Inlägg

Inlägg som Kruwlabras har skrivit i forumet
Av Kruwlabras
Skrivet av Tinardirith:

Mitt tips är att prenumerera på GMGs nyhetsbrev/erbjudanden, så får man ofta ännu finare %-rabatter. Jag fick 27% på Fallout 4 och samma med GTA5 tidigare.

Dessa koder brukar kunna vara personliga och inte öppna som 20% koden ovan.

Fick 32% rabatt på valfria spel. Blev Fallout 4 bl.a. Det kändes värt kan jag lova.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kruwlabras
Skrivet av Blacksheep:

Köpte o började spela igår kväll, körde igenom tutorial och vidare fram till första 2 missions, tills den lilla staden där man plockar upp nått gevär o går in i ett hus... MEN jag kan inte spela längre. Har aldrig hänt mig tidigare i ett spel, men jag blir illamående utav grafiken, helt sjukt, känns som om jag åkt karusell, eller den typen man får om man sitter i en körande bil o läser en bok.

Är det bara jag, eller är det något skumt med grafiken..måste DuckDuckgo´a fenomenet...
Annars helt ok spel, men inge kul om jag inte kan lira pga illamående

Det låter som att du behöver ändra FOV. Den är låg default, och det finns många som kan bli "åksjuka" av det. Finns gott om info i detta forum om hur man gör.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kruwlabras
Skrivet av Eldritzh:

Körde Survival från början så vet faktiskt inte, men skulle nog chansa på att det är ett ganska stort hopp.
Testade en ny karaktär på Normal/Hard bara för att, och bara det kändes som ett stort hopp.

Ok, tack ändå.
Kör lite mer på very hard så får jag se om jag hoppar till survival.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kruwlabras
Skrivet av Eldritzh:

Kör Survival.
Ca 26 timmar in, kört mest en jävla massa side quests, är på level 25.
Strider är stört svåra, då jag kör en brainiac karaktär (tänk låg Endurance/Agility, hög Int, Char). Men nu dör jag inte konstant när jag äntligen börjat få bra modifikationer till rustning och vapen.
Har 3-4 power armors som jag använder mig av.

Hatar ghouls med passion... de är så stört snabba och så jäkla många.

Körde du survival från början, eller har du något perspektiv på hur stort hoppet från very hard är?

Kör själv en brute, och rad-x samt två sving av powersledge gör ghouls till ett ickeproblem. Sen äter jag deras lik för hp också.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kruwlabras

Började på normal men är på very hard nu då det var för lätt innan. Kört i 14 timmar och är på level 27. Kör ren och rå melee, och det blir lite trial and error ibland då fienders positionering kan göra det väldigt svårt att komma åt.
Men jag backar aldrig från en strid, jag kör tills jag lyckas, åtminstone hittills. Har 3 power armors, men de använder jag inte x)

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kruwlabras

Gillar det hittills, haft riktigt roligt med min melee kannibal. Tycker personligen att de nya ljus/skugg effekterna mm gör stor skillnad i atmosfär.
Enda buggen hittills var att ett område inte blev ordentligt texturerat och hade lager med lågupplösta texturer som var som luft.
Skriver på mobil, håller mig kortfattad.
Spelet är rätt najs.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kruwlabras
Skrivet av Wifi:

Tio minuter innan jag kan sätta tänderna i den underbara ödemarken!

1 minut kvar. Testa lite snabbt, sen tillbaka till sängen. The urge!

Av Kruwlabras
Skrivet av Distordera:

Vad roligt att så många är med och delger sina tankar om builds.
Det jäkliga är bara att nu är jag ännu mer lost än innan jag skapade tråden .. hahaha!

Bara att experimentera och köra några timmar för att känna efter

S.P.E.C.I.A.L kan ökas varje level istället för perk.

Och om du missade länken på sida 1: www.rpg-gaming.com/fo4.html

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kruwlabras
Skrivet av KKay:

Melee verkar vara riktigt bra i Fallout 4 av vad jag sett hittills från olika streams, får nog designa om min build och köre både melee och ranged

Tror jag kommer lägga ganska mycket på endurance. Vill ha lifegiver till 3 för hp och passiv regen tillsammans med ghoulish passiva hp regen, om inte de negativa effekterna av radiation är för stora.
Och cannibal + toughness också. Tåla stryk och hp upp med alla medel typ. Men det är ju bara spekulation på många sätt, får se hur det kommer att fungera i praktiken. Kan knappt hålla mig D:

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kruwlabras
Skrivet av KKay:

Som en efterbliven grottmänniska, jag gillart. Ska testa det med senare

Precis
Karaktären som snackar sig ur situationer, låser upp allt, skjuter på avstånd osv har jag kört så mycket, det spåret är lite utnötat. Men blir nog det också någong gång.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kruwlabras

Kommer sannolikt att köra om spelet några gånger. Första playthrough skall bli närstridsinriktad. Alla stats i botten utom strength, endurance och luck.
Tanken är att jag skall slå mig ur alla lägen och kompensera int brist med idiot savant. Toughness, ghoul perken, little league och annat kul. Får se om det bär eller brister

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kruwlabras
Skrivet av Mocka:

Som tur var är det CDP bakom spakarna och de borde klara jobbet bättre än Ubisoft Minns att när Witcher 2 släpptes så saknades 16:10 stöd men efter påtryckningar från communityn så patchades det in några veckor senare.

Säker på saken? Hinner inte gräva fram bevis nu men är rätt säker på att en i7a av den nyare generationen hade gett mig upp till 10fps mer. ACU kör ju min CPU i 100% på alla trådar och FC4 ligger inte superlångt ifrån där heller.

i7:a i Far Cry 4 verkar ge i stort sett ingenting:

http://www.techspot.com/review/917-far-cry-4-benchmarks/page5...

AC:U var svårare att hitta, kan som bäst jämföra två olika test med i5:a respektive i7:a efter en snabb sökning

http://www.anandtech.com/show/8738/benchmarked-assassins-cree... --> 4770K

http://www.gamersnexus.net/game-bench/1692-assassins-creed-un... --> 3570K

Varsågod eller nåt

Av Kruwlabras
Skrivet av Friterad:

Sitter här, lite förbannad över ett form av virus/malware. Det är så att på farsans stationära dator (nr2 i sign) har ett form av malware eller virus som byter ut google mot en annan söktjänst med massa konstig och antagligen skadlig reklam. Vi lyckades inte få bort skiten, varken manuellt eller med flera olika malware/virusprogram.

Det blev att formatera disken och installera Windows på nytt, men nu efter en stund så har Windows blivit infekterat igen, blev helt paff, hur gick det till? Det enda som gjorts än så länge efter nyinstallationen var installerandet av program som man kan lita på (Samsung kies, Chrome, GameRanger, Malwarebytes, MSE) det enda jag kan misstänka är GameRanger men det har vi använt på flera datorer i år utan problem. Förresten heter "sökmotorn" som vi blir tvingade till sweetpage eller något, det förra som var innan ominstallationen hette trovi tror jag, och jag har själv haft ett liknande på min egen dator med det hette mysearch om jag inte minns fel.

Efter letande så har jag fått reda på att dessa program oftast kommer med i bakgrunden när man laddar ner gratissaker från t.ex softonic och allt vad det heter (lagliga gratissaker alltså). Den stora frågan är hur det har lyckats komma tillbaka efter ominstallation samt hur man blir av med skiten. Är det möjligt att det har med routerns IP att göra? Att viruset känner till vårat IP och letar upp det hela tiden? Dock så känns det orimligt då det inte infekterat andra datorer i samma nätverk, och inte min egen datorn efter att jag installerade Windows 8.1 Pro.

Jag råkade ut för den igår faktiskt. Malwarebytes räckte för att får bort det för mig!

Av Kruwlabras
Skrivet av 47:an:

Välkommen till laget!

Innan man kör igång och vill delta så är det bra att skapa en passkey och klistra in denna i klienten. Du kommer då få del av bonus efter 10 avklarade projekt. Du kan även skriva in ditt nick på folding i inställningar för din profil här på sweclockers, då får du foldingloggan om du vill.

Angående PPD så varierar detta efter vilken hårdvara stora som små CPU/GPU. Vad man använda sig av är helt valfritt de går bra att använda de flesta. Att använda de man har fungerar ypperligt. Det finns givetvis en funktion att den ska köra igång när datorn inte används.

CPU har jag inte koll på kanske 5000-20000 PPD medans grafikkortet kommer att ge mellan 130000-160000 med bonus.
Bonus beror delvis vilket projekt du får men framförallt hur snabbt du skickar tillbaka avklarat projekt.

0xa3 och 0xa4 är projekt utformat för cpu och
0x15, 0x16 0x17 är projekt utformat för gpu.
Detta är olika versioner av projekt och hur de har utvecklar och vilken mjukvara de använder. Tex 0x17 kallar de "Fahcore 17" och denna kom förra året de har nu fahcore 18 som beta.

Kör på och ställ gärna fler frågor så ska vi försöka svara.

Utöver stanfords sida så finns det en bra sida för statistik på denna sidan http://folding.extremeoverclocking.com/team_summary.php?s=&t=37451

Tack för tipsen!

Då är jag igång 'på riktigt'. Har tyvärr ingen dedikerad foldingburk, men jag kör på så mycket jag kan!

Av Kruwlabras

Jag har nyligen gått med Swec's foldinglag och börjat folda lite, jag är lätt filantropisk och kände att man kunde göra viss nytta med datorn också, inte bara spel och media. Jag vet att jag kan googla, och läsa posts i detta subforum, men jag tänkte att det är roligare med aktivitet här, och har således frågor angående det här med PPD. Vad är bra/dålig PPD (med mitt grafikkort/CPU)? Varierar PPD från projekt till projekt? Vad innebär 0x15, 0x17, 0xa4 etc?

Av Kruwlabras

Jag råder dig att googla på nätaggregatet och kolla recensioner för att bilda dig en uppfattning om det. RM serien har fått en del kritik. Jag kollade inte det själv förrän långt efteråt och hade kanske valt annorlunda om jag gjort det.

Av Kruwlabras
Skrivet av dealerovski:

3-väg SLi GTX970 kommer min 2600k@4.7Ghz flaska? (nvidia surround)

Hade nästan bestämt mig för köp, sen läste jag denna recension. http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_980_sli_revi...

"As you can see, we had massive SLI x3 scaling issues, it just did not kick on."

"For GTX 970 SLI had a problem with the Ultra HD resolution, not so much for the 980 oddly enough. Decent scaling up-to 2x SLI, 3x SLI does scale up-to WHQD, but at Ultra HD becomes more problem-some."

Jag hade hållt mig till mina 580's ytterligare en generation om inte prestandan i moderna spel är usel. Är den usel?

Av Kruwlabras
Skrivet av Flexiblus:

Tack, finns möjligheten att köra en clean install genom installationen som Nvidia eller räcker det att man avinstallerar catalyst control genom kontrollpanelen?

Om du kör en express install så bör den uppdatera allt. Du ska inte behöva avinstallera något först.

Av Kruwlabras
Skrivet av Flexiblus:

Jag skulle behöva lite hjälp med uppdatering av drivrutiner. Jag vill hjälpa en bekant med att uppdatera sina drivrutiner via teamviewer. Jag har tyvärr ingen koll på ATI alls och då vill jag gärna ha lite hjälp. Nuvarande drivrutiner är från 2009 men jag vet inte riktigt vilka som är bäst lämpade för honom nu.
Han har win 7 32 bitars. Nuvarande drivrutiner för kortet är : 8.632.1.1000
Någon som kan och vill ge lite vägledning?

Ser ut som det är denna som gäller.

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=...

Av Kruwlabras

Är med lowngcawt här. Att ha en "svagare" processor innebär sannolikt att dina GPUer inte kommer ligga på 100% för att cpu flaskar.

http://www.sweclockers.com/forum/54-amd/1269498-kop-inte-sli-crossfire-med-290-290x-780-780ti-med-amds-fx8350-cpu-flaskhalsar-rejalt/

Skickades från m.sweclockers.com