Inlägg

Inlägg som Mozelito har skrivit i forumet
Av Mozelito

Hej,

Presentkortet är fortfarande kvar för den som är intresserade då LeBron löste sitt tv dilemma på annat håll

Av Mozelito
Skrivet av LebronJames23:

Hej Mozelito!

Slänger iväg ett bud på 13500kr

Du får jättegärna ta den för utsatt pris, 14k, känns ändå lite som ödet och så blir det 500kr i julklapp från farbror mozze

Av Mozelito

haha vad sjukt, tack för länken!

Av Mozelito

Presentkort från Inet

Hej,

Jag har ett presentkort från inet som jag har fått i ett garantiärende, det är på 14499kronor och jag har inget behov idag av att handla något där. Jag säljer det gärna för 14k till någon som har bättre nytta av det eller som ska handla något där kommande tiden.

Det finns i Stockholm och jag gör gärna affär mellan fyra ögon

Läs hela annonsen här

Av Mozelito

Tack så mycket!

Av Mozelito

Alright, nice!

Jag tänkte göra om datorn till en arbetsstation då den har kapaciteten för det. Behöver bara lite större lagring :).

Men en fråga, på hemsidan står det 256 respektive 512gb, är det begränsningen? 512gb?

Jag tänkte att får jag tag i en M2 sticka på 1TB till bra pris så kör jag en sån för systemet och resten vanlig 2,5"ssd för lagring och byter även ut dvd-läsaren mot en släde för arkivering.

Av Mozelito

Byta ut M2 ssd 256gb mot 512gb asus rog G752VS

Hej!

Jag tänkte uppgradera utrymmet i min laptop som i dagsläget är 256gb bi raid 0 som det var när det köptes.

Jag skulle vilja uppgradera från 256gb idag mot 512gb men då är min fråga lite: måste det köras i raid 0? tänkte om det är på något sätt "låst" i det läget?
för jag kanske skulle vilja offra några millisekunders hastighet som jag ändå inte märker mot att spegla dem 512gb så jag har en backup, alt. bara köra en 512gb då jag inte vill lägga så mycket pengar på det. skulle det vara möjligt? då kanske jag kan ha 512gb som systemdisk och den andra 256gb som reserv bara och så blir det en sticka över.

Tacksam för råd.

https://www.asus.com/se/Laptops/ROG-G752VS/specifications/

Av Mozelito

Hej

det räckte med att ta ut hårddiskarna och formatera om dem till noll.

Av Mozelito

jobbet gav bort gamla laptops, kan inte komma åt bios?

Hej!

Jobbet gav ut tio stycken gamla hp laptops nyligen varav jag fick en och då tänkte jag ta och installera om den men jag kommer inte åt något över huvudtaget... syns någon snabbmeny men inget som hjälper riktigt.

Finns det något sätt jag kan komma åt för att installera om windows?

Tack på förhand.

Av Mozelito

Projektorduk - trigger

Hej!

Jag har en kingpin projektor duk sedan flera år och nyligen fick jag för mig att det skulle vara skönt att få till triggern att den ska startas med att jag startar projektor helt enkelt.

https://www.netonnet.se/art/ljud-och-bild/projektor/projektor...

Jag har en sån trigger på min duk och jag testade att installera den enligt instruktioner på nätet: https://www.youtube.com/watch?v=whIfYulweHk

väldigt simpelt egentligen.

Nu till problemet som uppstår: jag har kopplat den till dosan där och sladden från dosan till projektorn och startar projektorn så hamnar projektorduken i on/off/on/off/on/off läge där duken kommer precis ut men sen in igen, ut in ut in osv lets not get dirty lol.
Jag undrar om det är något som är sönder i dosan då kanske? är det en möjlighet? en relä eller nåt? Jag vet inte riktigt hur sånt fungerar, tacksam för tips och råd för att jag ska försöka baka in allting i väggen så jag kan inte riktigt ta ut den sen om den hamnar innanför nu =P

https://www.dustinhome.se/product/5010384041/sp840-dlp-projek...

Kan tilläggas att duken fungerar med fjärrkontrollen utan problem.

Tack på förhand!

Av Mozelito

Jag får meddelandet att det gick inte hitta "gpedit.msc"

har inte access dit verkar det som eller har en windows version som inte tillåter.

Av Mozelito

Nu verkar det som att vi omstart så uppgraderas drivutinerna.. hur kan jag hindra datorn/microsoft ifrån att uppgradera drivutinerna för trådlösa nätverkskortet? då slipper jag problemet totalt.

Av Mozelito

Jag avinstallerade wifi adaptern i enhetshanteraren, tog hem de äldre drivutinerna och installerade den så fungerar det igen:)

Av Mozelito

Jag har uteslutit att det är routern det är fel på, min brors dator får bra resultat, min mobil får bra resultat, testat datorn på grannens router(samma förutsättningar) och även därifrån får jag samma låga hastighet.. så jag undrar vad det kan vara med min datorn som gjort så på sistone.

ska försöka söka vidare, om någon av slump har också råkat på detta, hollar @ me

Av Mozelito

plötsligt långsamt FIBER

Hej

Jag har 700/700 fiber och det har inte varit några problem tidigare men nu senaste 4-5 dagarna så har det plötsligt gått ner och jag får hastigheter på typ 7-10mb/s uppmätt trådlöst. Med tråd är jag uppe i det utlovade men det har jag även varit tidigare med 5Ghz bande och riktigt högt med 2,4ghz bandet också. försökt hitta om det är uppdatering av drivutiner eller nåt sånt som ställt till det men hittar inget.

tips?

Av Mozelito

Projektor 12V trigger+ Kingpin Duk Hjälp snälla=)

Hej!

Jag har en BenQ projektor länkat nedan och en Kingpin duk med följande trigger också länkat i nedan video.
Det jag vill försöka göra som ni kanske förstår är att genom startande av projektorn få igång duken till sitt inställda läge.

Nu har jag varit på kjell och company och införskaffat dessa: https://www.kjell.com/se/sortiment/el-verktyg/stromforsorjnin...

+ en lång kabel för att koppla till dosan för duken och dc-pluggen(försökte hitta en som passade för projektorn)
Men ingenting händer?

Enda som händer är att vid nåt tillfälle så går den igång men då går duken i princip on-off-on-off-on-off-on-off när min den blåa (blå+brun)tar i dc-pluggen. vare sig den är i projektor eller inte?

Jag förstår inte vart jag har gjort fel riktigt, tacksam om någon kunde mig göra klok på detta, är kanske inte bäst på sånt här direkt.

http://www.projectorcentral.com/BenQ-SP840.htm

https://www.youtube.com/watch?v=whIfYulweHk

Av Mozelito

bump.retract.

Av Mozelito

edit, fick tag i en disk.

Av Mozelito

Samsung S7 Edge Black

Har en S7 edge vars display(hela) blivit utbytt pga pink-line error från fabrik. Fick även batteriet utbyt på köpet. mobiler är i nyskick nu och repfri m.m.

Finns i sthlm och möter helst upp där.

pris: 3700kr Finns utrymme för budgivning fr.o.m. 3700kr och uppåt.

Läs hela annonsen här

Av Mozelito

playstation 3, For ever <3 synd att den tiden inte varade..