. Istället kommer jag att använda pengarna jag får från försäljningen till att uppgradera min nuvarande dator.

Här kan du läsa om moderkortet:
https://www.webhallen.com/se/product/342158-Asus-ROG-MAXIMUS-...

Moderkortet är helt oanvänt, men förpackningen är dock öppnad för att se till att alla tillbehör följer med moderkortet. Dessutom kollade jag om kondensatorn som orsakat problem för andra exemplar satt åt rätt håll. På detta exemplar satt den åt helt rätt håll, vilken du kan se på den sista bilden, och därför behöver man antagligen inte oroa sig.

Gällande garanti kan jag inte garantera att det medföljer eftersom att det är en tävlingsvinst. I lådan fanns det dock ett “ASUS Warranty Information Form For Selected European Countries”.

Det går både bra att hämta upp kortet i Bromma, alternativt att jag skickar det. Köparen betalar dock för frakten.

Nypriset på Webhallen ligger på 6 490 kr. Jag tänker att ni får komma med prisidéer men att jag själv väljer vilka bud jag accepterar. Om ni har några övriga frågor är det bara att skriva!

Med vänlig hälsning
Viggo