Inlägg

Inlägg som Shinjed har skrivit i forumet
Av Shinjed

Måste bara fråga, vad fanken farmar ni någonstans? Jag kör Rifts på T1/T2 och jag får samma loot hela tiden, fått 4 Doombringers, 3st Ancient Bonesabers of Zumakalis, 3st Monster Hunters, 3st Sun Keepers, 2st Echoing Furies, flertalet av samma ringar och bälten och enbart en (1!) riktig set del för min crusader vid över 90 timmar played. Detta börjar gå mig på nerverna, får kanske en ny sorts legendary var tredje dag som jag inte fått innan och de andra ~20st under tiden om jag har flyt, är kopior av tidigare jag fått som inte ens skulle intressera med perfekta rolls.

Av Shinjed

http://cdon.se/hemelektronik/panasonic/panasonic-hc-v510e-p26...

Verkar vara en trevlig videokamera till ett pris som den inte sålts för innan i sverige iaf enligt prisjakt.

Av Shinjed

Kom att tänka på en sak, varför inte använda Live Commentary funktionen då? Då kan du ju köra med vilken mic du vill köra med via laptopen? Du kan ju ha en till mic inkopplad i den ifall du så vill enbart för din röst då allt annat redan är med i klippen?

Av Shinjed
Skrivet av stromwall97:

Hej! Använder just nu en portabel inspelningsdosa (Elgato Game Capture) för att spela in när jag lirar. Sätter usb-utgången i min laptop för att jag tycker det är enklare. Allt funkar bra förutom ljudet. För att ha min egen röst på filmen måste jag använda laptopens mic, vilket suger.

Frågan är då. Kan jag köpa en 3.5mm split för att dela mitt headset så att rösten skickas till både inspelningen och huvud-datorn?

Skickades från m.sweclockers.com

Audiorepeater fungerar om du spelar in PC spelande men inte om det gäller konsol, då blir allt genast mkt krångligare Om du inte ska streama så kan du ju annars helt enkelt spela in en mic i ett annat program och sedan lägga till ljudspåret i den riktiga inspelningen?

Av Shinjed

Tangentbordet med fungerande W,A,S,D,Q,E, Shift, Ctrl, Z,C, F, G och V knappar!

Av Shinjed
Skrivet av MugiMugi:

Tja spelat ett par timmar och tagit första bossen. Hyffsat lätt boss men tja är också en van DS spelare Dock tog ändå 5 försök, men mestadels på grund av att man springer runt med 50% HP Spelat i ca 3 timmar för att nå hit också, lär gå fortare när man vet vart man ska men tja inte lätt första rundan.

Spelet är lagom svårt i början, får se hur det blir framöver men som det ser ut nu så kommer det finnas utmaningar framöver.

Tycker man det är lätt såg jag att det finns en item du kan välja som Gift som ökar spelet en nivå. Dvs samma nivå som NG+ hade varit, som det ser ut nu så tror jag att jag inte vågar använda den

Aja för alla Dark Souls fans så finns det hur mycket som helst att ha roligt med här.

Gött, förbokade själv på EU psn så får vänta tills på fredag... Är näst intill olidligt det här

Av Shinjed
Skrivet av m1ntos:

Hoppas verkligen inte att dem väljer att kedja sig fast i gammal hårdvara, vad vore det för utveckling?

Vi har haft 10.X & 11.X för länge tycker jag, dags att äntligen göra en djupdykning i API:n och omfamna de modernaste standards och metoder samt rensa ut gammalt skit som kan ha hängt med i hur många år som helst.

Jag menar att de ska sluta göra allt så bundet till hårdvara, de kan väl göra en bra plattform så man kan göra bra softvaru uppgraderingar? Visst om det gäller finesser som Nvidias Shadowplay men det finns ingen anledning att INTE uppdatera en directX version med nya funktioner som inte kräver hårdvarulösningar?

Av Shinjed

Hoppas de kan fixa en lösning i själva directX som ger bakåtkompabilitet med korten som stödjer Dx11 så man slipper uppgradera både system och grafikkort för att ta del av detta. Om det är så att man måste uppgradera hoppas jag de designar en flexibel plattform för framtiden.

Av Shinjed

Blir till att köra PS3 versionen tills den 25'te då Har beställt den digitala versionen så nu är det bara 12 dagar, 23 timmar, 17 minuter och 30 sek kvar tills man laddar ner det!

Får nog min PC Collector's Edition omkring den 30'nde då från Amazon

Av Shinjed

Jag kör med Beyerdynamic DT770 Pro 250 ohm med en modmic. Sitter otroligt skönt och har gött ljud

Av Shinjed
Skrivet av Atlas Tasume:

En Litecoin pool som är lätt att börja med: https://www.ltcrabbit.com/index.php?page=gettingstarted

testat lite för skoj skull på den, får bara ~48 khs med mitt 7950, är det bra?

Av Shinjed

Kan de inte bara tala sanning och säga som det är? Ni får vänta tills BF5 kommer tills ni får Mantle.

Av Shinjed

Hänt för lite skit med datorerna det senaste helt enkelt. Massor av saker i utvecklingsstadie men tills det blir större förändringar finns det ingen anledning för folk att uppgradera sig.

Av Shinjed

Next upp: Smarta sexleksaker Nä men faktiskt, vissa saker ska bara fylla en funktion eller?

Av Shinjed
Skrivet av Quiki:

legit site? någon som handlar där förr?

gamefly är legit, har handlat där ja

Av Shinjed
Skrivet av KlyfftPotatis:

den blev ganska fett slutsåld direkt

Förklarar saken

Av Shinjed
Skrivet av Umbrellas:

1 timme senare så hade jag köpt saker från Komplett för 3200 kr och köpte en 144 hz, 1 ms LCD skärm för 1490.

Får man fråga vilken detta var? Hittar ingen för det priset.

Av Shinjed
Skrivet av znorlaxvbg:

Som lösning på detta kommer en 3e svårighets grad, kallas mystic eller mythic. Kommer inte ihåg exakt. kan bli väldigt intressant förutsatt att taktiker inte är akta elden och skjut.

Jag har med hört/läst på ryktesvägen att det va DH som skulle komma som ny klass men inte enligt bilden under! Intressant som fan, hade GÄRNA sett en ranged class ist för en 3e melee.

Är den melee eller ranged? ser ut som melee vilket vore katastrof, det e dags för ranged nu!!!

Blizzard har inte annonserat någon ny klass eller ras för expansionen, inte ännu iaf så detta är inte sant. Kan inte tänka mig att detta är sant heller då det är självklart att sådant bör annonseras och speciellt vara med som en feature i expansionstrailern vilket det inte heller var.

Av Shinjed

Hoppas bara de drar tillbaks svårhetsgraden till TBC nivå med. Där var ju till och med heroics lite smått krävande i.a.f.

Av Shinjed
Skrivet av Kajlie:

Vad jag har "Hört" så börjar dom göra om modelsen till alla dom gubbarna som fanns med i Vanilla och vid ett senare tillfälle fortsätter med resten. Men bara ett rykte.

Såg på expansions sidan : http://eu.battle.net/wow/en/warlords-of-draenor/ att det står "Coming Soon" på alla raser, så antar att det kommer göra om modellerna för alla.