Inlägg

Inlägg som fredd_3 har skrivit i forumet
Av fredd_3

Står också mellan dessa 2 och asus strix

Av fredd_3

Vad fick du

Av fredd_3

du har pm

Av fredd_3

Jag är intresserad

Av fredd_3

Jmicke jag kan garantera att det funkar
låt höra hur d gick sen

Av fredd_3

Jo eftersom disken inte hade varken fat elr ntfs för den blev nollställd för jag tog bort partitionen...inget program kunde rädda disken för den gick inte läsa för att det fanns då inget filsystem så som fat elr ntfs...så jag gick in i diskhantering...först efter jag sökt i 8 tim me olika program insåg jag att jag måste få den till fat elr ntfs. Gick till diskhantering. Valde att skapa en ny volym. Valde hela utrymmet. Klicka nästa tog bort formatera. Då gjorde den disken till ett RAW istället för ntfs elr fat. Då kunde getdataback programmet läsa den tydligt och på bara nån minut hade jag hittat allt. I den mapp sortering som den precis hade innan jag klantade till mig. Då var d bara att flytta över allt till en annan disk

Av fredd_3

ble en Crucial. med senaste firmware i både SSD test programmen läser den över 500 och inga frysningar elr problem alls

Av fredd_3

glömde skriva att jag löste problemet efter ett antal timmar

Av fredd_3

Har själv provat Fraps och CamStudio. Tycker fraps är bra. Fin bild möjligheten att ställa in hur många FPS inspelningen ska ha. Det negativa är att filerna blir okomprimerade och riktigt stora. Och låt säga att jag spelar WoW o har låsta 60fps. Så fort jag trycker på record dropar den till 40. CamStudio va riktigt usel bild.

Så hittar ni nåt med Fraps bild kvalite och som komprimerar bilden on the fly hojta till..

Ska testa 3 program imon...återkommer

Av fredd_3

Tog bort partition av misstag. HJÄLP!

Igår satte jag ihop en ny dator men innan den tog jag den nya disken på 2 TB och stoppade i min gammla burk. Formaterade den 2TB och flytta över hela min förra dator. Mängder av foton. Viktiga filer som tex 10års ljud produktion osv.

Byggde ihop min nya dator satt in allt. Starta upp direkt. Satte in win7 64 bits. Varit vaken över ett dygn och började bli mega trött. Valde att ta bort partitionen på disken. När den fråga är du säker klickade jag OK och då stopppade hjärtat. Stängde av datorn... Kopplade ur disken med bort tagen partition. Satte upp systemet och lyckas inte scana tillbaka det med finandmount. Provade getdataback men eftersom disken varken är ntfs elr fat nu så vill det inte jobba me det. Har inte rört den sen dess.

Finns det någom som kan hjälpa mig. SNÄLLA jag kan ge ersättning!

Av fredd_3

tack det var sånt svar jag var ute efter....nån som har koll tack Cruentusa

Av fredd_3

Men för att anv ssd caching behöver jag väl en till ssd. En intel 510 som system disk och en till mindre för caching? Stämmer det. Får jag snabbare prestanda än om jag bara kör intel 510 ssd som system. Hörde av en att z68 kan man skippa om man tänkt köpa en typ intel 510 och gtx580

Av fredd_3

Men på vilket sätt är det bättre om jag redan sitter med ett gtx580 och en intel 510 ssd..snälla kan någon svara som verkligen vet!

Både p67 o z68 clockar väl lika bra?

Av fredd_3
Skrivet av emilracerbil:

Faktiskt riktigt bra att använda ssd som cashe.. Allting blir snabbare samt att man slipper flytta filer kors o tvärs mellan hårddiskar!

va menar du? om jag kör systemet på en intel 510 spelar väl en liten mini ssd ingen roll i en musikstudio/spel dator...

z68 är väl tänk med integrerad grafik och överklocknings alternativ. Och om man tex kör med en gammal hederlig mekanisk disk det är väl först då man kopplar in en billig liten 40gb ssd för att för bättre prestandan. Men prestanden med en intel 510 som system borde väl vinna eller är jag ute och cycklar?

Av fredd_3

Dom med sandforce är just nu. Alla Corsair Force SSDs. Kingston HyperX. OCZ Vertex 3. Finns säkert fler

Dom som känns som ett bra val är Intel 510. Crucial m4 med senaste firmware får du tom 20% mer läs prestande och inga buggar. Kan även behöva lägga in LPM fix

Av fredd_3

Bruka vara 2+2 Sata 3 portar. En Marcel o en intel. Installera senaste uppdatering för dom båda. Anv inte marvels Sata 3 port. Sen ska du in i bios och slå på elr av achi. Googla den sista biten

Av fredd_3

Det ska mycket till för att ett nytt graffe ska gå sönder
Sen vill jag bara anv gtx580 behöver inte massa extra krusiduller

vill ba kunna clocka lika bra

Av fredd_3

Corsair Force Series GT / Hjälpte 1.3 lösningarna

Ska precis beställa dator men vill veta om lösningen med 1.3 verkligen fungerade för er alla med denna SSD?

Funderar annars på att ta en Kingston HyperX SSD

tacksam för alla typer av svar

Av fredd_3

2600k med z68 elr p67

Hej.

Går det att klocka en i7 2600k lika lätt och bra med en p67 som på ett z68

Vill helst slippa z68 för jag kommer köra en 128+gb stor ssd och med ett GTX580.

Står mellan 2 moderkort så vore väldigt tacksam för svar!

ASUS P8Z68-V PRO - http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=633060
elr
ASUS P8P67 Deluxe B3 - http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=626378

Av fredd_3
Skrivet av Lan:

Snoogiloo lirar wow på multiskärm, eyefinity dock med 5850 cf, så ett 590 borde klara det bra. Exakt hur bra kanske han kan gissa på baserat på sin fps och kunskap om spelets krav.

Lycka till

schyst....PMade han precis...