Inlägg

Inlägg som sh4dy_05 har skrivit i forumet
Av sh4dy_05

Har börjat lira Dark Souls igen, sånt fruktansvärt härligt spel så det är inte sant.

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/542942345968789994/CC82CF70E...

Av sh4dy_05

Bara för det var så billigt kunde jag inte låtabli, bästa serien jag sett typ tror jag.
Breaking Bad Säsong 1

http://i.picpar.com/3915b2b85fc36799956214e68027ddd4641c2905.JPG

Av sh4dy_05

Mitt demo var på svenska men när jag startade horizon fulla versionen så vare på engelska med svensk text till, så tror man får engelska automatiskt i det riktiga och de endast körde svenskt tal i demot.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Köpte mig en ny plattform, va så himla många år sedan man lirade nintendo senast och det är lika kul idag som för 10 år sedan!

http://i.picpar.com/21df77067575a6570bda5f58a2acc80f55213942.JPG

Av sh4dy_05
Skrivet av RepZi:

Najs! Vad har du för gamertag :P? Så man har lite mer folk att utmana i rivalerna

Min GT är Tompacc. Alla är välkomna att adda, är ingen hårdnötare men småkul ibland att försöka jaga sekunder.
Däremot så spelet är väll kul men tycker det är typ en 8a utav 10 om 4an va en 10. Det känns rätt färgglatt och för "lekigt" ut. Bilutbudet känns lite sådär med, visst kul med ferraris men hade hellre sett de la lite mera energi på lite mera gatubilar som honda type r fn2 och mazda 3 mps, som man kan plockaupp i S-klassen, men kommer väll i något DLC. Spelet piskar iallafall alla konkurrenter, men verkligen inte motorsport serien, bara laddaupp inför kommande xbox och 5an istället. Men spelas lär det göras i vilket som!

Av sh4dy_05

Fick mitt LE idag! Vet vem som kommer vara en zomibe imorn på jobbet, en inlåst helg blire!

Av sh4dy_05

Multiplayer är ofta kul men föredrar för det mesta singelplayer just för jag hatar detta att man inte kan göra exakt som man vill.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Mitt står som skickad på electroworld, men den verkar inte hitta ngt när jag söker på kollit.
Hoppas man får det iallafall så man kan nöta hela helgen!

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Jag har Premium men har inte fått något mail eller något och när jag lägger MOH i korgen i origin så står det fulla priset, hur gör man för att få spelet till halva priset?

Av sh4dy_05

Tyckt android träsket känts småtorrt ett tag men detta lät ju sjukt intressant, precis skaffat en iPhone 5 men den går ju att ge till tjejen om det nu vore så.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Jag gillar det, efter tio min i spelet så slängde jag tillslut en bokning på CE hos electro world, blir att låsain sig den helgen!
Enda jag har att klaga på är gruskörning som greppar lite för bra, nog för en evo x har bra grepp "offroad" men tycker man kanar lite för lite, annars jävligt kul och ser fram emot släppet.

Av sh4dy_05

Har inte upplevt några problem med min iphone 5 iallafall.

Av sh4dy_05
Skrivet av Don_W:

Inget sim kort på posten tack Telia

Skickades från m.sweclockers.com

Knallain på en telia butik som en annan sa, gjorde själv det idag för att få ett på ett redan existerande och uppbundet abonemang, tog 20 sekunder för henne att knappain allt och ge mig ett simkort och allt.
Fick min btw från telia idag. Får se om jag kommer sakna mycket från google eller om man blir nöjd med denna luren också.

Av sh4dy_05

https://lh6.googleusercontent.com/-vVf1kcDK2Uk/UGW_v8drwcI/AAAAA...

Som många andra vart det ett stycke Thaifån, suttit med rootad nexus s och android i 1½ år och lekt så ska bli kul att prova något nytt.

Av sh4dy_05

Uppmuntrar gärna TS och han har väll all rätt att säga sina åsikter osv utan att bli nerklankad.
Har aldrig fastnat för iOS då det har känts stelt och trist men efter pillat och rootat och flashat android i 1½ år nu på min nexus s så känner jag sug efter att prova något nytt och W8 känns lite för nytt så blir en iphone 5 för mig, hoppas att man kan hålla sig med den i åtminstonde 1½ år, lär jailbreaka vilketsom.
Och iphone är väll endast en mobil precis som alla andra smartphones. Big deal om den är sämre eller bättre, köp en annan telefon då bara, knappast så vi måste bränna någon/något för det. ^^

Av sh4dy_05
Skrivet av SunQ:

Såg den här länken på flashback. Kanske är nå fel hos telia. Håll tummarna

http://www.99mac.se/artiklar/3083-leveransdatum-bestallningar...

Intressant länk, om det blir uppskutet mer än en vecka så tänker jag ringa telia så kan de behålla sin fåniga lur. Så blire antingen vänta ett tag till eller så blir det en Samsung Note 2 tror jag.

Av sh4dy_05

Köpte Renegade Ops i förrgår eller vad det var på steam rean, mycket underhållande och snyggt faktiskt, svårt att ta bilder däremot så har bara en tyvärr.

http://cloud.steampowered.com/ugc/542939298682372210/AEF71F4E3F8...

Av sh4dy_05

Efter många försök så vart det en med kontantkort från telia, "endast" 5990:-, ganska skönt att slippa va tvungen att betala varje månad för luren, blire beställa ett nytt glas på ebay till min Nexus S och ge till tjejen då.

Av sh4dy_05

när jag precis godkänt allting som kreditupplysning osv så failar sidan och när man väl kommerin igen är det bara vitt med deras header typ. Inte fått någon bekräftelse heller så antar man föll på mållinjen där :/

Av sh4dy_05
Skrivet av SilentHarmonic:

Eat, Sleep, JDM säger jag bara!
Btw, vart köpte du dragöglan?

Once you go jap you dont go back.
Coilisar samt dragöggla är beställt från jspec.

Skickades från m.sweclockers.com