Inlägg

Inlägg som bennne har skrivit i forumet
Av bennne
Skrivet av Risvall:

Jag har en HTC Mozart och jag blir inte klok på om jag har Mango eller ej

kollar jag spec i mobilen så står det följande
Software: Windows Phone 7.5
Os version 7.10.7740.16

Kollar jag i Zune så står det att jag har version 7.10, men mangon ska väl vara 7.5?
Om jag inte har uppdateringen hur bär jag mig åt för att få den (utan att köra någon crack modell)

Du har mango

Av bennne

Testade weekend betan och kom fram till en slutsats, SWTOR är inget dåligt spel, det är riktigt bra! MEN det är tyvärr inget nytt, voice over och story telling ala. Bioware JA men för mig var det inte anpassat på det sätt det skulle behöva göras för ett MMO. Bara min opinion, jag väntar hellre på Guild Wars 2, but that's just me

Av bennne
Skrivet av Pulver:

Jodå - alla Omnia 7 ägare borde fått uppdateringen nu - mycket trevligt!

http://img444.imageshack.us/img444/6001/internetdelning.jpg

Vad har du för firmware osv? Fick två uppdateringar för ett par dagar sen men ingen internetdelning

OS version : 7.10.77720.68
Firmware: 2424.11.9.2
Hardware:3.15.0.4
Radio:2424.11.9.1
Radio hardware: 0.0.0.800
Bootloader: 5.9.0.6

Av bennne

HTML5 finns i WP7.5, eller rättare sagt, stöd för en del av html5 standarden

Av bennne
Skrivet av klk:

Senaste version av WP är endast lite smink inför den större förändringen när windows 8 kommer gå och köra på mängder av hårdvara, exempelvis mobiler

Detta är endast ett rykte och ingenting annat än så länge

Av bennne
Skrivet av klk:

WP är ett operativsystem som inte har lika mycket funktionalitet som hos de andra operativen på mobiler, bara en sådan sak som att operativsystemet inte stöder andra skärmupplösningar än 800x480

Skrivet av bengt-re:

Det är en åsikt som få håller med om... Det är ingen tillfällighet att andoid är så mycket större - det fungerar ju till skillnad emot WP-skärpet. Käns lite onödigt att påpeka alla fel och brister och sämre funktionallitet som Wp7 har - det är lååååååånnnggggtttt efter de senaste android utgåvorna i funktionalitet. Fungerar en Fiat panda med sämre och mindre motor än en Volvo FH16? jodå - men den kan inte heller lösa jobbet som en FH16 gör... Jämnför WP7 med symbian så stämmer jämnförelsen bättre...

Jag har körde Android sen 1,5år så vänligen berätta för mig vilka funktioner Android har som inte WP7.5 har?
Ja Microsoft har hårdvaru krav och har valt att stödja 800x480 vilket förövrigt är vad de flesta telefonerna har, vad är det för fel på det? Förenklar för utvecklare och sätter en lagom standard. Bara för att de inte stöder 800x480 betyder det inte att wp7 inte klarar av det.

Androiiid är låååååååångt fö... på samma plats mer eller mindre som wp7.5, finns ingen inbyggd funktionallitet som egentligen saknas, säg en som saknas, snälla.

Av bennne

Bytte från min HTC incredible S till en Samsung omnia 7 och måste säga att so far är jag SJUKT nöjd, jag tröttnade på att android aldrig kändes som det "flöt" på och att det till och från kunde vara ostabilt.
Windows Phone flyter på sjukt bra och även i vissa situationer bättre än iOS.

MEN! Om du är sugen på en telefon med mycket appar NU och som du kan göra lite vad du vill med utseended på interfacet osv. så rekommenderas såklar Android!

Om du tycker priserna är konstiga så kolla på Omnia W! Sjukt bra telefon för priset 3200 är billigaste på prisjakt just nu ( släpps nästa vecka )

Av bennne

Snart släpps LOTRO på låda igen Hoppas det kommer till sverige också! Visserligen äger man redan alla kartonger men kul ändå

http://mithril.lotro.com/

Av bennne
Skrivet av Jarl:

Exakt, Unreal serien utan tangentbord och mus, hur tänkte de då?
Men detförstås själva spelmotorn går ju att använda till film, exempelvis premiäravsnittets början av Terra Nova.

Hur tänkte du nu? Klart det går att använda tangentbordet och musen :S

Av bennne

Det är väl inte konstigt att de satsar på flash före en ofärdig standard? Klart man stödjer det format som är satt och fungerar på alla plattformar, okej "fungerar" men för det mesta gör det det och det flyter på bra.

Jag tycker inte om flash och ser gärna att de använder webGL istället MEN tills prestandan faktiskt är bra, standarden satt och finns i alla stora webbläsare så är det helt klart bra att de satsar på flash. Det visar ändå att de bryr sig om spel på webben!!

Av bennne
Skrivet av 73mpl4R:

Du får två nya automatiskt. Och om du känner dig ensam, så är du grymt välkommen att lira med oss. Isengard släpps ju på Tisdag

Och dessa låses såklart upp för alltid på den karaktären

Av bennne

Den här köpte jag nyligen från webhallen. Fungerar mkt bra

Av bennne
Skrivet av Dassh:

Skulle verkligen inte lägga 6000 spänn för den där. Finns mycket fler prisvärda tt.ex med en i5 prolle o 540/560 kort i för runt 6k.

Som har blu-ray o LED?

Skickades från m.sweclockers.com

Av bennne
Skrivet av v1ctory:

Man ska inte heller underskatta hur mycket pengar de drar in genom sin "cash-shop", många handlar kosmetiska saker och husdjur för stora pengar.

De lär dra in sjukt mycket pengar på "kostymer" och character slots, finns många som vill göra alla raser eller alla professions och jag tror nog inte de kommer ha så många characters slots med spelet, jag skulle gissa på 4-5

Av bennne

Server kostanderna för GW2 kommer säkert att vara samma för GW1, anledningen till att de inte hade persistant world hade ingenting med server belastning eller pengar att göra, det var så de designade spelet bara. Visst det är mindre människor som springer runt i de instanserade Zonerna men samtidigt så är det många som springer runt i massor av olika instanserade zoner vilket tar på servern det med.

Guild Wars 2 kommer släppas och ha massor av innehåll men kommer antagligen inte få massor av patcher lite då och då med innehåll utan det kommer helt enkelt släppas expansioner med innehåll istället, man kan kort och gott säga att du betalar för innehållet när det kommer istället för att betala för det varje månad frams till det kommer det var iaf så Guild Wars 1 fungerade. De har visserligen släppt lite innehåll men som sagt inte mycket.

Sen om man tänker så här GTA 4 kostade 100 miljoner och det var ca 1000 folk människor som jobbade på det enligt http://www.digitalbattle.com/2010/02/20/top-10-most-expensive... medan ArenaNet har ca 270 anställda, sen är visserligen NCsoft inblandade också men inte i utvecklingen ( tror jag )

Men ponera att Guild Wars blir dubbelt så dyrt som GTA 4 dvs. 200 miljoner, nu ska vi göra lite matte här.
Om alla som spelade Guild Wars 1 köper Guild Wars 2 ( dvs ca. 6 miljoner ) och att ArenaNet får in 200kr per spel ( butikerna tar ju en del och sen utgivaren NCsoft ) så blir det 6 miljoner gånger 200kr vilket är = 1200000000.
Hoppsan de har gått i vinst med 1 miljard, ja de klarar sig ganska bra på det ett tag....

Av bennne

Javascript projekt, tips?

Halluj!

Då jag skulle behöva lite mera tyngd i min Portfolio/CV så skulle jag vilja koda ett javascript projekt! Problemet är att jag inte har någon idé om vad jag ska bygga, det bästa jag kom på var ett ritprogram vilket blir en backup plan.

Det jag undrar är om någon har någon smart idé på vad man kan bygga som har lite tyngd i sig det behöver inte vara något unikt jag är inte ute efter någon ny tjänst att eller så att bygga. Kan tom. vara något som redan finns!

Tacksam för förslag

Av bennne

Innan du betalar, sätt igång datorn o kolla speccsen o så och att batteriet fungerar

Av bennne

Har en HP envy 17, anledningen att den blev tok varm var nog damm, den sjönk med ca 20 - 30 grader när jag rensade dammet genom att ta "luftspray" och spreja i fläkten.
Mycket kallare nu :). Värt att tänka på om du skulle vilja ha en HP igen

Av bennne
Skrivet av Orici:

Någon som vet vilket DX version som krävs?

"The system requirements haven't been finalized, but just as with the original Guild Wars series, we're committed to creating a beautiful game that will play great on mid-range gaming PCs."

DX 9+ säger jag med 90% säkerhet

Av bennne
Skrivet av anon42512:

Beror på var man är

Jag är iofs Elyos... men ja det är sant Men LFG chatten lever.. och helt ärligt har jag personligen upplevt mer liv i världen än i bla WoW där alla är i staden 24/7 (edit: nån av städerna)