Inlägg

Inlägg som jallabert har skrivit i forumet
Av jallabert
Citat:

c:\WINNT\system32\USERENV.dll was loaded, but the DllRegisterServer entry point was not found.

DllRegisterServer may not be exported, or a corrupt version of c:\WINNT\system32\USERENV.dll may be in memory.
Consider using PView to detect and remove it.

Av jallabert
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Foo
Hitta den gammla userenv.dll filen. Registrera den igen med.
regsvr32.exe winnt\system32\USERENV.dll

Jag har 5 olika såna filer. De ligger i C:\WINNT\$NtUninstallQ328310, C:\WINNT\$NtUninstallQ329115, C:\WINNT\$NtUninstallQ811493, C:\WINNT\ServicePackFiles\i386 och C:\WINNT\system32. Vilken av dem är det?

Av jallabert
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Aqualize
KB824141 har nämnts förut:
http://forum.sweclockers.com/showthread.php?s=&threadid=19734...

Det verkar vara på win 2000 felet framträder. Man kunde tro de hade fixat saker tills nu. Jag säger iaf så för på server 2003 så orsakade inte den hotfixen några problem för mig.

Men det som står i den tråden löser inte mitt problem :/

Av jallabert

Fel när jag loggar in, windows 2000

Jag kör windows 20000 på min skoldator (men självklart har jag linux på den också), och när jag körde update en gång slutade firstclass att funka för mig. Då mailade jag till datorgubben som tycker om att ghosta datorer på våran skola och frågade vad som kunde vara fel, då sa han att jag skulle ta bort en hotfix. kb824141 hette den tror jag. Jag tog bort den, och nu när jag ska logga in så blir jag inloggad, men det enda som händer är att jag får ett felmeddelande som säger "Det går inte att hitta ordningsnummret 175 i DLL-filen USERENV.dll.". Vad ska jag göra för att fixa felet? Jag kan trycka ctrl+alt+del och starta program osv..

Av jallabert

http://www.dangermouse.net/esoteric/chef.html
Det tycker jag att var tufft

Av jallabert

Äckligt.

Av jallabert
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ragnwald
4. Om du menar fluxbox så ja, editera filen ~/.fluxbox/menu

5. Finns säkert ett sådant alternativ, kolla "aterm --help" eller "man aterm". Annars kan du prova Eterm, mycket mysigt terminalprogram där du kan ta bort hur mycket du vill av bordersarna (99% säker på att det går i aterm också).

Menade gnome. Ska kolla lite på man aterm och kanske testa Eterm.

Av jallabert

Några frågor om gnome och fluxbox

Jag har börjat använda gnome, bara för att jag gillar gnome-panel. Nu har jag fått lite problem som jag skulle vilja ha hjälp med..

1. Jag har en panel som jag har tagit bort expand på, så den blir liten och bra som jag vill ha den, men det blir fula pilar på sidorna som man använder för att flytta panelen. Hur får man bort dom om det går?

2. I fluxbox när man flyttar fönster flyttas dom när man släpper musknappen, men i gnome flyttas fönstret direkt och då ser genomskinligt aterm fult ut. Kan man få fönster att flyttas som i fluxbox?

3. Kan man få gnome-panel att köras i fluxbox på något sätt? Om jag bara kör gnome-panel i fluxbox blir det helt konstigt.

4. Kan man lägga till och ta bort saker från menyn som kommer när man högerklickar på skrivbordet i gnome? Finns inget på den menyn som jag har använt.

5. Kan man få mindre border eller ingen alls på aterm? I gnome..

Av jallabert
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lither
Tja, saken är den att jag VILL starta ett från början, då har jag koll på vilka som är kompetenta, vilka som kan vad och jag vet hur vi ska satsa.

Sen avstår jag helst från att ingå i sunkigt, ta det inte personligt.

Och, det må vara så att ni gillar designen. Den fyller inte de krav som jag tror att vår sida ska behöva. En temasajt ska följa en annan grundmall, det gör inte ni.

Så, jag tackar nej.

Det tycker jag att låter bra, bättre att starta från början

Av jallabert

nvidia funkar bättre än ati enligt mig.. har ett geforce 2 och ett radeon 7000 i min dator. Radeon-kortet var jobbigt att få igång, och varje gång jag startar om x måste jag starta om datorn för att det ska bli nån bild. Jättebra.

Av jallabert

Skitsnyggt

Av jallabert

Jag tycker att det är idiotiskt att de inte får ha vad de vill i sitt os. Fast jag har inget emot att de blir stämda, tycker bara att det är bra.

Av jallabert

När jag mailade dell om en sak fick jag svar dagen efter. Men svaret var helt fel, då fick jag svara på mailet och sen vänta typ två dagar.. och då fick jag ett svar som var ännu sämre än det första dåliga svaret jag fick. När jag mailade ati tog det ungefär en månad att få svar, och där fick jag också ett dåligt svar.

Av jallabert

GIMP 2.0 släppt

Såg nyss på slashdot att GIMP 2.0 har släppts
http://slashdot.org/articles/04/03/24/0049217.shtml?tid=117&t...

Citat:

The GIMP developers are proud to release version 2.0 of the GIMP, the leading free software tool for image manipulation.

This release is a major event, marking the end of a three year development cycle by a group of volunteers and enthusiasts who have made this the most professional release of the GIMP ever. It is the first stable release that is officially supported not only on Unix-based operating systems, but also on Microsoft Windows and Macintosh OS X.

Started in 1995 by Spencer Kimball and Peter Mattis, the GIMP has evolved into a mature and powerful application. The latest release has major improvements in the user interface, making the GIMP more accessible for casual users as well as graphics professionals. The quality of the code base has also been substantially improved, making it easier for the open source community to contribute useful and high-quality add-ons to the GIMP.

The full press release along with a document describing the new features of GIMP version 2.0 are available as PDF files. Jakub Steiner has prepared a bunch of small video presentations which show some of the new features as well.

The GIMP 2.0 release is available for download at ftp.gimp.org and from the mirror sites.

Av jallabert

arson är bra att bränna med tycker jag.

Av jallabert

Jag fick det förut, fick installera om. Efter ett tag blev det lika igen och då körde jag badblocks som visade att det var en massa fel på hårddisken..

Av jallabert
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Shark^
Fatal Error: No DOCTYPE specified!

Ni som gör sidan borde lungt lära er lite mer om "programmering"

Ja, och dom har skrivit Assembler som ett alternativ på röstningen också (Vilket språk vill du helst lära dig?). Det heter väl assembly?

Av jallabert
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Moor
Det var ju trevligt. Ska jag använda den då?

Ja, det tycker jag. Det ser lite tomt och tråkigt ut när det är vitt

Av jallabert

Hur ser det ut i IE?

Av jallabert
Citat:

Ursprungligen inskrivet av m0REc
aldrig provat, måste provas!

edit: klarar den att bränna DVD?

Citat:

Here's what we're working on for 0.9.8:

•M3U playlist generation when ripping CDs (Done!)
•Direct IDE/ATAPI support (requires Linux >= 2.5.54 whatever the latest version of cdrecord is) (Done!)
•DVD Burning/Copying (In Progress)
•Tons of bug fixes