Inlägg

Inlägg som Lacusmons har skrivit i forumet
Av Lacusmons

8/10

Av Lacusmons

Det är sant. Dock är tanken, att den som ser programmen ska få sig en tankeställare om sin egen ekonomi. Beklagligt så tänker inte alla på det sättet. Dock Jonny kändes lite fake. Ett avsnitt enbart för humorns skull.

Av Lacusmons

Inet: 73.340kr
Komplett: 34.081kr
Webhallen: 97.483kr

Detta är ett spann mellan ca 10-20 år.

Av Lacusmons

Nu har jag inte läst alla inläggen men jag fick ett meddelande i internetbanken den 25 september angående Masterpass. Tycker att det fungerar bra.

"Hej!

Nu hjälper vi dig att alltid ha dina aktuella bankkort och betal- och kreditkort* redo när du ska betala med Masterpass. Det innebär att du inte längre behöver lägga in dina kortuppgifter från Swedbank och sparbankerna själv i din Masterpass-plånbok. Men kom ihåg att du behöver öppna korten för internetköp i internetbanken först för att du ska kunna betala med dem på nätet och med hjälp av Masterpass.

Du vet väl att du även kan lägga in andra kort än dina kort från Swedbank och sparbankerna i din Masterpass-plånbok?
Du kan använda bankkort, betal- och kreditkort samt förbetalda kort från Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club, Discover och Visa. Kort utgivna av annan än den bank du har din Masterpass-plånbok hos behöver du fortsatt lägga in själv i Masterpass.

Vad är Masterpass?
Masterpass är en digital plånbok som gör det enkelt, snabbt och säkert att handla på nätet. I Masterpass sparar du dina kort- och leveransuppgifter på en och samma plats och handlar bekvämt med några få klick.

*gäller för betal- och kreditkort utgivna av EnterCard

Läs mer på länk eller på din sparbanks hemsida."

Av Lacusmons

Smått sugen på den. Även sugen på https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3891110

Av Lacusmons

Beklagligt så har Datorfixarna konkat för ett tag sedan. Dock ligger hemsidan uppe. Om man försöker lägga beställning, så får man fel på sidan. De borde ta ner webbshoppen helt och hållet.

Av Lacusmons

Jag använder mig av Handbrake till DVD och DVDFab för Bluray. Fungerar väldigt bra. Jag har inte stött på något problem än.

Av Lacusmons

Detta är något som har efterfrågats. Man märkte att det saknades C-States när jag hade byggt ihop min burk. Blir perfekt att testa i helgen

Av Lacusmons
Skrivet av BadNewsBrod:

måste man ha lirat de tidigare spelen tro?

Nope. Helt separat berättelse.

Av Lacusmons

Vi får se vad som gäller för högre upplösningar vid releasdagen. Man är jättesugen att spela det

Av Lacusmons

Beställde detta Ryzen 1800x

Flyttar över nätagget, grafikkortet och mekaniska diskarna till det nya chassit

EDIT: Dock beställde jag minnena och moderkortet hos dem som hade det i lager. Sakerna kommer imorgon så det kommer att bli att bygga i helgen

Av Lacusmons
Av Lacusmons

Jag tycker att @Datorfixarna har varit för snälla med TS. Jobbar själv på kundtjänst och får hantera likande ärenden och det är inte lätt alla gånger att ge kunden en bättre deal då det finns regler som man måste rätta sig efter. Jag är själv kund hos @Datorfixarna och då jag har fått problem med en produkt eller likande så jag och butiken alltid löst det. Det mesta går att lösa, beroende på personen.

En eloge till @Datofixarna som verkligen gjorde vad de kunde för att TS skulle få den bästa möjliga dealen från denna situation. Likaså @AcerSverige & @Klarna.

Av Lacusmons

Du kan också testa med MSI live update 6. https://www.msi.com/page/Live-Update-5-Manual. Den ska/bör hitta de rätta drivarna för ditt moderkort.

Av Lacusmons

Jag har tagit bort priset som @Hephestos föreslog. Pris enligt överenskommelse.

Av Lacusmons

@ElectricPulze, du har PM.

Av Lacusmons

2 st Evga GTX 970 SC

Hej

Jag har 2 st Evga GTX 970 SC till salu. De har följande modellbeteckningar:

04G-P4-0974-KR (EVGA GeForce GTX 970 Superclocked ACX), köpt på Webhallen 2014-09-24
04G-P4-2974-KR (EVGA GeForce GTX 970 SC GAMING ACX 2.0), köpt på NetonNet 2015-02-01

Båda korten fungerar utan problem. Båda korten har förlängd garanti på 5 år från inköpts datumet via EVGA. Kvitto och originalkartong samt tillbehör finns kvar. Jag kan skicka korten, dock står köparen för frakten. Pris: enligt överenskommelse.

Läs hela annonsen här

Av Lacusmons

Om man har PostNord appen på sin telefon så kan man skriva in kolli-id i den. Då kan visa upp en digital avi när paketet har kommit fram. Fungerar ganska bra, för mig iallafall.

Av Lacusmons

För mig så fanns den under appar och spel, längst till höger i listan. De har mindre ikoner än de installerade spelen.

Av Lacusmons

Jag fick mitt ex idag också. Ska bli nice att spela det när man kommer hem från arbetet