Inlägg

Inlägg som Micke_lonn har skrivit i forumet
Av Micke_lonn

joo uppgradera förstår ja väll att man måste göra med tiden.. men frågan var mer om man skulle kunna behålla moderkortet o uppgradera resterande komponenter med tiden.. därför ja undrade de var för att 775 socket har ju hängt me nu ett par år.. 4 år eller va de va.. skulle man kunna ha samma moderkort i ca 4 år tror ni?

Av Micke_lonn

aspire x-dreamer chassi ?

Av Micke_lonn

1366 framtidssäker?

går i tankarna o uppgradera datorn nu efter jul o undrar om 1366 socketen är värt o satsa på? kommer den hänga med lika länge som 775an har gjort? moderkorten är ju rätt dyra nu så känns surt o behöva byta nästa år igen.. i så fall tänkte ja köpa ett asus p6t deluxe med oc palm. tror ni att man kan ha kvar detta moderkortet länge? ca 2-3 år utan att behöva byta moderkortet bara uppgradera andra komponenter med tiden.. typ processor grafik o minnen?

MvH Micke

Av Micke_lonn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SuPrAn
Jävla patch spelet blev ju sämmre, har nästan inte haft några problem alls, nu fungerar inte alla ljud, hör bara radion. Mätaren som visar hur många skott man har försvann oxå.

testa att starta om datorn.. blev lika för mig.. men de hjälpte o starta om...

Av Micke_lonn

Asus M2N-E Problem

tjenare har ett litet problem med mitt moderkort.. det funkar inte och höja v-coren. ja kan höja den i bios men det händer inget. om ja har den inställd på typ 1.4V så är det fortfarande orginal.. ligger på ca 1.28 enligt cpu-z.. o får bluescreen så fort ja ökat fsb till 210 bara. vad kan de va för fel?

Av Micke_lonn

hur ska man göra med genvägen? fattar inte riktigt.. nån som kan förklara på svenska?

Av Micke_lonn

har nu lirat både sp o lite mp.. o tycker det är ett riktigt kul spel förutom ett par nackdelar. kräver mkt prestanda o sen tycker ja menyerna e lite jobbiga me.. o sen stör ja mej nåt grymt på att man inte kan ha enter som att hoppa in o ut i bilarna!!!?

Av Micke_lonn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av save
64 eller 32? Förhoppningsvis har de inte klantat sig där..

ja kör me vista ultimate x64

Av Micke_lonn

kom in på den där länken nu.. så stog det att man va tvungen o ha xp sp3 men ja kör ju me vista ?!?

Av Micke_lonn

fick hem mitt gta idag från cdon! men har problem när ja ska installera det ?

kommer upp så hära

http://i266.photobucket.com/albums/ii271/axenona/gta.jpg

Av Micke_lonn

17" viewsonic skärm död efter åska! HJÄLP!

joo den är stendöd efter det åskade.. går den o rädda? sitter de nån säkring i skärmen som borde ha utlöst eller så? har haft isär den men kommer inte underfull redigt va de kan va för fel.. skulle va guld värt om nån kunnde hjälpa mej o få igång den igen!

Av Micke_lonn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jalle64
Kör du Cool N´Quiet?

nope de gör ja inte

Av Micke_lonn

okej va bra! aa ja tycker me de e lite för varmt de andra.. men luften genom chassit e inga problems me.. o cpu kylarn ska de inte va nårra problems me heller. men den kasnke e dålig? har nån zalman .. tror den heter 7700 elelr nåt?

edit: drog på alla fläktar på max nu.. o kollade i programmet man får me moderkortet. asus pc probe eller va de heter..o de ligger mellan 53-60 när man itne gör nåt! vad kan ha hänt? den brukar ligga runt 35-40 annars i win..

Av Micke_lonn

Amd X2 6400

tjenare.. kollade till på tempen på cpun o såg att den va uppe i 92grader.. o detta var i windows bara! det kan väll inte stämma i så fall är den ju jäävligt varm! måste ju va programmet som visar fel eller?

http://i28.tinypic.com/2q06o8y.jpg

Av Micke_lonn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av luddha
dedär chassit har jag aldrig sett förr på sweclockers
-5 för "data", -3 för chassi, +3 för innehåll.

mjo de börjar bli lite vanligt me dom ja.. men ja skiter i vikket. ja e nöjd iallafall.

Av Micke_lonn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Chopp
Haha, hur kan du säga så om ditt gammla X-dreamer II chassi? Har själv ett svart sådant Det tråkiga är att orginal fläktarna låter förjävligt.

hahaha aa det är ju trångt som fasen:P jaa dom låter som hårfönar..

Av Micke_lonn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hunkaboy86
Vilken lite musmatta du har Fint chassi.

haha aa den e inte så liten men ja har så låg sens så dee behövs

Av Micke_lonn

den har nog utgåt ur butiken.. ! men ja köpte mitt hx520 från inet tror de va billigast i sverige.. blev 907 kr me frakt o postförskott avgift..

Av Micke_lonn

nae dom ska va lika dana bara att det finns kort som e klockade från fabrik.. men annars ska det inte va nån skillnad på dom.. fick hem mitt asus 8800gts idag o ja e väldigt nöjd med det det konstiga va att det stog på datorbutiken att dom itne får in det förens den 15 januari men dom skickade ett till mig i fredags

Av Micke_lonn

ja kör me detta moderkortet o de har funkat bra hitills har inte börjat klocka en.. men får se hur de går när ja ska börja me de!

http://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Product=ASM2N-E

kostade dock 800 eller 850 när ja köpte de.. vet itne vaf dom har höjt de..