Inlägg

Inlägg som Trimmy har skrivit i forumet
Av Trimmy

Du ska helt klart ha gratis SMS. Ring till kundtjänst och klaga.

Av Trimmy

Jag tycker att den nya lagen är ett hot mot demokratin. Om medborgarna genom demokratiska former (i kommunen) vill ha en tjänst levererad av kommunen så kommer det att bli förbjudet om det finns ett företag som vill erbjuda samma tjänst.

Om lagen genomförst är det ännu en vinst för nyliberaliserarna som vill att allt som har med ekonomi att göra inte ska styras med demokratiska medel.

Företagen ska ha större rättigheter än individer.

Av Trimmy

Jag har ett Zalman 1000 watts aggregat som jag kör med ett gtx295. Inget tjuter, men jag är rätt gammal och hör dåligt så det kanske tjuter utan att jag vet det:-)

Om jag skulle få problem skulle jag nog ta med aggregatet till webbhallen där jag köpte det och klaga. De är skyldiga enligt lag att ansvara för att de produkter de säljer fungerar som de ska.

Av Trimmy

Jag installerade 186.18 på min dator igår (ja jag har ett gtx295). Jag har XP 32 men jag fick problem direkt med att datorn fryser efter ca 10 minuter, till och med när jag surfar. Det börjar med att grafiken blir segare och segare utan att processor eller minne belastas.

Med segare menar jag att det tar flera sekunder att byta fönster och fördröjning när man skrollar. Är det någon som har samma problem?

Av Trimmy

Jag installerade W7 i helgen och har ett D-Link DWL-510 som jag inte har fått att fungera. Men jag har inte provat med sladd och Windows update än så jag vet inte om det fungerar.

Av Trimmy

Folk köper Rolex klockor för 60 000 också trots att de inte visar tiden bättre än en vanlig Casio.

Av Trimmy

Känns meningslöst nu när fildelning är förbjudet.

Av Trimmy

Jag vill också ha gtx 295 i SLI i min jobbdator. Annars kan jag bara säga att 110 volt suger.

Av Trimmy

Det finns tydligen en kommersiel produkt:

http://www.maximumpc.com/article/features/hardcorepc_reactor

Intresseant.

Av Trimmy

Om du har installerat vattenkylning på grafikkortet så kanske grafikkortet har en intern kontroll ifall fläkten fungerar. prova i så fall att bara plugga i fläkten utan att ta bort något.

Av Trimmy

Känns halvbra att man inte kan koppla den till laptoppen via blåtand. Men det verkar vara en kompetent produkt annars. Kommer förmodligen att kosta 6k+

Av Trimmy

Var kan man få tag på ett Ek gtx 295 block i det här landet?

Av Trimmy

Jag fattar inte varför det är tre hål i blocket.

Av Trimmy

Hemmavid gnälls det högljutt på oljudet från mitt GTX 295. Att få tyst på oväsendet kan vara det som får mig att kliva över tröskeln till vattenkylning. Men det tar emot att lägga ut 2-3k till när jag just känner att jag börjar bli klar med min senaste uppgradering.

Platt teven kanske får vänta ett par månader till.

Av Trimmy

Det kanskr är nätaggregatet som är trasigt.

Av Trimmy

Det finns ju redan massa sådana maskiner. MID kallas det gå in på http://www.umpcportal.com och välj vilken som helst av MID. Det är iofs inte så många som har native stöd för mobiltelefoni. Men många går att ringa med.

Av Trimmy

Då lutar det åt Noctuan, själv är jag inte så känslig för hög ljudnivå men tjejen tycker alla ljud som har sitt ursprung från min dator är irriterande.

Noctuan har ju också ett plus att det är enklare att beställa iom att allt ingår. TRUEn har jag kollat upp och det verkar svårt att hitta en leverantör som säljer både den och 1366 samtidigt. Utan man får beställa från två olika leverantörer. Men jag har inte kollat så noga. Och till TRUEn får man beställa till fläktar separat, vilket leder till extra beslutsångest.

Av Trimmy

Sorry jag copy + pasteade fel det ska vara NH-U12P 1366.

Av Trimmy

Jag blev inte klokare av dessa tester. Jag ska köpa en kylare och det står mellan Noctua NF-S12 1366 och Thermalright true black. Men ingen av dessa var ens med i testerna. Vad tycker ni andra på forumet? Priset är av underordnad betydelse, men någon copper blir det inte.

Av Trimmy

Ser ut som en gammal joystick connection, det brukade finnas på ljudkorten förr i tiden.