Inlägg

Inlägg som Immigration_Dude har skrivit i forumet
Av Immigration_Dude

Det är bara att hör av dig till tele2 så kan dom stänga ner abonnemangen och låta dig fortsätta delbetala luren.

Av Immigration_Dude

nya drivisarna finns att tanka ner http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/94214/en-us
Har inte testat installera dom än dock.

Av Immigration_Dude

Är högtalarna och datorn kopplade till samma vägguttag? Hade samma problem innan som löstes med att jag kopplade högtalarna till annat vägguttag än datorn.

Av Immigration_Dude

http://www.amazon.co.uk/Phonak-Aud%C3%A9o-PFE-122-Earphones-B...

Kan rekommendera dessa.

Lite äldre modell men annars samma sak.
http://en.goldenears.net/2184

Värt att tänka på att dom har filter som man kan byta om man vill ha mer bas & diskant eller om man vill ha mer mellanregister.
122 modellen har mic.

Av Immigration_Dude

Tjena! Hade varit roligt att få höra något om ljudkvalitén när man lyssnar på musik med hörlurar och om den orkar driva lite svårare hörlurar. Vet att det kan vara svårt att få ett objektivt svar men det hade varit intressant att höra vad du tycker.

Av Immigration_Dude

DT250, lite skillnad i ljudet mellan 250ohm o 80ohm varianterna av någon anledning.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=957892

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=18746

http://en.goldenears.net/10680

Av Immigration_Dude

Annars finns även http://bandcamp.com/

Av Immigration_Dude

Skulle inte ha något emot om man oxå fick en

Kan ge en starcraft 2 guest pass i utbyte!

Av Immigration_Dude

skulle rekommendera en Sony NWZ-A816, 33timmar ljud, 8timmar video ;), jag vet att du är inte ute efter video men den har bästa ljudet av dom mp3 spelare jag har testat, bl.a. förra gen. ipod nano, skantic, creative zen, Samsung YP-Z5F och samsung P2. Fast vad man anser är bra ljud är upp till individen. Sonyn har lätt och smidig meny, enda som saknas som jag tycker är viktigt är sleep timer.

Av Immigration_Dude
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Keng
Det där är lite lågt, köper man en ny produkt så ska den vara oanvänd. Nu när du har testat och sen stoppat tillbaka i förpackningen så är det inte så trevligt.

Man får byta, om man inte är nöjd med produkten. Dom får skylla sig själv lite, man borde få testa dom i affären. hur ska man annars veta?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hamilton83
Immigration_dude ett Stephen Lynch-fan?

aa lite

Av Immigration_Dude

Bästa sättet att ta reda på vilken som har bäst ljud e ju att gå till affären som har dom flesta mp3n man vill testa. Man tar en mp3 .tex. sony, går tillbaka nästa dag o säger att man inte är nöjd o byter mot en annan och fortsätter så innan man hittar den man är mest nöjd med, så gjorde iaf jag =D ta det lugnt med mp3n och öppna förpackningen försiktigt, annars kan man nog inte byta mot ny tror jag.

Av Immigration_Dude
Citat:

Ursprungligen inskrivet av luncano
Ska också köpa en ny mp3...Valet står mellan Samsung YP-P2 och Creative zen
Har fet beslutsångest.

Jag tror att P2an har bättre ljud, har haft Creative Zen tyckte inte det var nån biffbas, annars var ljudet bra.

Av Immigration_Dude

själv har jag Sony Walkman NWZ-A816 4GB den har jättebra ljud, video och batteritid (33timmar ljud, 8timmarvideo). fast hur mkt detta stämmer vet jag intedå jag inte direkt testat, hade en lite äldre samsung mp3(http://www.samsung.com/se/products/oldmodelstvav/oldportablet...) den hade oxå jättebra ljud, så jag skulle anta att P2an har ännu bättre. det där sega som dom mena med P2an tror jag e bara när man kollar på bilder, inte säker dock. Creative har oxå bra ljud men tycker det e för svag bas i den. rekommenderar att du köper dessa hörlurar om du inte redan har ett bra apr http://www.netonnet.se/index.asp?iid=78005 hoppas att jag hjälpte till lite ;D mitt första inlägg after all, btw har oxå hört att iaudio och iriver ska ha bra ljud, aldrig testat så jag kaninte uttala mig mkt om dom