Inlägg

Inlägg som hagert15 har skrivit i forumet
Av hagert15

Har du testat att uppdatera dina drivrutiner?

Av hagert15

Kollade upp om processor och RAM även börjar jobba, och enhetshanteraren visar att när det här sker så ökar processorns arbete till 100% på alla 4 kärnor men RAM användningen stannar, så det verkar bara vara processorn och grafikkortet som ökar till max användning.

Virus låter troligt, kanske dags att söka igenom och eventuellt även formatera om hela datorn.

Bitcoinapplikation? Aldrig hört talas om och har inte lagt till / tagit bort några program sen det hände.

Och nej min mus är en Roccat Kone.

Av hagert15

Mitt kort är en bit över 6 mån gammalt, och jag har de senaste drivrutinerna från Nvidias hemsida, så tror inte det ska vara några problem, har även testat att installera om dom och ingen skillnad märktes.

Tanken slog mig med energisparläge med men har kollat och allt ska stämma och har inte ändrat något sen sist det fungerade.

Av hagert15

Jag vet inte på vilket sätt det du föreslår skulle kunna påverka varför det bara är problem när musen/tangentbordet är inaktivt, det flyter på klockrent så fort jag använder datorn men går jag iväg eller kollar på film eller något så droppar min fps och grafikkortet går upp i 75-80 grader.

Av hagert15

Låg prestanda när man inte rör på musen?

Tjenare SC, det är såhär att från och med igår så har mitt grafikkort (Asus GTX560Ti) bli otroligt varmt och klarar inte ens av att visa t.ex. youtube klipp utan låg fps när jag inte rör på musen. Från att jag släpper musen tar det ca. 1 minut innan det här händer och det släpper så fort jag bara petar på musen. Vad kan vara fel?

Av hagert15

Äger inte Samsung galaxy S som du nämner, men min Desire uppdaterar av sig självt så fort den har nätverkstillgång. Går inte galaxyn att uppdatera via nätverket?

Av hagert15

skumma fps drop dirt2

Tjenare, jo det är så att jag har bytt ut mitt system nu i julen och det är självklart ett bättre system, men det är så att jag upplever sämre prestanda i spelet dirt2.. kan det vara någon drivrutin jag har missat?

System

Asus M4A89GTD Pro
AMD Phenom II x4 955 Black Edition
Kingston 1333mhz 2x2gb
XFX Radeon HD4890 XXX edition

Av hagert15
Skrivet av p0k:

För en kille som är van vid 100+ eller 80+, så är 30-40-50fps jävla lagg.

Det du säger är att filmer alltså laggar? då en standard film ligger på runt 23fps. Och 100+ fps? ditt öga hinner inte ens uppfatta så många bilder i sekunden så du bör inte märka någon skillnad på 100 fps eller 50 fps

Av hagert15

Du skriver inte att du testat blizzards repair funktion, har du testat den? Annars, får du nån felkod, isåfall sök efter den på deras support sida.

Av hagert15

Är inte helt 100% men har inte i7 1366 sockel?

Av hagert15

Vet inte om jag skulle kalla 30-40 fps som lagg, men är det de allra lägsta värdet du får eller högsta värdet? för kan tänka mig om du ligger på runt 30 fps utan någon speciell aktivitet kan du nog få ganska tunga fps problem vid raids

Av hagert15

så om jag kör HD4890 i CF kommer jag knappt märka skillnad mellan x8 och x16?

Av hagert15

x8, x8 prestanda

Tjenare. jag har funderat på om det är värt de pengarna man sparar på att köpa CF kort med stöd för x8, x8 läge. står att moderkortet har stöd för CF men är det värt att tappa den prestandan? Vad är skillnaden mellan x8, x8 och fullt x16 läge?

Förlåt om frågan redan finns, men kunde inte hitta.

Av hagert15

Tjena, har ett antec p182 och har en liten fråga, hur låser man själva chassit? Inte dörren på framsidan. Tack på förhand! Det finns ju som en liten bygel där det brukar vara man ska låsa chassin men den räcker ju knappast ut tillräckligt långt för att kunna sätta nån form av lås där.