Inlägg

Inlägg som SimRacer har skrivit i forumet
Av SimRacer

Lyssnar mest på metal i olika former, men det går bra med annan sorts musik oxå. Lite av en allätare som gillar musik.

Av SimRacer

Fallout 3 för ca 44,99 euro (tror jag) samt Sacred för 5 euro på steam.

Av SimRacer

Svenska Akademien - Hålla måttet

Av SimRacer

Iron Maiden - The x factor albumet.

Av SimRacer

Motorsport (Nascar): Days of thunder (1990)

Av SimRacer

Svetsare på något fint bygge

Av SimRacer

När jag gick i skolan så visades det inte några bilder på misshandels offer, inte heller något annat. Utan det var bara föreläsningar på droger och alkohol.

OFT:
Tror jag hittade reklamfilmen som Retroid snackade om.
http://www.youtube.com/watch?v=5_KQ5ovDMh0

Av SimRacer

Har gjort skyldig mig till ett brott (Hot Mot Tjänsteman) som jag än idag ångrar att jag gjorde.

Av SimRacer

Ibland på morgonen vid 0600 tiden kan det ta ett par minuter att komma till forumet, vilket känns lite knasigt Men annars så rullar det på i bra fart.

Av SimRacer

Det pinsamamste jag gjort är att döda fel person i Swat4 flera ggr om, och det var online. Inte direkt vad de flesta Swecare tyckte om just då

Det var så att jag började spela Swat4 demot när den kom ut och jag valde att vara i SWAT teamet och skulle ha fri en gisslan som någon spelade i det andra laget. Medans de andra laget skulle ta ut gisslan och komma upp till taket för att sedan avrätta denna, om jag nu minns rätt.
Så man var i en ett större office med flera rum och våningar så var det alltid en dörr i början där alla i det andra laget kommer ut, medans SWAT väntar på andra sidan. Jag som var då van vid CS och friendly fire vid off så jag skjöt ju mot allt som rörde sig.
Det jag gjorde va att skjuta mot den som kom ut från dörren först, brukar ju vara alla andra förutom gisslan, men inte de 5-6 ggr som de spelade. Det var gisslan som kom ut och det gjorde inte någon speciellt glad när jag sköt han till döds Fick helt enkelt lämna servern och joina en annan vid ett annat nick och lära mig att inte skjuta på något innan man kollat vem det är. Tog ett bra tag innan man vande sig

Av SimRacer

Jag tycker det är hemskt vad som hände, speciellt när offret gav allt fredligt och gjorde allting rätt som man skall göra i en sådan situation (tror jag). Men jag är inte längre förvånad att sådant här händer, tyvärr.

Tycker dock att idioten till taxichaffisen borde ha hjälpt till, typ kallat ambulans om inget annat. Spelar ingen roll vilken hudfärg han har, även om nu rasister skulle påstå helt annat, han är helt enkelt en idiot.

Som sagt skulle en normal person hjälpt till så gott han kunde, typ ringa efter ambulans och försöka hålla press på såret om inte offret själv kan göra det. Iaf det är vad jag skulle göra och troligvis de flesta människorna i detta land.

Av SimRacer

Visst ärt det lite komiskt men samtidigt det kan ju hända att terrorister använder WoW som en del av att skriva till varandra och ge information om en attack.
Visserligen ganska så långsökt men den möjligheten finns. Sen vad en spion har för nytta i WoW eller annat mmorpg, förstår jag inte. Inte direkt så att terroristerna skriver i general chat och planerar. Blir nog då en Guild eller party som gäller och då släpper dem nog inte in vem som helst

Av SimRacer

Kommer köra som destruction iom med att jag valde en destruction guild att gå med i. Ville köra en MDPS klass som såg kul ut, så jag valde att köra Marauder. Helt klart rolig att spela än så länge (lvl 9)

Av SimRacer

Jag väntar oxå nu på mailet som skall komma och göra så att jag kan börja patcha. Fick byta Från IE till firefox för att jag skulle kunna komma in och registrera min nyckel Så nu tar det väl ca 2 timmar innan jag får mailet och säkerligen blir det något strul så att man får göra om det hela

Av SimRacer

Efter sett listan med hur många som joinar destruction så kommer jag nog att köra på order sidan för att vara en underdog. Sen gäller det bara att hitta en bra guild på order sidan, men det borde väl inte vara allt för svårt hoppas jag
Under öppna betan så blir det att känna efter vad jag vill göra på oder sidan. Skall iaf testa några healer karriärer och rena dps chars. Tanks kommer det bli gott om så det skippar jag, tror jag iaf

Av SimRacer

Njae, så intressant blir det väl inte. Vi vet ju vad som kommer att hända (dvs nada ).

Av SimRacer

Låter som ett intressant spel och jag skulle vilja få en invite om någon är snäll nog att ge mig en ?
markus.vahakuopus@gmail.com

Av SimRacer

Hamnar runt 22000 brutto (tror jag), netttolönen hamnar iaf på 15000kr.
Jobbar som svetsare på Bålsta-släpet. Självfallet la man sin röst helt fel

Av SimRacer

Jag tränar i ett gym som kostar 325kr i månaden. Finns billigare gym för 150kr i månaden som jag skulle kunna gå på och träna. Men jag prioriterar ett fräshare gym än ett gammalt 80tals gym med mindre fräsha utrymmen. Finns dyrare oxå och det är Sats men det känns lite overkill för min del.

Av SimRacer

Frukost: 4 mackor med ost + ½ liter oboy.

Lunch: 6 varmkorvar med lite potatissallad till. Samt två grovbröd med saltad aborre (fiskades upp i söndags) som pålägg.

Middag : Återstår att se