Inlägg

Inlägg som prozzac har skrivit i forumet
Av prozzac

de kan också vara så att cpun/kylaren är konkava, konvexa eller bara krokiga, man kan alltid prova å lappa å se om de blir nån skillnad. gjorde de på en kompis Q6600. innan skilde se tempsen me 12 grader mellan kärnorna, efter me 3 grader. sen bli ju temperaturen lägre i allmänhet av de

Av prozzac

Tja, lättast skulle de väl va å sätta in minnena i en annan dator och se hur de går. fungerar de bra där så borde de va moderkortet. Jävlit jobbit me såna fel.

Av prozzac

har du provat å mata mer volt till mammabrädan(nordbryggan), de brukar hjälpa, sen kan du prova å ställa ner minnena för å se om de är dom som bromsar.

Av prozzac

Steelpad 4D fungerar utmärkt för mig. Några kompisar tycker däremot att de är för mycke motstånd när man drar musen över den, men de är som med de mesta en smaksak.

Av prozzac
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Krimskrams
mitt drömchassi är lite högre än en vanlig towerlåda men inte en full tower, sen så ska den vara lite bredare än vanliga så att man kan få platts med en fin kylare utan att den slår i sidan, typ 24-25 bred, å så ska det vara 2st 200mm fläktar fram och två bak så att man få den tyst och fortfarande ett riktigt bra flöde, sen så mååååste det finnas smarta kanaler att dra alla kablarna i så att man slipper ett jävla råttbo med sladdar så man ska nog minst kunna ha kablar bakom moderkortet(finns på dom flästa idag så, men någe änu bättre vore trevligt nätagget vill jag ha längst ner så att lådan får en låg tungdpunkt, så att den itne rammlar lika lätt sen så vet jag inte rikigt vad jag vill mer att den ska ha men 3 vanliga slottar så att man får platts med dvd brännare o fläktkontroler till alla fläktarna, hoppas att din låda blir bra skicka bilderna sen när den blir klar tjooooo

håller med, men ja skulle hellre ha 2st 120mm fläktar fram, nån på botten, en bak och 2 på taket. skulle va kul om man kunde rymma en 2X120mm radiator me dfläktar på taket(inuti lådan)

Av prozzac

jepp den rymms. de fattades ca 2 cm för att få in min infinity i de chassit. den är 160mm hög och freezer 7 pro är 96mm hög. enkel matte!

Av prozzac
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pekz0r
Öö, nej?
Hur kan kortet bli 20 grader varmt med vattenkylning om man inte har minusgrader hemma? Kortet kommer ju alltid vara varmare än vattnet som kyler det och vattnet borde ju vara varmare än 20 grader, speciellt med ett Geforce 8800 GTX inkopplat.
Sedan att en fläkt på ett redan vattenkylt grafikkort skulle sänka tepen ytterligare 5 grader är ju väldigt troligt... speciellt om grafikkortet är i rumstemp redan

de står faktist att den sänker tempen med 20 grader, inte till 20 grader.
man ska inte tro allt man läser men de verkar troligt att de fungerar

Av prozzac

ja ha ett nästan likadant kort å speedfan fungerar för mig

Av prozzac

ja skulle inte lita för mycke på det här ryktet, fudzilla är inte den mest pålitliga källan direkt.

Av prozzac

ja ha lyckats få upp min 5200+ till 3,12 Ghz med 1,544 i vcore.
Idle 37 load 56. kanske ska försöka få upp den högre snart.
ja kyler de med en asus silent knight, inte bästa kylaren men den gör jobbet.

Edit: ja kör den i 3,21 nu

Av prozzac

ja ska nog prova att löda dit en strömställare, de verka mindre krångligt. (billigare)
Får se hur de går.

Av prozzac

Tålig Fläktstyrning?

Ja ha nyligt köpt 2st 120mm deltaflätar som ja ha montera i datorn, men de väsnas otroligt mycke mer än ja kunde föreställa mig. Ungefär som en toktrimmad dammsugare! Ja ha sökt efter en fläktstyrning som palla minst 36 W men de går inte att hitta. Har provat med ljusdimmers till taklampor men de fungerar inte alls. Jag behöver assistans!!!!!
Alla goda råd är välkommna!