Inlägg

Inlägg som sh4dy_05 har skrivit i forumet
Av sh4dy_05

Då svamprikets nya "svampshop" öppnade igår där dässutom pengar går till välgörenheten så vart det en kudde och en sticker för baksidan av luren.

http://a1.s6img.com/cdn/0010/v/2689970_12019957-plwfr2_b.jpg

http://a1.s6img.com/cdn/0010/v/2690101_15819756-iphone5a_b.jpg

Väntar smått otåligt även på mina Tales of "statyer" de släpps inte förs mars, men har redan betalt dem.

http://1u.pacn.ws/640/eq/pa.265321.1.jpg

Av sh4dy_05

PS3 versionen av Eternal Sonata, vart ett beg. för helt okej peng iaf, tycker omslaget till PS3 versionen är överlägset snyggare än 360 versionen, sen ska JRPGs helst liras på PS före xbox ju.
Sen vart det även ett flertal Final Fantasy spel från PS store då det är 50% på FF serien där. Bästa utav allt är att samtliga spelen fungerar till PS Vitan!

http://i.picpar.com/ZVk.JPG

Av sh4dy_05
Skrivet av jOnÄTÄn:

Vad jag läst är la PS3 även den snabbare än 360 fast det inte märks i multiplattforms spel eftersom de optimeras till den klenare hårdvaran. (kan säkert vara ps3 fanboys som lurat mig dock )

En 360 är byggd ungefär som en PC, vilket inte en PS3 är i grunden, så det är enklare för utvecklarna att utveckla spel för 360it och sen porta till PS3, därav är spelen i de flesta fallen bättre optimerade på xboxet än på PS3an. Däremot är PS3an kraftfullare, bara det utnyttjas för sällan.

OT: Förut hade jag spikat att det blev ett xbox för forza 5 lär släppas till kommande xboxet men efter fått ett PS3 av tjejen och dessutom äger en PS vita nu så kommer det helt klart bli ett PS även nästa generation. Less på alla mainstream lir som kommer till xboxet, halo, gears of war, sure de är sjukt bra men ger inget direkt som man inte redan upplevt. PS har helt klart flera unika upplevelser när man kollar konsoll exklusiva lir.

Av sh4dy_05

Spelade nyligen ut indie spelet "To the Moon". Du spelar som två forskare som ska uppfylla en döende farbrors dröm som varit att komma till månen. Så du ger dig in i hans huvud för att plantera en månfärd helt enkelt och får se hans liv bakvänt från gammal till ung. Ett fruktansvärt fint spel skulle jag säga och det som fänglsade mig mest var nog musiken vilket jag personligen tycker var fantastisk.
Spelet finns på steam för just nu 7.99€, jag köpte det väll på rean för 50% tror jag+soundtracket. Totalt ca 6€ och tycker det var helt klart värt det. Uppskattningsvis gick väll 4-5 timmar åt detta spelet.
http://store.steampowered.com/app/206440/

Av sh4dy_05

Mina favoriter är Svamppod Fyrkant - Spel snack för det mesta, även svamprikets skitssnack är rätt mysigt att lyssna på. https://itunes.apple.com/se/podcast/svamppod-fyrkant/id566979...
https://itunes.apple.com/se/podcast/skitsnack/id455065093?mt=...

Overkligt - Mest media snack, filmer och spel. https://itunes.apple.com/se/podcast/overkligt-podcast/id54793...

RPGCast är engelsk pod med mest fokus på RPG spel men är min favorit bland de internationella podarna. https://itunes.apple.com/se/podcast/rpg-cast/id264306390?mt=2

Slashat - Trevlig teknik pod, liknande sweclockers. https://itunes.apple.com/se/podcast/slashat.se/id309930774?mt...

Även IGNs podcasts är helt okej, den svenska tog ett tag innan jag började gilla men den fungerar helt klart, sen finns den internationella IGN poden där det sitter olika "paneler" för olika konsoller bla., PS "panelen" är väll min personliga favorit.
https://itunes.apple.com/se/podcast/ign-sveriges-podcast/id51...
https://itunes.apple.com/se/podcast/ign-games-podcasts/id1080...

Av sh4dy_05

Även jag såg Django unchained i fredags och den är jävligt bra om man ska uttrycka sig milt, bland det bättre jag sett helt klart.
Annars är senaste sedda film efter det Edward Scissorhands Hands och The Contract med Morgan Freeman, sistnämnda helt okej rulle, inget märkvärdigt, Edward Scissorhands var lite udda men mysig helt klart.

Av sh4dy_05

Dra ett PM om någon är intresserad utav Dota 2 nycklar, även jag ger gärna ut dem i utbyte mot ett PM.

Av sh4dy_05
Skrivet av Sedman:

Senaste avklarade spelet för mig är Far Cry 3. La väl lite mer än 10h. Lirade dock nästan enbart huvuduppdragen.

Tyckte spelet var roligt, trots en del buggar.

Hört mycket gott om FC3, och funderar på att plocka upp det men bör man vänta tills det ligger under 300 eller skulle du anse att spelet är värt fullpris?

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05
Skrivet av erikjacobsson:

Härlig tråd När jag nyligen köpte nytt grafikkort så fick jag med Assassin's Creed III. Jag hade aldrig spelat AC förut och hade inga planer på att spela det så mycket heller, och jag brukar inte gilla singleplayer spel, men jag installerade det bara för att prova grafiken typ Och jag måste säga att det är riktigt grymt!!!! Jag blev riktigt förvånad att det kunde vara så roligt med ett singleplayer spel (finns också multiplayer, men tyckte singleplayer var sjukt mycket roligare). Jag satt i flera timmar efter jag installerat det. Jag har bara klarat ca 30 % av campaignen men hittills ger jag det minst 8/10 !!!

Är lite less på kritiker och skulle vilja höra mera amatörers åsikter på spel då deras åsikter stämmer oftast bättre med hur man själv upplever spelen
Men kul att höra för själv har jag nog nästan bara hört negativt om AC3 tycker jag men det kanske vore något att plockaupp i framtiden för en billig peng då.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Senaste avklarade/avslutade spelet?

Kunde inte hitta en liknande tråd så tänkte varför inte.
Tanken är att spelet du senast klarade ut alternativt avslutade är något du vill rekommendera, eller kanske t.om avråda folk från att slösa sin tid på.
Skriv titeln på spelet:
Ungefär uppskattad tid för att avsluta det om du har möjlighet till den infon:
Lite bara vad du tyckte om spelet och till vilken plattform du har spelat spelet:
Vore kul om man kunde få både lite nyare och lite äldre titlar rekommenderade.

Jag kan börja då med att senaste avslutade spelet, Metal Gear Solid 2 för PS Vita.
Första gången jag lirar MGS och skiljde sig avsevärt från splinter cell så var väldigt ovant speciellt i början men man fick pli på kontrollerna rätt fort ändå och gillade det riktigt starkt. Kommer helt klart spela resterande MGS spelen och kan helt klart rekommendera MGS2 (finns på HD collektionen av MGS för PSV) om man inte spelat det tidigare och äger tex ett PSV. Genomspelningen tog ca 15 timmar för mig.

Edit: Meningen med tråden skulle vara att slippa många trådar som skapas där folk frågar om råd till spel eller minimera dessa trådar. Och att varje person gärna ska kunna få lite speltips som dessutom är lite äldre men fortfarande spelbara eller lite ovanligare diamanter som är värda att lägga sin tid på.
Att du skriver endast vad du senast har spelat eller 10 spel du klarat ut fyller inte mycket till syfte om du inte vill dela en liten åsikt om dem med.

Av sh4dy_05
Skrivet av Cequence:

Har samma problem som dig, företags mobil som jag inte kan fixa tvilling till tyvärr.
Hojta gärna till om du hittar något billigare och bättre !

Bara av nyfikenhet då jag aldrig provat köra det själv. Varför inte köra wifi hotspot via mobilen istället? Då kan man dessutom spara några slantar och köpa utan 3G.

Av sh4dy_05

Gör till en standard! Dessutom dyrare med en ny dator!

Av sh4dy_05

Väntar på ett 32gb minneskort samt Persona 4 The Golden till mitt PSVita. Hoppas verkligen nu att P4 släpps i EU i slutet utav februari!

Av sh4dy_05
Skrivet av Booot:

Köpte mig exakt samma paket för nån vecka sig.
Most Wanted är väl ganska roligt att spela, men inte speciellt bra gjort tyvärr.

Har inteens öppnat most wanted såhär långt, däremot tyckte jag All Star spelet var över mina förväntningar! Gillar det på PSV, passar plattformen riktigt bra.

Av sh4dy_05
Skrivet av Farner:

Persona 4 golden är såååå bra!
Skaffar du playstation plus får du också gravity rush (riktigt bra spel!), uncharted, och mortal kombat gratis

Har hört sjukt mycket bra om Persona 4 men det verkar vara på G till europa så väntar kanske på ett släpp här, sen måste jag prova på det.
Och tackar så mycket för tipset men märkte det när jag införskaffade mig ett PS3 för två månader sedan så uncharted och gravity rush har legat och väntat tills jag nu plockatupp en Vita

Av sh4dy_05

Vart en älskare till min kära 3DS XL Rätt bra paketpris på gamestop och fick en frivillig EA titel till för endast 99 kronor så valde most wanted över fifa, får se om man behåller det då jag gett upp hoppet på NFS serien. :/
Nu blire nog importera Persona 4 Golden och sen invänta EU släppet på Tales of Innocence.

http://i.picpar.com/i2k.JPG

Av sh4dy_05
Skrivet av Atlas Tasume:

Jag kan föresten tipsa alla som känner sig sugna på att pröva något nytt att gå och ladda hem XFire från www.xfire.com Bästa IMprogrammet jag använt hittils, fungerar innuti spel (Lite som Steam, fast du slipper starta spelet igenom programmet). Snabb och minimalistisk UI (Speciellt med Shadow-temat som följer med, vilket är det äldre orginaltemat). Filmar även likt Fraps i spel och konverterar dom åt dig, går även att ladda upp sina inspelade filmer till hemsidan och kika på dom där, kan livestreama likt Livestream och tar instant-screenshots och frågar vilka du vill ladda upp, och har snäppet vassare röstkvalitét än Skype i både enkla röstsamtal och stora gruppchatter. Med andra ord, XFire har funktionen av många olika program, men det är helt gratis att använda och det är bra mycket mindre resurskrävande än respektive andra program.

Problemet är bara att det känns som xfire pga de blev så sjukt stora slutade bry sig nästan. Stödet för dx10 och dx11 spel är fortfarande värdelöst om jag inte är ute och cyklar och vissa spel så fungerar knappt in game interfacet. Har gjort att jag nästan alltid stänger av xfire på uppstart av datorn :/
Däremot använde jag mest förut speciellt raptr som är småtrevligt där du kan binda alla dina konton på de flesta störra chattställen samt PSN och Xbox

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Jävligt bra att intel pushar tekniken framåt enligt mig! Vill man inte ha något som intel ultrabook erbjuder så köp bara något annat så varför allt klagande?
Köpte nyss en ultrabook främst för tjejen till sitt pluggande men gillar den skarpt själv faktiskt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Vart ett efterlängtat köp utav Tales of vesperia efter snart vara klar med the abyss till 3DSet och webhallen hade det nersatt. Och de hade även samtliga God of war spelen till ett jävla bra pris på 360 spänn så kunde inte låtabli.

http://i.picpar.com/Hpk.JPG

Av sh4dy_05

Lite fumligt skrivet och svårt att få någon klarhet men som tidigare skrev kvitton saknas ju, du har väll knappast lämnatut någon garanti på detta jobb(?) och går skärmen då sönder efter hon mottagit produkten så är det skitsamma för dig.
Även om hon anmäler dig till polisen så är väll odsen minimaliskt små att det kommer hända något för fem öre.