Inlägg

Inlägg som busta_rhyme har skrivit i forumet
Av busta_rhyme

Absolut, ingen reklam bör ju förekomma. Den ska presentera mig som kompositör, och tanken på att den kanske säljs igen till någon annan stör mig egentligen inte. Just den template som man i såna fall köper är ju inte direkt lika vanligt förekommande som gratis wordpress templates till bloggar..

Men här på forumet borde det ju finnas riktgt bra folk som man kanske kan samarbeta med för att anpassa en köpt Flashsida..

Av busta_rhyme

Köpa Flash Templates eller inte?

Jag är kompositör (numera för film), och vill ha en representabelt snygg hemsida, men har inte mycket kunskaper i programmering eller grafiskt skapande. Det är helt ok priser enligt mig att köpa färdiga Flash Templates på t ex Flash Templates eller Flash Templates | TemplateMonster men jag behöver hur som helst någon som anpassar den för mina önskemål (bilder och text).

.. eller bör jag kontakta någon annan medlem som vill ställa upp för samma summa och programmera hela hemsidan från grunden? Tror ni jag får liknande snygg flash hemsida? Vad tycker ni? Köpa färdig template eller be någon fixa en åt mig..

Av busta_rhyme

Men är det något man gör något åt, om man inte är uppkopplad till internet?

Av busta_rhyme

Microsoft strypt bandbredd i datorer?

Jag har en musikdator som aldrig är kopplad till internet eller heller laddar ner uppdateringar. En kollega berättade att alla datorer har strypt bandbredd av Windows, avsatt för uppdateringar osv, men att detta går att ta bort/åtgärda så att datorn jobbar mycket snabbare?? Någon som vet hur man gör?

Av busta_rhyme

Ramminne: 32bit VS 64bit

När det kommer till musikproduktion och film, som är väldigt krävande. Vilket operativsystem krävs för att utnyttja maximalt ram-minne t ex 8gb? 32bitars eller 64bitars? Vad är skillnaden i prestande, och om jag har en 32bitars, kan jag fortfarande använda upp till 8gb minne..

Av busta_rhyme

System link pc-to-pc

Jag har en stationär PC med windows XP, och ska köpa en till stationär dator. Dessa vill jag koppla ihop med varandra för att kunna utnyttja maximal prestanda när jag komponerar musik till film. Det tar mycket kraft och min ambition är att köra ett program på ena datorn som samtidigt samkör med program från andra datorn.. Nån som kan nåt om detta?

Av busta_rhyme

Hela aktivitetsfältet går ej att komma åt? (win xp)

Imorse när jag startar datorn så går det inte att komma över nedre fältet i explorer, dvs Start, snabbstartikonerna osv.. Det bara klonkar när jag trycker med musen där??? Både höger och vänster musknapp.. klonk klonk.. Men det går när jag använder mig av tangenterna för att komma åt startmenyn; windowsknappen och alt+tab osv..

Av busta_rhyme

Jag har en c-200.. Grejen är att Popcornen hittar delade filer i windows, men när jag ska öppna interna hårddisken i Popcorn från Windows så begär den anvnamn och lösenord?

Av busta_rhyme

Hur får man fildelning mellan Popcorn och windows?? De hittar varandra i nätverket, men får det inte att funka att dela filer emellan?

Av busta_rhyme

Skapa nätverk mellan två datorer?

Jag har två separata datorer i olika rum med nätverkskabel till ett ADSL modem i mitten. Hur får jag dessa att dela filer mellan varandra? Var börjar jag?

Av busta_rhyme

Lugnt - Problemet löst!!!

Av busta_rhyme

Nuendo 3 - Enkelt problem?

Min 11 mån gamla dotter kastade sina fingrar över tangentbordet och vips så försvann kontrollenheten som alltid finns på VÄNSTER sida om kanalerna. Nån som vet hur jag får fram dessa igen??? (Där man ser kanalnamn, insert, send, volym osv). Kontrollerna som dyker upp för varje kanal man har markerad..

http://www.highlifemusic.se/blandat/nuendo.JPG

Av busta_rhyme

Popcorn Hour - Streamar från Laptop?

Jag har en Popcorn Hour C-200. Den har en nätverkskabel kopplad till ADSL-modemet som min Laptop också har WLAN till/från. Om jag ska lägga till dessa i ett nätverk, så Mediaspelare hittar laptopen och vice versa. Vad krävs för insatser i min laptop? Skapar man nytt nätverk, hur går man tillväga för att hitta media centret?

Av busta_rhyme

Öppna en stängd PDF fil?

Jag har laddat ner en kvittomall som PDF fil, men vill inte skriva ut den och fylla i för hand. Eftersom det inte är ett formulär så går det inte att skriva. Går det att använda PDF som bakgrund och skriva rader ovanpå, så att det blir bra. Nån som har något bra tips på hur jag går tillväga på enklaste sätt för att göra det?

Av busta_rhyme

Xbox 360 - Spela upp Avi och DivX?

Testade att spela upp Avi och DivX, men som jag hört och fick bekräftat, så funkade det inte alls. Går det att fixa det på nåt sätt?

Av busta_rhyme

Japp nu funkar det! Thankx...

Av busta_rhyme

Xbox360 - nätverksinställningar för router?

1. Jag har kopplat in trådlöst i Xboxen, och har en trådlös router inom räckhåll som förser oss med internet. Xboxen har sökt efter trådlösa enheter och har upptäckt min router. Men det funkar ändå inte, antar att jag behöver ställa in diverse ip inställningar osv för att det ska börja funka? Var på datorn hittar jag dessa inställningaR? som jag sedan kan skriva in i Xboxen?

2. När jag ska kopiera över inställningar från laptopen på ett usb, så ber xboxen mig att stoppa in usb och samtidigt ha trådlösa inkopplat, men det finns ju bara ett usb uttag???

Av busta_rhyme

Grabbar... Tack för inläggen, allt är klart för mig..

Av busta_rhyme

Men det verkar stämma om man kopplar enligt följande bild:

http://www.highlifemusic.se/blandat/tpr-kabel.gif

Av busta_rhyme

Sorry, hann inte med inläggen.. Då fattar jag.. Thanks... Hur ska de fästas på knivarna? är det någon kontakt man ska sticka in, eller skalar man bara av kabeln och försöker sticka in den mellan knivbladen?