Rensning

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Garderobsrensning Publicerad 2022-07-12

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Laktos
Annonsör
Laktos (dolt)
Medlem sedan
Aug 2017
Foruminlägg
601
Annonser
38
Marknadsbetyg
-
Pris:  123 kr
12
Stockholm, Bromma
Skickas & Avhämtas

Hej! Det blev kvar lite saker efter sist så jag kör igen.

3st EK Vardar 120mm fläkt - inte så mycket att säga här, välfungerande fläkt.
Pris: 50kr/st

2st 120mm Fractal Design Dynamic X2 GP-12 - Bra chassifläktar.
Pris: 40kr/st

1st Noctua A12x25 120mm fläkt - en mycket kompetent fläkt, låter praktiskt taget ingenting. Köp denna och en till så har du originalfläktarna på U12A:n på plats.
Pris: 100kr

1st Noctua kylare U12A
https://www.inet.se/produkt/x177711/noctua-nh-u12a
Tyvärr använder jag en för mycket Noctua-fläkt på annat håll och jag kan därför inte sälja den med original-fläktar. Alla fästen verkar finnas kvar. Det är alltså själva kylflänsen och fästena som ingår.
Pris: 500kr

1st Corsair AIO - liten märklig sak som jag blev lite blåst på. Det var någon grabb som vägrade skicka med fästen och skruvar så denna är lite naken. Om man är lite kreativ eller har ett fint utbud av skruvar hemma kan man definitivt få den att fungera. Jag har fästen dels för AM4 och Intel, och sedan bottenplattan till denna.
Pris: 100kr

1st QI laddare - plats för telefon, airpods pro (lär fungera med andra också) och apple watch. Tyvärr är QI-plattan lite för högt upp för en iPhone i miniformat. Ge den 15W så tror jag att den är nöjd för att köra alla 3 enheter samtidigt, om än lite långsamt.
Pris: 100kr

1st USB Fläkt - upptar plats men jag använder den aldrig. Låter en del men kan vara skönt att ha under sommaren.
Pris: 50kr

1st Minikyl - får plats med 6st 33cl burkar. Använd väldigt lite.
Pris: 150kr

2st AduroSmart Eria E27 RGB + Controller. Dessa påstår sig ha "Zigbee", och det verkar även som att det går att kontrollera andra Zigbee-enheter via kontrollern som ingår. Däremot har jag inte lyckats med att koppla lamporna i sig till en fristående Zigbee-hub, vilket gör att de blir ganska krångliga att använda då de inte kan integreras i resten av mitt smarta hem. Appen i sig, AduroSmart Eria, är inte helt dum. Men den är inte heller fantastisk. Det går jättebra att styra färger, ljusstyrka etc, skapa automationer, mitt enda problem var väl att den inte är helt integrationsvänlig mot andra lösningar. Med det sagt, kan den dock använda sig av Google Home och Alexa, och de kommer förhoppningsvis fortsätta utveckla applikationen, så detta kan vara ett väldigt billigt sätt att doppa tårna in i smart-hem världen.
Pris: 250kr

Finns att hämta i Abrahamsberg/Bromma. Fråga om frakt så kan vi se om det går att lösa för just det du vill ha. Tänkte att priserna jag har satt är lagom, men ifall det finns fler intressenter för det priset innan jag har sett/sålt varan kan ni ju buda om ni känner för det.

Allt gott!