Inlägg

Inlägg som BlackCatSoul har skrivit i forumet
Av BlackCatSoul

När kommer den skarpa versionen ut?

Av BlackCatSoul
Skrivet av flyawaynille:

Jag har en sån skärm och tycker den är väldigt skön att spela på. Jag tycker att 16:10 fungerar bra i spel och det enda som inte fungerar perfekt är Assassins creed som vill ha 16:9 och får black bars i 16:10.

Edit: kom igen Landahl, det där var en vettig fråga om man inte har sån koll på grafikkort. Om du inte har något vettigt att säga, säg inget.

Alltså om man ställer en sådan fråga så får man ju vänta sig att få ett liknande svar tillbaka. 1920x1200 är en väldigt låg upplösning och även gamla grafikkort klarar en sådan upplösning med lätthet.

Av BlackCatSoul
Skrivet av Dreas89:

Du verkar dock missa att alla paneler inte kommer med fel. Troligt är att klassificering sker på batch-nivå.

Du kalibrerade ju aldrig din skärm!

Sluta dra saker ur röven tack.

Alltså dessa skärmar har folk haft så jävla mycket problem med så det är inte sant och jag tror knappast att landahl hittar på. Jag har själv sett en kalibrerad crossover bredvid en hp med samma upplösning och hp skärmen hade fan så mycket bättre färger än crossovern. Är du så jävla dum att du tror att du kan köpa en lika bra skärm för en skitsumma så dröm vidare.

Av BlackCatSoul

Kan du gissa på fps?

Av BlackCatSoul

och jag som redan har beställt msi kortet och ska hämta det i dag

Av BlackCatSoul

jag har qx9650

Av BlackCatSoul

Grafikkort (Crysis)

Hej!

Är detta ett bra kort? -> http://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Product=MSINX88GT...

Om man har en processor som inte blir en flaskhals och 4 gig minnen och vista 64 bitar vad tror ni man kan få för fps om man kör crysis i 1024/768, allt på very high utom physics medium, postprocessing, medium, particles, high, shadows high?