Inlägg

Inlägg som Master Chief har skrivit i forumet
Av Master Chief
Skrivet av cybermas:

vet väl det men han sa boulray

Ganska säker på att han sa Blue-Ray. Jag hörde det klart iaf, hur är din hörsel;)?

Av Master Chief
Skrivet av mr_svahn:

Haha det har inget med det att göra men det skapas så jävla många trådar som denna. Bara på första sidan finns det tio trådar liknande denna.

Men du kanske vill att 25% av trådarna här ska handla om samma sak? För övrigt står det i reglerna att man ska söka innan man skapar en egen tråd vilket TS uppenbarligen inte gjort.

Sen undrar jag vilka "vi" är. Är det ni som tycker om att se tio likadana trådar på samma sida eller talar du i egenhet av ledare för ett hemligt sällskap?

Okej, jag förstår att du vill att din tråd ska användas som samlingstråd för samma typ av frågor ( vilket jag håller med om, har aldrig påstått något annat ), men är det då inte ganska antiproduktivt att fortsätta svara i tråden? ''Vi''= ingen gillar någon som tror han är något han inte är.

Jag önskar jag kunde länka ett formulär för ansökning som moderator men tyvärr tror jag de bara handplockas. Good Luck!

Av Master Chief
Skrivet av mr_svahn:

Och det gör att du får tillåtelse att skapa trådar hej vilt utan att kolla vilka trådar som redan skapats eller vadå?

Hej, ja vi har förstått att du vill promota din egen tråd för att den ska bli så stor som möjligt. Snälla sluta leka polis här och låt moderatorer avgöra vad som ska göras.

Av Master Chief
Skrivet av Donkey:

Utropstecknen är borta sedan första gången det påpekades!

Så dropbox-versionen är alltså inte uppdaterad?

Av Master Chief

Ta bort alla överdrivet utsatta utropstecken, det första man märker är dem.

Av Master Chief
Skrivet av Honkytonky:

Köper ett kort med en fin top! Kortets volt är låst. . . Makes sense. Samma med mitt 670. Flashade om det och lyckades få 30+ mhz över vad jag lyckats klocka det med orginal spänningen. Kortet går i princip inte över 60 grader. Känns bara allmänt sjuk waste av kapacitet eller äre bara jag?

Grejen är att du måste på med bättre kylning för att kunna börja klocka högre, när du börjar höja volten - ja då jävlar kommer värmen. Men waste av kapacitet? Möjligt, även tråkigt.

Av Master Chief

Biljetten är i guld

Av Master Chief
Skrivet av Atlas Tasume:

Hoppsan. Det där var mindre väntat.

Jag lutar nog åt att det behövs mer än en simpel ursäkt från FD. Så där gör man ju bara inte.
Nätagg är nog den delen som är mest kännslig inom datorvärlden. Visst AMD floppade med sin Bulldozer men de ligger rätt stabilt nu igen. Men titta på Ace of Sweden, det namnet är ju helt förstört efter deras lurendrejeri nätagg. Snälla, vi behöver inte ännu ett svenskt företag vars namn blir nedsmutsat.

Förlängd garanti är väl en väldigt bra deal?

Av Master Chief
Skrivet av femkantig:

inte så förvånad, tycker inte deras chassien ger någon vidare kvalitetskänsla direkt även om designen är god

Dessa två saker har ju inte något gemensamt med varandra förutom att det står Fractal Design på dem båda. De tillverkas troligen inte på samma ställen och om Fractal nu gjort detta medvetet är bara något vi kan spekulera i. Du tycker kanske plåten är lite väl klen i chassit, men vad har det med kondensatorerna att göra?

Av Master Chief
Skrivet av Atlas Tasume:

Nyare 7970 DCII kort har tvärlåst spänning. Så även om det ser ut som om du ändrar spänningen i till exempel Afterburner så händer det inget alls på kortet.

Jag köpte ett förra sommaren som jag illa kvickt lämnade tillbaka då jag fick reda på att det var helt låst.

Tvärlåst spänning? Att flasha in ett ny bios är inte direkt svårt

Av Master Chief
Av Master Chief

Du måste konfrontera henne. Även om någon säger att det blivit felbedömt kan vi inte göra något åt saken. Säger läraren verkligen: ''Sluta whin''?

Sätt henne på plats och idka verbaljudo.

Av Master Chief
Skrivet av Brusarn:

Är det okej om jag lånar tråden lite? Jag är också 16 år, och spelar både fotboll och innebandy på ganska hög nivå. Jag är 181cm lång och väger 64kg, med andra ord är jag ganska spinkig.

Jag anser mig själv vara väldigt fit, kan utan problem löpa 1,7mil, osv osv. Jag skulle vilja lägga på mig kanske en 7-8kg, för att kunna vara tuffare i närkamper. Problemet är att jag har jättesvårt att lägga på mig vikt, eftersom jag tränar så pass mycket.

Hur ska jag gå till väga? Är det bara att äta mycket som fan som gäller och träna på?

Skickades från m.sweclockers.com

Äta mycket och träna på. Ät rätt också, inte bara sallad. Jag antar att du äter kött? Men du blir inte biffig av att bara springa, armhävningar, sit-ups osv är bra.

Av Master Chief
Skrivet av Universalia:

Exakt, brukar alltid fråga folk som tar bostadslån varför de köper något de inte har råd med. *facepalm*

Hur tänker du nu? Du jämför äpplen med päron. En ny bil är i princip den värsta affären man kan göra rent pengamässigt. Sen är ju bilen redan en rullande kostnad som det kan uppstå alla möjliga problem med (Ja, även nyare bilar) och om du då redan varit tvungen att ta bilen på avbetalning och det sedan dyker upp massa andra problem, ja då sitter du där i klistret.

Av Master Chief

Hur många gånger har du kuggat?

Av Master Chief
Skrivet av 93Clocker:

Här kommer min då. Min första bil, har alltid velat ha just en Volvo v70 så jag köpte en i somras, så de vart min drömbil Denna är en VOLVO V70 2.5T 210Hk "Sport Edition" Rätt bra drag i den. Fast jag tycker det är panelerna som gör att den sticker ut lite från en standard v70. Och nej mina päron betalade den inte jag håller på att betala av den.

http://i49.tinypic.com/30jmb5w.jpg

Nu i innan vintern köpte jag nya vinterdäck fick ett bra pris på fälgar också så passade på, tyckte de blev snyggare än med sommarfälgarna, va tycker ni ?

http://i46.tinypic.com/2mfjatj.jpg

Lite smutsig jag vet =(

Dold text

Nej det var tyvärr inte snyggare. Sen tänkte jag bara, hur kan man ta en bil på avbetalning? Jag menar, har man inte råd så har man inte råd :/

Av Master Chief

Kan rekommendera Saab, mycket för pengarna!

Av Master Chief

Ut och gå lite, bra att få igång blodcirkulationen.

Av Master Chief

Vad är läs/skriv-hastigheten ;)?

Av Master Chief

Som ovanstående - en dildo.