Inlägg

Inlägg som Drygman har skrivit i forumet
Av Drygman

Någon mer än mig som är taggad på lite fredagspanel?

Av Drygman

hehe mhz

Av Drygman

Som @Pamudas är inne på, dem paket du behöver just för Battlefield kan du hitta under installationsmappen "C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 1\__Installer\vc"

Av Drygman

När du säger att den är konfigurerad så antar att jag att du kört guiden/ wizarden i webbgränssnittet?

Av Drygman

Bara älskar hur folk slänger sig in på SweC så fort dem haft en dålig upplevelse och drar ett helt företag över en och samma kant.

Av Drygman

@Swires: Gör din mor en tjänst och släpp denna idé och kör på vanliga överförningar som tar en bankdag. Lika bra att göra en översättning till ditt konto och använda Swish som ett komplement.

Av Drygman

Går att ändra till 15K i appen.

EDIT; Kom på att trådskaparen är säkert under 18 och då är det nog 2500 kr som gäller.

Av Drygman
Av Drygman

Måste säga att jag var sjukt skeptisk till lurarna på Riften men blev förvånad över hur bra dem var, inga toppen hörlurar ungefär i klass med Creative Fatal1ty. Har för mig att SweC redaktionen sa att dem lätt gled av öronen men är inget jag har märkt av till och med efter flera timmars användning.

Av Drygman

Affero bara levererar! Äger själv Riften men har provat Vive med och jag tycker att "rutnätet" märks mindre i Riften, Vive får lite creds till sina dosor men kommer ju något liknande till Riften.

Av Drygman

I'll feel you bro, letade bil över ett år innan jag slog till. Är jätte nöjd över bilen men är samtidigt det onödigaste köpet jag gjort då jag sällan använder den...

Av Drygman

Jag hänger verkligen inte med, är inte det här en bara bra? Idag köper man "surf-pottar" i GB som förbrukas när man surfar men på sociala medier kommer potten inte räknas utan är gratis, vad missar jag?

Av Drygman

Har missat dessa skärmar helt och måste säga att de ser riktigt fina ut! Är ju sugen men måste tyvärr prioritera ett bilköp...

Av Drygman

Varför stör sig alla på priset känns precis som all annan ny teknik? XBOX, PS2, PS3, Swift-skärmarna till exempel som alla hade högt pris i början.

Av Drygman

Förhandsbokat och klart, blev lite fundersam över prislappen på €69900 men de hade glömt kommat

€743 med frakt gick kalaset på

Av Drygman

Fick controllern igår men inte linken får hoppas den kommer på måndag

Av Drygman

300- 450 kr beroende på om det är premium eller inte till BF 3 & 4.

Av Drygman
Skrivet av Ziwe:

@dagbro: Early bird, beställde dagen dom började ta emot preorder

Edit: GLS har hittills bara mottagit sändningsinformationen, kanske dröjer ett tag ändå..

Jag fick också mail igår att min Steam Link och Controller var påväg, lite roligt då jag beställde en månad efter de gjorde pre-order tillgänglig.

Av Drygman

Någon mer som har problem med streamen i EDGE? Min hänger sig efter 3 minuter och måste göra refresh.

EDIT; Verkar fungera prima så länge jag inte kör i full screen

Av Drygman

Tanken har aldrig slagit mig men skulle passa som handen i handsken! Tyvärr klarar jag inte av Stockholm som stad, vet inte vaför men blir direkt stressad men det kanske är bra i nyhetsvärlden?