Inlägg

Inlägg som Shinjed har skrivit i forumet
Av Shinjed

Har inte blivit någon ännu men får kolla in den Q7 lite mer

Av Shinjed
Skrivet av Minzert:

Kan rekommendera Roborock S6 MaxV (eller nyare) om du står ut med att en kinesisk kamera rullar runt i hemmet.

Haha, sitter tyvärr på en Xiaomi mobil så det är redan kört där för min del får kolla in dessa tackar för tipset.

Skrivet av swesen:

Kör en Roborock S6 pure på 80kvm, alldrig använt mopp funktionen. Har 2 katter och damsuger delar av lägenheten (runt kattlådan) varje dag, och hela 1-3ggr i veckan. Tömmer behållaren efter att den gått 2h.

Det var inte dåligt, men är väl såpass mkt man får göra för att inte låta allt hår från katterna ta över

Av Shinjed

Vilken robotdammsugare 60kvm?

Vill ha en bra robotdammsugare för en 60kvm lägenhet, vet inte om de med flerfunktioner så som våttork osv är värt eller inte men tänker mig i dagsläget en budget på runt 6k. Ska inte vara några höga mattor osv så den bör komma fram i princip överallt utan större bekymmer.

Är helt vilsen i djungeln av vad som finns inom detta område så jag vänder mig till våra roomba experter här på forumet. Tackar för hjälpen.

Av Shinjed
Av Shinjed

Antar man får följa streamen och de kommer visas upp där.

Av Shinjed
Av Shinjed

koden fungerar ju inte på hårddisken =/

Av Shinjed

Blir väl lite kaka på kaka, beror på hur det kopplas tror jag. Går det digitalt så ska det inte vara någon direkt skillnad vad jag vet, men om du kör analoga kablar så borde det eventuellt kunna ge skillnad, men inte säker på hur en kombination av de 2 DACarna skulle låta?

Av Shinjed

Får tacka för fina deals, blev en del Blev trots allt byte till AM5 ändå Hade tänkt vänta tills nästa generation men med 4080 från förra bonanzan är det faktiskt dags att låta det få leva upp till sin potential

Av Shinjed

Så antar att det inte finns ngn chans för ett x670 moderkort då, inget mer tillkommer? sista som saknas nu.

Av Shinjed

Hade gärna sett en trevlig deal på https://www.komplett.se/product/953520/datorutrustning/stream...

Tackar för 7800x3d, väldigt trevliga grejor på kompletts deals. Nu hoppas man bara på moderkort samt ram vid nästa påfyllnad.

Av Shinjed

Var Warzone 2 för övrigt, flöt på hur bra som helst förutom vid just en stor laggspik, kändes som att spelet försökte byta upplösning och sen ångrade sig igen, vart konstigt. Inte bara ner till låg fps. Hände en gång på 2-3 timmar.

Av Shinjed
Skrivet av Eismannen:

Borde inte klocka ned sig på en så låg hotspot temp.
Det är väl ändå när core temp når 86 som den klockar ner.
Såg du på frekvensen att det minskade eller hackade det bara till? Att det hackar till, det kan det göra av massor av anledningar.

Hade inte uppe det då, men vart en drastisk skillnad i 2-3 sekunder och sen flöt det på igen, såg efterår att hotspot var uppe i 86.2c, maxtemp på hotspot i HWinfo står som 84, antog därför att den klockat ner sig drastiskt då.

Av Shinjed

Har testat mitt PNY 4080 från komplett bonanzan ett tag nu, sjukt starkt. Däremot igår nådde den hotspot temp på 86.2c vilket märktes av i spelet då det hackade till när den klockade ner sig, allt är på stock. Är denna höga hotspot temp normal?

Kör i en Phantek P500-A med bara noctua fläktar i chassit. har totalt 5st chassifläktar.

Av Shinjed
Skrivet av Dreas89:

Hoppas få se fler 4080-ägare här efter helgen när komplett bör ha fått ut sina leveranser 🙏

För det priset är det faktiskt ett bra köp enligt mig!

Har ett på väg, borde anlända senast i övermorgon, sitter på 2080Ti idag. Kommer återkomma

Av Shinjed

Drog en beställning nu, bytte till Bequiet 1000w nätagg för 1990 som fanns inne, tog faktiskt 7800x3d med 32gb ram efter lite diskussion. en KC3000 2TB m2 samt en lite slöare 2TB m.2 för lagring. Tack för tipsen, vart faktiskt mer värt att gå på 7800x3d nu när det inte var så stor prisskillnad.

Av Shinjed

Speldator budget 25k

Har för nuvarande ett bygge jag funderar på med 5800x3d, 2x2tb m.2 kingstons, 64gb 3600mhz cl18, 6950xt och ett 1000w nätagg med en skärm som jag inte helt bestämt mig på ännu för en polare. Detta skulle landa kring 23-24k.

Vill inte rekommendera detta för starkt innan man dubbelkollat här på forumet, finns säkert något jag bortsett ifrån som kan vara värt att överväga.

Chassi, tangentbord och mus behövs ej. Allt annat är vad som skall ingå i en 25k budget, är främst tänkt för spel i synnerhet eurotruck simulator, farming simulator osv med eventuellt något mer krävande ibland.

Kommer titta in i tråden imorgon och hoppas på några goda insikter eller helt enkelt mer prisvärda ifall det finns att komma över.

Av Shinjed
Skrivet av immutable:

Någon som fått tillgång till betan ännu?

Jag fick mail för en dryg vecka sen att jag var utvald och en länk att signa upp så ska man få instruktioner "inom kort". Har dock inte fått några instruktioner ännu.

Oklart vad som menas med "inom kort"

Står väl att man ska göra klart det innan den 11'e så antar att det kommer mer info för de som valt att gå vidare då.

Av Shinjed
Skrivet av maniac:

Köpte de för lite över tre år sedan från https://www.schiit-europe.com/
Verkar generellt vara svårt att få tag på Schiit grejer inom EU nu.

Ok nice, får se över och fundera på om det är värt att investera i, kör med Beyerdynamic 1990 Pro som för nuvarande drivs utav en Audient ID14 vilket inte är optimalt

Av Shinjed
Skrivet av maniac:

Har en Magni/Modi stack från Schiit. Funkar kalas

Måste fråga, vart fick du tag i dem? Kollat runt lite men hittade ingenstans att beställa iaf inte när jag tittade senast.