Inlägg

Inlägg som Zelements har skrivit i forumet
Av Zelements

Första Xbonen såg ut som en VHS-spelare, den nya ser ut som en skyskrapa. Har de kickat en massa designers genom åren?

Av Zelements
Skrivet av eXale:

ID tech har alltid varit OGL inriktad. Dock är det inte många spel som kör IdTech - motorn har länge ansetts vara dålig (teoretiskt kapabel, men dåligt skriven)
1x Tech6
5x Tech5
6x Tech4

För att klargöra lite: Med "länge ansetts vara dålig" så antar jag att du menar sedan IdTech 4? (eftersom du inte tog med de äldre i exemplet)

För 1-3 var ju revolutionerande, för att inte tala om att trean kanske är den mest använda och moddade motorn någonsin.

Av Zelements
Skrivet av ItSucks:

Det är bara att hoppas att AMD kan pumpa ut en himla massa kort nu så inte nvidia hinner släppa sina 1060 och 1050 innan konsumenterna ens hinner få tag på AMDs kort. Vi vill inte ha någon papperslansering som AMD gjort sig så kända för på senare tid!
AMD måste verkligen lyckas nu, en liknande situation som vi haft på cpu-marknaden de senaste åren med stagnerande utveckling är inget vi önskar på gpu-marknaden också!

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av dahippo:

Min gode herre , se vad jag skriver. Ingen vet hur bra eller dålig GloFos produktion är. Har det inte slått dig att ett företag som har jätteskulder och knappt någon buffert i likviditet sänker sina priser . Finns inga kreditorer i hela världen som skulle acceptera detta om det inte finns "kött på benen(OEM)" för det. Kostnaden för AMD är hur bra produktionen är. Annars kan säkert AMD gå ARM vägen om du undrar, som Xerox Parc(allt du vet om datorer har de nästan skapat).

Business 101!

Sweclockers har tidigare rapporterat (eller så var det någon som skrev det i en kommentar) att GloFo:s nod rymmer fler transistorer (mao möjlighet att göra en bredare krets) medan TSCM:s klarar högre klockning. Nodernas respektive styrkor matchar därför med arkitekturernas olika utformning där AMD kör vidare på en parallell krets medan Nvidia gör en "speed demon".

Deras yields får framtiden utröna så sluta bråka nu gubbs.

Av Zelements

...Och vad försiggår här egentligen!?

Av Zelements
Skrivet av Zhenmuron:

Geometry Dash!

Ett rytm baserat platform spel i samma stil som The Impossible Game och Bit.Trip Runner. Lyssnar gärna på feedback!

k90y6PIzIaE

iTunes: https://itunes.apple.com/app/id625334537
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.robtopx.geo...

Och av detta kan vi lära oss att inte sluta tro på oss själva och vår förmåga!

Av Zelements
Av Zelements
Skrivet av Söderbäck:

Du hade nog känt igen min liknelse om du sett de senaste avsnitten på säsong 3.
Spoiler för den som vill veta närmre nedan.

Hooli har en sökmotor i serien och VDn blir pissed off för att man kan få fram negativa artiklar om Hooli med deras egen sökmotor så han föreslår att resultaten ska "friseras" för att bara visa en bra bild av företaget. Hoolis utvecklare ifrågasätter om det verkligen är lämpligt att ändra på det sättet i "the sacred search algorithms" vilket gör att VDn direkt förnekar att han föreslagit något sådant men hintar om att det ska bli fixat direkt ändå

Dold text

Just det ja, den snutten hade jag glömt! Såg avsnittet så sent!

Av Zelements

@Söderbäck

Om man ska vara petig är det inte sökalgoritmer utan komprimeringsalgoritmer som Silicon Valley kretsar kring!

Av Zelements

@fermia Jag tror det är telemetri och inte geometri du syftar på... X)

Av Zelements
Skrivet av Equilibrium:

Vet du ens vad heteronormativ betyder?

Den blåa till mannen, den pinka till kvinnan.

https://sexual-communication.wikispaces.com/file/view/heteronormativity.gif/219049874/heteronormativity.gif

Pinka? Ja det gör ju båda på dass men mig veterligen heter det rosa.

Sen kan man ju fråga sig var den här heteronormativiteten du pratar om finns ifall säg, en killpolare spelar som den rosa? Var kom kön helt plötsligt in i bilden? Du kanske borde byta nick till "Don Quijote".

Av Zelements

Han har bytt domän till @afterlife nu, om den finns.

Av Zelements
Skrivet av Yoshman:

Det var i någon mening sant för ett par år sedan och hade det varit fallet än idag skulle jag sagt att en succé för Vulkan var mer eller mindre garanterad. Tyvärr har Apple i praktiken lämnat OpenGL (och de har inget för Vulkan) för sitt Metal först för iOS men nu också för OSX.

Jag trodde Metal var tänkt som ett komplement till OpenGL likt Vulkan samt förhållandet mellan DX11 och 12? Att de ska existera parallellt.

Skrivet av strejf:

Svaret vet vi inom två månader när de första stora spelen släpps med stöd för DX12. Jag kan sätta pengar på att det inte kommer vara samma buggfest som Mantle var.

Skickades från m.sweclockers.com

Din källa är Microsoft som vanligt eller?

Av Zelements
Skrivet av THB:

Du har missuppfattat mig helt nu känns det som.
Hantverket på chassit är top notch, verkligen och som fd cnc-operatör uppskattar jag det.

Det är just Star Wars jag aldrig kommer att uppskatta eller förstå, jag respekterar det fullt ut, som den scifi-nörd jag är.
Men jag kommer aldrig att förstå varför just Star Wars.

Att du och många fler älskar det är bra, då det förhoppningsvis ger mer filmer och tv-serier inom genren.

Anledningen till att du inte gillar Star Wars kanske är för att det är rymdfantasy? Det är bra om man har koll på genren innan man uttalar sig om det, just saying

Av Zelements
Skrivet av Lutop:

Jag är helt övertygad att VR kommer bli riktigt riktigt stort om porrbranschen hoppar på tåget. Jag tror faktiskt att porr har en möjlighet att bli mycket större än gaming när det kommer till den här tekniken!

Låter rimligt, det var väl porr som populariserade både VHS och webben?

Av Zelements
Skrivet av Rajat:

Som skattesatsen var innan alliansen var in och pillade i den var det inga problem med, ingen hade problem att överleva på sin lön. Påstår man det så är det sina levnadsvanor man bör se över, lönen i sig var tillräcklig.

Och vem är du att bestämma vad som är tillräckligt för var och en? Du borde bli politiker, eftersom du i din oändliga vishet uppenbarligen vet exakt och kan planera för vad var och en behöver och vill ha i sina liv. [/sarkasm]

Av Zelements
Skrivet av Rajat:

För alliansen gjorde ju så att arbetslösheten minskade och att skolorna blev bättre, alliansregeringen gjorde INGENTING för att välfärden skulle bli bättre, de tog en sak som fungerade och raserade alltihop.

Vi red ut en storm som skakade världen de senaste åren, jag tror du lägger för mycket vikt vid vilka ledare vi hade för tillfället. Ekonomin styrs av folket, att ha stor tilltro till politikers makt att göra annat än att snedvrida och förstöra ekonomin är naiv. Höga skatter slår även hårdast mot de som tjänar minst samt att progressiv skatt är ett straff för högre produktivitet men nu är vi helt off topic...

Av Zelements
Skrivet av Rajat:

Du har inte funderat på att de unga företagen i Sverige bara vill tjäna pengar och sedan leva gott, King har inte ens sin bas kvar i Sverige av skatteskäl (detsamma gäller Spotify och många andra unga svenska företag) och nu så får de loss pengar, det sker väldigt ofta.

Inte så konstigt när vår politikermaffia & co bedriver häxjakt på näringslivet och deras anställda. Svårt att konkurrera en världsmarknad då.

Av Zelements
Skrivet av celoz:

Varför är det alltid en brud med på bild när asiaterna presenterar något nytt?

Kallas ofta för "sälj grej med tjej"-tekniken.

Av Zelements
Skrivet av LPG:

Varje tråd om AMDs Zen eller Jim Keller så ser man alla Zen-puns... Zzznark asså kunde inte låta bli själv.

På en mer seriös not dock, så undrar jag det egentliga skälet till att Keller lämnade AMD denna gången. Misstänker han att Zen floppar så han vill gå av båten innan den sjunker?

"på en mer seriös not"... Dessa anglicismer! >:C

Av Zelements
Skrivet av ExtremeZero:

Bara amatörer kör med annat än DP. Jag väntar fortfarande på kort med DP1.3.
Standard böev ju klar i Sep 2014. Förstår inte vad det är som dröjer

Jag skulle snarare säga tvärtom, proffs använder sällan "the latest and the greatest" utan istället det som stunden eller IT-budgeten kräver.