Inlägg

Inlägg som graesboll har skrivit i forumet
Av graesboll
Skrivet av Herr Nordman:

Hej bara undrar om mantle fungerar på Intel processorer?
Jag har en 4770k hade en 8350

Det är för AMD-grafikkort. Processor spelar ingen roll.

Av graesboll

Mitt drömscenario hade varit att ha Steam-integration på PS4:an, och streama PC spel till den. Synd att det aldrig kommer hända.

Av graesboll
Skrivet av Alibaba123:

Det enda jag förväntar mig av Mantle är att Mantle ska användas istället för DirectX så att vi kan spela på olika plattformar och inte bara windows. Tänk att kunna spela på Linux med Mantle?

OpenGL fungerar redan på de flesta platformar och på grafikkort från i princip alla tillverkare. Det är ett löst problem. Om spelutvecklare bara hade utnyttjat det

Av graesboll

Trevligt! Förhoppningsvis försvinner "detta spelet känns inte som Battlefield"-gnället nu

Av graesboll
Skrivet av Superlight:

Folk bryr sig bara om snabbhet ^^

Glöm inte bort säkerhet

Av graesboll

Är det någon som vet om dessa fortfarande går att få tag på? Har en Ultra som jag gärna skulle vilja sätta på min 2500k som kommer om någon dag.

Av graesboll

Testade denna drivrutin när den var i beta-stadiet. Efter installationen hittade min dator inte min TV som var inkopplad i den andra DVI porten. Efter att ha bytt tillbaka till föregåend WHQL-drivrutin funkar det som det ska igen.

Någon annan som har liknande problem med denna drivrutin?

Win 7 x64, 8800 GT

Av graesboll
Citat:

Ursprungligen inskrivet av vadhettehaaan
Men har du upptäckt några problem med tven eller de mesta har gått helt
felfritt?

Hur är den när du använder den som datorskärm, är bilden lite efter elr
de är inget märkvärdigt?

Var 9 döda pixlar när jag startade den första gången, men de vaknade rätt fort efter man kört in lite bilder i TVn. Det enda problemet för tillfället är CI-modulen

Har 5ms fördröjning på min datorskärm, jämfört med 8ms i TVn, så det är inget jag ser i alla fall.

Av graesboll
Citat:

Ursprungligen inskrivet av CSM101
Menade inte sida vid sida, utan var mer nyfiken vilken referens du hade som jämförelse, att tex gå från en 14" tjocktv till en 42" LCD är ett stort kliv och man kommer tycka LCDn är underbar. Men det behöver inte betyda att LCDn verkligen är bra.

Nae, har absolut inget öga för sådant, så om man nu är en sådan finsmakare så får man nog titta på TVn själv

Jag är helnöjd att lira 360 på den och se på 1080p filmer från datorn. Tror den är värd de 7000 hur bra öga man än har för LCDer.

Förresten, någon kunnig som vet något om mitt CI-modul problem? Vill veta om det är modulen eller TVn som strular.

Av graesboll

Inte sida vid sida, tyvärr.

Provade sätta i CI-modulen nu, och den kodar av mina kanalerna, men det blir störningar som om jag satt mitt i en orkan. Störningarna finns där både med och utan kort, och försvinner om man tar ur modulen. Gjort en kanalsökning med den i, ingen skillnad. Vad kan detta bero på?

Av graesboll

Nu har jag spenderat någon kväll framför min Zepto Pantheon A42, och jag kan bara säga att jag är mycket nöjd med den med tanke på prislappen. Lite information som inte står att finna nånstans innan köp:

Komponent: 1080i max (supporten sa 1080p gick via komponent innan jag beställde...)
HMDI: 1080p
VGA: Hade stora problem att få in en vettig upplösning alls. Fick inte in egna upplösningar i nvidia control panel, provade alla custom resolutions för 1080i, 1080p och 720 i powerstrip, no luck. När jag inte pallade kladda mer stack jag och köpte en DVI-D --> HDMI kabel, och då funkade 1080p out of the box.

CI-modul plats finns. Har inte satt i min än, men på gratiskanalerna ser det faktiskt mycket bra ut. T.o.m. bättre än på många andra dyrare modeller jag tittat på, tycker jag. Kanske kan ha att göra med att boxen är inbyggd och de jag sett har haft extern box och använt sunk-ingång (komposit), det vet jag ej, Har inte haft sån koll på TVar innan.

Fick ett PM om dess känsla (om den var plastig och så), men den ser ut som vilken annan LCD med lackad plast i princip. Stilrent. Tycker personligen den är skitsnygg, men alla har vi olika smak. Den ser inte billig ut i alla fall.

Ni kan ställa fler frågor här, kommer svara nu, har inte haft tid riktigt innan. Rekommenderar köp i alla fall

Av graesboll
Citat:

Ursprungligen inskrivet av PointMan
Kan inte vänta... gaah

Jag sitter i samma sits.
Har en 20" tjocktv och ska köpa min första LCD tv, kommer säkert bli hur nöjd som helst oavsett vad jag köper.

Den kom idag, ska hämta ut den om nån timme Har dock inte tid att titta på den förens ikväll/natt/morgon =C

Av graesboll

La en beställning på en sådan igår, hoppas det är bra grejer

Kan komma med ett utkast om hur kvallen är på den, dock har jag väldigt lite vana att se på plattv. Kommer antagligen tycka allting är underbart när jag drar igång en 1080p film på den, då jag är van vid sunk Xvid filmer på min 21" tjocktv. Kommer nog vara svårt att vara objektiv