Inlägg

Inlägg som SimRacer har skrivit i forumet
Av SimRacer

Jag har bara ett löfte som jag skall uppfylla och det är att avbryta allt vad jag gör (kanske inte allt men typ spela, se film eller nått annat oviktigt) när släktingar ringer mig. Jag har så svårt att koncentrera mig på samtalet när jag typ spelar, vilket resulterar i att samtalet blir bara s***. Så när det är över känner man sig så himla taskig mot personen :/

Av SimRacer

Brukar skjuta upp lite bombtårtor varje år för ca 3 papp, men detta år blir det för 500 spänn pga att man är en fattig student utan x-tra jobb. Inte för att det gör så mycket då jag och en del av min familj kommer vara ute i byn och se på när andra smäller av

Av SimRacer

Jupp bilarna får lite mer hp när de blir inkörda, sen vet jag inte om det är nåt mer som ändras. Men det kan kanske göra det om hästarna ändras

Av SimRacer

Like the wind cupen klarade jag av med min Mazda Furai som man vinner i NR-A Roadster Cup (B-spec). Den trimmade jag så mycket det gick och ändrade downforcen till 20 fram och 50 bak och ställde in topp hastigheten på 390 allt annat var standard inställning. Fungerar på båda banorna, och det blir ganska enkelt att vinna. På indybanan gäller det att vara nära curbsen på insidan för kunna köra fort i kurvorna.
Man vinner en bil som klarar av gt-allstars ganska så enkelt från Like the wind (Minolta race car 89').

Av SimRacer

MIn önskelista:
Radeon HD 6850
Extern HDD med minst 1TB
1,5 liters kastrull

Av SimRacer

Gun jamming har jag också haft problem med, men jag har inte stött på det på länge nu. Senaste gången var det min Spas12 som låste sig vilket var mindre bra

Av SimRacer

Jag är just nu irriterad på brevbärarna från posten pga att de lägger inte en avi(vet inte om det gör det nu för tiden men de gjorde det förut) när paketet är för stort för brevinkastet utan lämnar paketet framför min dörr. Känns jättekul när man köper från webhallen och paketet ligger fint framför dörren med webhallens designade låda :/ Bor visserligen på femte våningen men det känns ändå inte bra.

Av SimRacer

Jag tycker det är starkt av dig TS att du har lyckats hålla dig ifrån alkoholen i ca 2 år.
För min egen del så har jag varit nykterist i ett år vilket känns härligt.

Av SimRacer

Jag tycker det var en trevlig filmsnutt en fredagskväll, med två sköna personer framför kameran

Av SimRacer

In:
Csn: 8200

Ut:
Hyra: 4300
TV+Internet: 512
EL: 450
Mobil: 300
Övrigt(de andra räkningarna som jag måste betala): 1240
Skolböcker: 200

Totalt (lite smått avrundat) har jag 1150 till mat och nöjen+kläder.

Av SimRacer

Jag äter frukost, lunch, middag och andra måltider framför datorn. Jag har visserligen ett matbord men det används väldigt sällan, förutom då morsan och syrran kommer på besök

Av SimRacer

Hoppas priserna håller sig eller sjunker lite grann tills julen. Då jag troligtvis kommer skaffa mig en 2 TB hdd (5400 RPM) för lagring. Känns som om min 160 GB hårddisk är lite väl liten

Av SimRacer

Jag instämmer med Sjodden, kontakta företaget.

Om du vill kan du vänta men det kan ta väldans lång tid. Eller så kontaktar du företaget om du nu känner att du inte vill vänta längre. Jag vet inte vad det är för nått du beställt eller hur viktigt det är för dig att få sakerna, så det är upp till dig.

Av SimRacer

Lidl här i Bålsta har redan laddat upp med chokladkalendrar (om jag såg rätt) och lite julgodis. Däremot har jag inte sett till någon affär som säljer julmust i trakten.

Tycker också att det börjar bli lite väl tidigt nuförtiden.

Av SimRacer

Mitt största intresse är racing. Just nu kör(spelar om ni så vill säga) jag iRacing och försöker försöker komma topp 10 i min division(är i div.4 av 10 divisioner) på Late Model serien.
Skulle vilja tävla ute på verklig bana med något fordon med 4 hjul, men som fattig student har jag inte riktigt råd med det.
Annars är det musik som jag gillar att lyssna på

Av SimRacer

Jag är inte förvånad över de osmakliga inläggen på fb eller de som gör "roliga" bilder av honom. De "captions som gjordes/görs med hans webcambilder är inget nytt för mig, sådana gjordes redan vid 9/11 händelsen. Kan säga att det var en hel del personen som var upprörda över de bilderna som kom då.
Samma sak händer nu några som gör "roliga" bilder, vissa ler/skrattar åt bilderna medan andra blir upprörda över dessa bilder. Sen är det några som letar efter syndabockar och hittar något som tilltalar dessa, även om det inte stämmer.
Själv är jag påverkad av händelsen då jag själv planerade förut om hur jag skulle begå självmord, tur nog var jag redan inne på ett psykakutavdelning så jag gjorde aldrig det.

Vila i Frid. Jag hoppas att familjen kan tillslut läka sina sår så gott det går när en familjemedlem går bort på detta vis.

Av SimRacer

Jodå, det finns så stora. Western Digital har en 1 TB hdd som verkar passa till PS3.

Av SimRacer

Jag undrar oxå vad "4 månaders citering" betyder ?

Av SimRacer

Ca 5dl Youghurt, det är min frukost. Snabb, relativt billig (5-7 kr/måltid) och det är gott.

Av SimRacer

Försökte leta på google men jag hittade tyvärr inga svenska sidor som sålde dessa skivor. De finns dock på amazon.co.uk för ungefär samma pris som CDMarket.eu sidan.