Inlägg

Inlägg som SimRacer har skrivit i forumet
Av SimRacer

Vad är skillnaden mellan arkadläget(utan hjälpmedel) och på GT Mode (utan hjälpmedel) ?

Av SimRacer

Tänkte använda Staffans utmaning med 50.000 "kronor" för allt. Den passsade mig bäst med tanke på att Trial Mountain fanns tillsammans med nordslingan(vilket jag ännu inte har kört).

Men jag tänker ha två bilar som kommer med

Första bilen är en:
TVR Griffith 500 -94 för 20.555.
Weight Reduction stage 1: 1300
Racing Chip: 1800
Stage 2 Na Tuning: 13.500
Semiracing exhaust/Air filter: 2950
2-way LSD: 4600
Twin Clutch: 2800
Racing Flywheel: 1100
Vinge: 1200
Oljebyte: 50

49.855 blev det totalt. Lite specifikationer skulle kanske behövas :
V8 på 4988cc - 464hk/5500rpm - 634.26nm/4000rpm, vikten är på 996 kg.

Varvtiden på Trial blev 1:32:872 med full downforce med bil nr 1.

Av SimRacer

Tackar så mycket Mr. Bravo.
Blir en helkväll med att ta ned dessa filer
Kommer antagligen spela på söndag pga att hela min helg är fullbokat med saker som jag kommer göra :/

Av SimRacer

Vad kommer jag behöva för att kunna lira på servern ?

Av SimRacer

Det beror helt och hållet vad det är man skall köpa. Datorkomponenter är billigare för mig genom "internet" än butiker. Mesta dels beroende på att jag inte bor i stockholm, att åka till sthlm kostar ca 200 spänn(24timmar kortet) och tillbax kostar det två markeringar(tror jag). Då jag inte alls gillar dessa biljettkuponger så blir det 24timmarskortet.
Här var jag bor är det svindyra priser pga endast 2 butiker som säljer datorprodukter, och med 18000 invånare så är det inte lätt att ha jättebilliga saker.

Vissa saker som t ex Nintendo DS blir bara 50 kronor dyrare i butiken här(gentemot webhallen), vilket jag kan stå ut med för att få det enklare om något skulle bli fel.

Av SimRacer

Har du patchat upp din LFS2 ?

Patchen finns på : http://www.liveforspeed.net/?page=s2demo

Själv så hade jag installerat en tidigare version av lfs2 alpha demot. Trodde den va den senaste, hehe. Det var den inte

Av SimRacer

Lite trist att det är så få med förare där, var 3st totalt där. Kom igen nu folk, kvällen är fortfarande "ung". Lite racing skulle inte skada. Kom inte heller in på servern genom ip adressen. Men namnet funka

Av SimRacer

När kan alla köra ? Jag är "ledig för race" hela kvällen idag

Av SimRacer

Jag är lätt med. Och jag hoppas GTI:n är tillåten, annars får jag rejäla problem

Har enorma problem att hitta något fäste med Turbo bilen, minsta lilla gaspådrag och jag spinner ur de långsamma kurvorna. Kul värre

Av SimRacer

Tycker oxå att detta spel är värd varenda slant samt väntan. Förbokade redan i augusti förra året samtidigt som gt4. Själv är man en ren nybörjare med ubåtspel, så jag har mycket att lära mig.
På Patrol missions, ska man då patrullera utan att försöka ta ned fienden som är lite längre ifrån? Eller skall man jaga fienden vid sektionen där man oftast stannar i 24 timmar ?

Av SimRacer
Citat:

Skrivet av Maiky...

Honda beat.. antar att de är en sån där liten skit bil anyway! villken bil e bäst (mindre än 3400 i längd) syftar på lightweight cupen i beginner, och villken bil är det som gäller i pickup cupen?

Jag tycker att Mitsubishi Minica Dangan ZZ 89' är helt okej. Visserligen krävs det lite trimning för att göra livet lättare, men det behövs inte mycket till. Iaf vad jag tyckte

Sen är det lite si och så på Pickup racen. Beror hur mycket man är villig att spendera på en Pickup och om man vill ha en specific modell. 38.00 för en Dodge RAM, 35.000 for en Ford F-150 lightning eller en Toyota Tacoma X-Runner för 24.500. Forden och Dodgen har 379/345 hk och väger 2132/2390 kg. Medans Toyotan har 245 hk fast den väger då ca 1690 kg.

Valde själv Toyotan, och kunde klara mig med chiptrimning som extra kostnad och steg 1 i att göra bilen lättare(nästan 200kg).

Av SimRacer

Spelet verkar vara roligt, men jag har ett irriterande problem. Det är att allt ganska så långt borta är suddigt, även vissa andra saker säg 15m är alldeles för suddiga. Typ blommor osv de är helt suddiga. Kan va någon inställning, men jag hittar inte någon som förbättrar det. Inte ens "extreme quality"(eller nått sånt, dvs det bästa ur scrollistan) gör mig lycklig :/

Av SimRacer
Citat:

Ursprungligen inskrivet av HazZarD
Prologue var ju riktigt kasst, det var ju bara för att dom riktiga fansen som inte kunde vänta skulle ha nåt under tiden.

Den var ju inte så kass. Priset var bara jäkligt högt för vad man fick.
Själv köpte jag den, men jag visste oxå mycket väl vad jag skulle få. Några dagars spelande för 349 kr. Väldans roligt, fast AI:n halvdålig. AI:n vara alldeles för långsam när man ville köra de lite bättre bilarna :/

Av SimRacer

Vet ej om Gt4 är värd sina pengar, men med smaken av Gt4 prolouge så tror jag nog den är värd sina pengar. Förbokade spelet i augusti på webhallen. Väntar fortfarande på den. Förhoppningsvis en ratt oxå, men det gör inget om jag inte vinner, har ju en redan

Av SimRacer
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Deep9
Kom igen nu hoppa in på silver moon och joina the horde

Har gjort det, är Troll Mage [Snakez] Halvbrorsan kommer in i morgon pga just nu är det hopplöst
att skapa account.

Av SimRacer
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ibymafayhas
Tailoring är helt värdelös, pga

1. Du kan inte sälja mer än bags

2. Drops ger mycket bättre +stats än vad du kan göra. Kom till slvl 200 med min warlock och var grymmt besviken. Pengar är som sagt inget problem men att tillverka meningslösa saker, som bara kostar penger, nej tack.

Om jag förstått enchanting rätt så tjänar du stora pengar på det i längden, men knappast tidigt i spelet.

Har du några förslag till enchanting om nu tailoring är värdelös ?
Har inte testat tailoring så jag vet inte mycket om denna "proffesion".

Tog linjen alchemy/herbalism till lvl 11. Inget som iaf jag såg som en fördel, men det kanske kommer senare ? Eller det var ju lite fördel, mana och health potion om nu en kris uppkom pga lite väl chansartat pull (solo). Lyckats göra det flera ggr

Vet inte själv hur mycket drops och vad för drops det förekommer i högre level(var lvl 11) pga att jag tänkte levla i retail och inte final-betan.

Av SimRacer

Kommer skapa en troll Mage pga halvbrorsan kommer vara Troll Shaman. Pve server pga att jag tänkte köra en build som troligtvis kommer passa mig utmärkt och att jag inte gillar PvP så mycket. Yrket kommer vara tailoring/enchanting. Visserligen ingen "money maker" men pengar kommer jag troligtvis inte ha för stora problem med.

Av SimRacer

Tror ni att man kommer kunna betala med olika kortnummer, dvs ett nummer för första 6 månaderna och efter det 6 månader till med ett annat ?
Tänkte på alternativet "e-kort", eftersom jag är tvungen att ta hand om 2 betalningar(troligtvis). Och jag vill ha iaf en viss säkerhet oxå.

Av SimRacer
Citat:

Ursprungligen inskrivet av aegon
Du vet att gubbarna försvinner va?

Självklart, menade förstås att jag kommer spela med min nyspakta Mage och de andra när retailen börjar.

Av SimRacer

Tyvärr var slutet(Gold..(?) (andra staden mellan SW och Tut. staden)) på PvE En 14 lite halvhyfsad. Lite folk, ca 20st. Men det blev naken fest och ca 55 fyrverkerier från mig. Lite före 2100 visserligen.

Tio minuter innan dess så var det "nakentåg" i Stormwind
Blev dödad av en Massive Inferno efter att tåget hade kommit till gaten. Så fick man börja utanför ca 5 minuter innan slutet :/