Möss och Musmattor!

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Mus & tangentbord Publicerad 2024-05-23
Pris:  500 kr
Profilbild av M3sslah
Medlem sedan
Nov 2010
Foruminlägg
24
Annonser
1
Marknadsbetyg
-
Skåne, Helsingborg
Skickas & Avhämtning
5

Säljer lite blandat här, några bra möss och några bra mattor, allt efter tycke och smak.

Mattor

Odin infinity 2XL 91x46, en fantastisk musmatta om du gillar lite mer fart, den bästa mattan jag provat när det kommer till tracking.

350:-

Xraypad Equate XL 90x40 den obehandlade vita modellen som är extra långsam, en bra matta om du gillar extrem kontroll i spel som CS och Valorant, mycket statisk friktion på denna så dina flicks stannar direkt.

350:-

Gamesense Radar XL - En all-around padda skulle jag säga, den har liknande glid som equate och typ G840 men materialet är mer smooth och den har mindre statisk friktion så tracking blir mycket enklare, passar till CS för att den ändå är rätt långsam men har tracking så den även funkar i Apex och spel som kräver mer flow i aimet. Den har liknande tracking egenskaper som Odin Infinity men känns långsammare.

450:-

Har även en Glorious musmatta 3XL 120x60 och en IKEA musmatta i XL, ca 90x45 tror jag.

200:- för båda

Möss

G Pro Wireless

600:-

Model O (med kabel)

200:-

G Pro Hero

300:-

Tänker att mössen inte behöver någon vidare introduktion, dom är allihopa väldigt bra beroende på ens smak, skicket på allt är kanonbra då allt är använt lite mest för att testa och komma fram till vad jag gillar. Bra batteri på G pro osv. Allt funkar som det ska givetvis och mattorna är fina och i stort sätt nyskick.

Bara fråga om det är något ni undrar.

Edit: Har också en Zowie EC1 i fint skick jag kan sälja, 300:-.