Inlägg

Inlägg som dbn har skrivit i forumet
Av dbn

Ska testa usb 2.0 portarna också.

Av dbn

Kom på att jag har tangentbordet kopplat på ps/2 kontakt ;P

Av dbn

Ja har liknande problem med mitt Z97-A. Men har inte märkt om det är tangentbordet också. Dock musen vet jag i alla fall. Trodde det var Logitech G500 som höll på lägga av eftersom jag retunerat en Logitech G400 för samma fel. Dock annat moderkort då.

Polaren har även ett Z97-A och har stora problem med nätverkskortet som måste värma upp första 5min vid varje boot för att starta.

btw sökte lite och hittade även en tråd till här på sweclockers. http://www.sweclockers.com/forum/55-intel/1341511-problem-med...

Av dbn

Köp inte på jysk, stolarna är skit, min stol har gått sönder för 3gånger på 6månader, och polarnas rasar som korthus.

Av dbn

Tänkte bara tipsa om frilansfinans.se finns andra liknande tjänster också men det är hjälpsamt om man ska utföra tjänster mot företag som gärna vill betala mot faktura för att underlätta redovisning. Där reggar du dig bara och sen kommer du överens med företag om en summa du vill ha, som du sen fakturerar via frilansfinans. Dom tar 6% i avgift på beloppet och drar av avgifter så du får väl ut nån stans runt 50% av fakturerat belopp dock får du ju inbetalt till pension då också. Du kan skapa din egen logo till fakturerna du skickar ut där också.

Av dbn

Problemet med att tillverkarna systematiskt vägrar ta emot böjda pinnar är ju att återförsäljarna ibland säljer begagnad moderkort (returnerade exemplar) utan att kunden vet om att dom köper begagnad produkt för full pris. Och kan även få det här problemet som någon annan mindre ärlig eventuellt skapat. Därför jag vägrar köpa oplomberade varor till fullpris pga att man inte vet hur dom hanterats.

Av dbn

Om den är lik miix 2 10 så skulle jag inte köpa den. köpte den för skol arbete men tänker nog använda den som platta bara nu här hemma och skaffa mig nån 12-15" dator istället. Om du nu köper en miix 2 så köp skydd till den på en gång, min såg ut som jag sandpapprat den med grovt sandpapper efter 2veckor. Räkna den mer som en platta än en bärbar, dock verkar man få med ett skydd automatiskt till miix 3 och om man slipper magnet dockning är den nog bättre.

Av dbn

tror inte 4770k gäller.

Av dbn

Har använt mig av det där erbjudandet, Fick dock problem med att netonnet hade så dålig kvalite på kvittot att jag knappt fick ut pengarna. Tack vare att när jag köpte i butik hade dom inte hemma moderkort så det beställdes och betalades på plats men topcash var griniga över det men tillslut fick jag pengarna. Båda paketen bör fungera så länge kvittot specificerar vilket moderkort och processor det är. Samma moderkort och cpu som jag köpte, står ju dock att att dom kan avsluta kampanjen när som helt, så räkna det som en bonus.

Av dbn

Låter som du testat det mesta. Och får en känsla att cpun är boven. Du har ingen annan cpu att testa i riggen?

Av dbn

https://www.dustinhome.se/product/5010791263/355-g2
lite dyrare men känns kanske som ett bättre alternativ?

Eller kanske som borde funka bra med dålig budget.
http://www.elgreen.se/sv/rekonditionerade-asus/asus-pris-3000...

Av dbn
Av dbn

Vilken hårig mus!

http://i.imgur.com/PBHgNVY.jpg

Vilken hårig mus!

Av dbn

den bör passa, körde samma cpu på mitt moderkort som har samma chipset. Dock är ju q6600 rätt gammal skulle överväga begagnat billigt eller köpa nytt. Går ju klocka dock, hade min q6600 i 3600mhz.

Av dbn

Den bör passa om moderkortet har stöd för cpun, vilket du inte skrev vad du hade för nån. Dock samma socket bara äldre chipset och lite mer budget kort.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=170786 har jag faktiskt liggande om du är intresserad. dock funkar inte lan porten så det sitter ett extern nätverkskort på den.

Av dbn

ska också testa detta mynt ett tag

Av dbn

Personligen hade jag hellre slängt 10k på en helt okej laptop,tex http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/176635-msi_ge70_2oe-011ne-i7-4700qm-8gb-128gb_ssd__1tb-gtx765m_2gb-173_full_hd-win_8 och 25k på en spelburk stationär

Av dbn

14mm lät lite väl lågt, är det inte cm? eller kanske du menar bredd?

Av dbn

Bra då slipper man skicka tillbaks den ;P

Av dbn

Köpte fel laddare, funkar den ändå?

Jag köpte fel laddare till min lilla acer one d250. Skulle ha output 19v 1.58A men det vart output 19v 3.42A. Den passar och funkar att ladda med men tänker mer om det är brand risk i längden?.