Inlägg

Inlägg som Drygman har skrivit i forumet
Av Drygman

The Witcher, den bara sveper in i sista stund och gör stormsuccé! Nej men visst det var bra men måste ändå säga:
Game Of Thrones
Ballers
11 22 63
Westworld
The Crown
Stranger Things (Ingen mer än mig, ok?)

EDIT; Tar tillbaka det där, flera som har nämnt Stranger Things såg jag nu.

Av Drygman

Kört trådlöst ett par år nu med min G900 och gick i våras även över att göra trådlöst headset, fungerar förvånansvärt bra störde mig något oerhört mycket på att det är Micro-USB kablar för laddning men löste det genom att köpa en sån här kabel med magnetadaptrar:

http://www.prostateaware.org.uk/images/cate_12/640/WSKEN-Mini-2-...

Fick med två magnet "pluggar" och har en i datormusen och ett i headsetet (Steelseries arctis 7), laddar datormusen en gång i veckan och headsetet varje natt. Sjukt smidigt med magnetkabeln måste jag få säga!

Av Drygman

Varan är såld därav är annonsen avslutad.

Av Drygman

Väljer att avsluta budgivningen nu så om du @Dex vill ha det så dra mig ett PM. Jag är ute och reser men är hemma om ett par timmar så är lite seg på att svara.

Av Drygman

@Dex: Förväntade mig inga bud men kan tänkta mig avslut söndag eller om jag får utsatt pris. Prioriterar också hämtning.

Av Drygman

Playstation 4 Pro 1TB (Nya) + 2 spel

OBS! Med "Nya" så antyder jag att enheten är av modell CUH-7216B, vilket ska vara tystare än tidigare modeller och INTE att produkten är "ny/ oanvänd", produkten är använd.

Hej! Säljer nu mitt PS4 Pro då det numera står och samlar damm. Saker som medföljer:

- PS4 Pro 1TB + kartongtillbehör (Basenhet, Handkontroll, Micro-USB, HDMI-kabel, Nätkabel, Headset)
- Red Dead Redemption 2
- Marvel's Spider-Man

Inköpt förra året på Netonnet i Örebro i och med släppet av Red Dead Redemption 2, originalkartong och kvitto finns. Spider-Man är inköpt separat och kan säkerligen hitta ett digitalt kvitto om så önskas.

Pris 3000, finns centralt i Örebro.
Betalning: Swish

Läs hela annonsen här

Av Drygman
Skrivet av _niko_:

Om du pressar in säg 20k pers samtidigt i en startzon, hur bra blir det tror du?
Men att du med all din kunskap inte bara informerar Blizzard hur dom bör lösa det.

Att folk sen är retards och köar 8h är ju en annan sak.

Nej, 20k samtidigt är väl inte helt optimalt men är nog inte det @Elektroman menar. WoW Classic använder sig av layering jämfört med sharding som retail använder sig av. En realm har flera layering, minns inte var jag läste det men layering beskrivs kort som du har glas och fyller det med vatten blir det fullt så tar du fram ett nytt och fyller på och så vidare, alltså samma realm men sen är uppdelat ändå. Sharding är bättre imo då den automatiskt balanserar dig över mellan medans layering kan ändras genom att joina en grupp eller relog.

Jag är sjukt nyfiken på hur det fungerar rent tekniskt då det någonstans lär finnas en teknisk begränsning, tycker annars det borde gå att oändligt med layers.

Av Drygman
Skrivet av Jacob:

Sådär ja, då har vi redan mer än hälften av alla stolar öronmärkta och då har jag inte ens dragit ut den här tråden på framsidan ännu!

Funderar på om vi ska ha något tema för kvällen. Vi började med det förra gången i Örebro och då blev alla uppmanade att ta med gammal hårdvara (och tangentbord för att @huttala var med). Riktigt lyckat och skapade mycket snack! Ska vi köra på något liknande denna gång eller har ni några andra förslag? Gnuggisar genom tiderna @Jasn? Eller kanske ett tillfälle att byta prylar med varandra? Shoot!

@DavidtheDoom @Vzano @BettyBoo42 @tvelander @Lan @cyklonen @TheMadPanda @Alling @MiLeS @SaltyLiquorice @Jaco8 @Simpledream @Brov @reaperishere @jkeg

Haha, absolut! Jag kan ta med hela min gnuggis kollektion som för tillfället består av hela EN från Sweclockers...

Nej men kommer inte på något passande tema, försöker lista ut om man har något coolt liggandes men det mesta är hos föräldrarna så kan inte kolla.

Av Drygman

Känns som ett lugnt och sansat event så klart man kommer, behöver ta mig ifrån Örebro så skriv upp min tågchaufför @Simpledream också.

Av Drygman

Tror du lyckats få dubblett av tråd (dock med olika rubriker?), tror du kan plocka bort denna om inte så kommer det väl en snäll moderator och ordnar.

https://www.sweclockers.com/forum/trad/1565625-plex-server

Av Drygman

Ser jätte bra ut! Men som personen ovan frågat så kan det vara värt att veta OS för kompatibilitet.

Av Drygman

Har själv en Shield och är förmodligen ett av dem bättre köp jag har gjort, som NAS har jag en äldre Synology så visste redan innan att den inte skulle orka mata 4K till Plex så la PMS på en server (ingen dålig burk) bredvid men den orkar inte med utan får "långsam uppkoppling mot server".

Kör idag Kodi för 4K tittande och Plex för allt annat, ska undersöka mer varför den inte orkar driva 4K då den bör bara "skyffla" data när det är inställt på orginalkälla. Jag gissar på problemet hänger på läshastigheten från diskarna i NASen men tycker den borde klara det.

Googlade fram att man kunde använda Trakt.tv pluginet i Plex och Kodi för att synka saker man tittat på, har konfigurerat pluginet på båda ställena men inte synkas det något. Någon som har erfarenhet av detta, har jag missuppfattat hur pluginet fungerar och att det är så att den bara rapporterar upp till Trakt sidan?

Av Drygman
Skrivet av HoboCop:

Vi vill ha en liverecension på när Jacob smakar Carolina Reaper i stil med CR Challenge (Nej seriöst, jag vill se det!)

Hör att vi tänker på olika typer av starkt, jag föreställer mig 80% Absinthe.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Drygman

Hade gärna kommit men varit otroligt förkyld under hela veckan så ville inte anmäla mig...

Nu får ni ha det så trevligt, nyfiken på dem starka sakerna @THB har att bjuda på men det kommer väl fram förr eller senare!

Av Drygman
Skrivet av Mizzarrogh:

Finns på Clas Ohlsson, inte äkta metatabletter, men de brinner och räcker till de mindre maskinerna.

Tack för tipset, blir att köpa.

Var påväg att fråga vad de kallades för hos Clas Ohlson men lyckades hitta, "Värmetabletter Esbit Solid Fuel" heter dem om någon annan själ ska ha.

Av Drygman

Vad jag kan se i kommentarerna så verkar den vara mycket vanlig, har själv en i originalkartong men har tyvärr inga briketter kvar.

Av Drygman

FE är väl inte limited edition? Verkar inte gå att köpa längre på NVIDIAs hemsida men med tanke på ert strul med leverans så är det väl något med deras lager.

Av Drygman

@Jacob: Haha, ville ju bara ha en schysst bild med dig till Jacob fancluben! "Gnuggisen" måste jag ändå ge utmärkelsen bra produkt för den satte sig rätt bra, den är ju borta idag men känns fortfarande som jag har en tejpbit i pannan.

Återigen, tack alla för en trevlig kväll! Tills nästa gång så röstar jag för en stad med senare stängningstider.

Av Drygman

Kan redan höra "Anna Untz - E d fest" dunkandes!

Av Drygman
Skrivet av Laxpudding:

"Skulle finnas"?

Har testat två stycken, Asus PG27UQ: https://www.sweclockers.com/test/26064 och Acer https://www.sweclockers.com/test/27054 vilka båda kör 4K/144 Hz på IPS-panel. Eller 4K/120 Hz beroende på hur en del vill definiera situationen.

Det som utmärker dessa två paneler är att du utan problem kan köra 1920x1080-rendering på dem med ett resultat som är ganska så mycket bättre än den genomsnittliga Full HD-skärmen pga av den bättre panelen. Även 2560x1440 fungerar bra och sällan problem med att nå 144 Hz.

Annars, prioriterar man minimalt med eftersläp framför sådant som bild- och färgkvalitet kommer man längre (och betydligt billigare undan) med en välgjord 240 Hz-skärm.

Men det visste jag ju om och har ju till och med sett och läst dina givande recensioner. Tänkte skylla på att jag var trött när detta skrevs men jag var nog bara trög som vanligt...