Inlägg

Inlägg som r0og har skrivit i forumet
Av r0og

Jag får inte ett nytt bara sådär. Mitt 5970 var sönder och dom har inte några 5970 kvar då måste dom ersätta mitt kort med ett kort med likvärdig prestanda. =D

Av r0og

Idag får jag mitt hd6990 utan att lägga en enda krona emellan rätt så schysst =D

Av r0og

Jag tycker det är helt rätt att strypa konton och börja ta betalt. Det är såna här tjänster man är villig att betala för. Förstår inte varför endel blir sura för att folk vill ha betalt för de dom gör. Det är helt ok för mig att betala 99:- för att får lyssna på så mkt musik och på ett sånt enkelt sätt. Helt rätt väg.

Av r0og

En SSD som Windows disk är ett måste för mig iallafall.
SSD blir inte så seg som en valig mekansik disk blir efter ett års användning.

Av r0og

Okej, men vilken tillverkare ska man välja då?

Av r0og

Okej, men jag ska vänta och se hur gtx590 kommer se ut. Tar det bästa kortet

Av r0og

HD5970 reklamationsrätt. Vad är rätt vad är fel?

Hej, Tänkte höra vad som är rätt eller fel. Jag köpte ett HD5970 i feb 2010 och jag har 24 månader garanti. Nu när det är sönder och jag vill reklamera det och då finns det inga HD5970 kvar så jag får välja ett annat grafikkort. Då ska väll jag få ett likvärdigt grafikkort? Jag köpte mitt HD5970 för 5890kr och jag vill ha ett Hd6990 som är värt 5950kr ungefär, men då vill komplett ha över 1000 kr för jag ska få ett HD6990 är det rätt av komplett att ta betalt så? Jag tycker det är rimligt att lägga mellanskillnaden men inte mer.

Tack för alla svar.

Av r0og

Testa med ett annat grafikkort och se om du får bild, får du bild så är det kanske grafikkortet som är sönder. Har du provar att koppla skärmen i båda DVI portarna. Grafikkort är väldigt känsliga och kan gå sönder eller få kortslutning när man sätter på vattenblock på dem, det har hänt mig iallafall.

Av r0og

Någon som har en sådan skruv?

Av r0og
Skrivet av DST:

jag tror faktiskt du har råkat ut för en drivrutinsbugg, jag har råkat ut för att ena dvi porten slutat fungera men för att få det att fungera igen var jag tvungen att installara om drivvisar, å ibland till och med windows 7. råkat ut för det problemet med 8800gtx och gtx470 när man har tvn inkopplad och byter från hdmi(dator) till ext1(tvbox). vanligaste felet är att när jag bytt kanal så har inte ljudet bytt över till pc högtalarna å ligger kvar på hdmi kabeln fast man inte hör något då man tittar på tv... så titta över dina drivrutiner ...

Det har jag redan testat. Men tack ändå för tipset

Av r0og
Skrivet av Teh_Auwlboy:

Jag har ett Dilemma, har lagt ihop delar som är på beställning nu på komplett. Varav ett Gtx 580 Gainward "Good".

Frågan är om man ska avbeställa just kortet, och vänta på kanske 6990 eller 590 om det är värt väntan, skulle vilja ha delarna snarast, men om det är en brutal fps skillnad mellan korten så känns det jobbigt att betala för 580 för snabbt.

Vad tycker ni?

Jag hade väntat om du är beredd på lägga 1000-2000 kr mer för kortet..

Av r0og
Skrivet av erdraug:

De har ju 3 chanser på sig att laga felet innan du får pengarna till godo. Om inte kortet är helt nyinköpt dvs.

Ja, kanske det. Men när jag lämnade in mitt första 5970 med samma fel så fick jag ett nytt, sen två veckor senare hände samma sak och då ringde jag till dem och sa att jag väntar till 6990 kommer så tar jag ett sånt istället..

Av r0og

Spännande! Kommer reklarmera mitt 5970 som har en trasig dislplay port och ta ett HD6990 eller GTX590. Det återstå och se vilket som prestera bäst.. )

Av r0og
Av r0og

Oj vad nördiga vissa människor är :S

Av r0og

Okej, yes det är ett xfx kort.

Av r0og

Ingen som kan hjälpa mig?

Av r0og

Skruv till HD 5970

Hej köpte en Accelero XTREME till mitt Raderon HD 5970. Nu efter några månader så har grafikkortet gått sönder så jag måste reklamera det och vad jag kommer ihåg så måste orginalfläkten sitta på för att reklamationen ska bli godkänd. Mitt problem nu är att jag har tappat bort en svart lite orginal skruv som håller kylaren på plats och jag hittar den ej igen. Så nu undrar jag om ni vet något ställe man kan få tag på en sån liten skruv?

Tack för alla svar.

//Robin

Av r0og

WNDR3700 eller nyare WNDR37AV. Har själv WNDR37AV som är grymt bra.

Av r0og

Netgear WNDR3700 är väll bättre än Linksys WET610N?