Inlägg

Inlägg som Master Chief har skrivit i forumet
Av Master Chief
Skrivet av Mr. Bravo:

Deras idéer?!

Jag tror du kan förstå, försök, läs en gång till, fråga någon om hjälp om du behöver.

Av Master Chief

Säg vad man vill om Apple, men deras idéer är helt klar fantastiska.

Av Master Chief
Skrivet av Umbrellas:

Helt sjukt att Apple lyckas uppfucka en så enkel grej som att streama deras eget event.

Vad tänker idioterna med? Vill de ha nya kunder eller inte och inte bara deras fanbase?

Det märks att du vet vad du pratar om, men apple kommer skratta sig lyckliga i vilket fall som helst, för du kommer ändå köpa deras iPhone.

Av Master Chief

Bara en fråga, ni som väntat extremt länge på era Xboxar, tycker ni det var värt det för att spara en förhållandevis liten summa? Xbox har ju varit möjligt att få tag på i butiker ett tag nu. Själv fick jag min för 4300, med Fifa 14, med kinect, och dessutom fick både jag och min polare välja valfritt spel då vi fick åka och byta hans xbox.

Av Master Chief
Skrivet av xpanterx:

Ska jag motivera "kanske"? Motivera själv du

Fast du motiverar ju inte kanske, utan hela ditt påstående.

Det roliga med det du skrev är att du kanske inte är medveten om att Satya Nadella bara varit VD sedan februari, lite väl tidigt att byta styre isåfall?

Av Master Chief
Skrivet av xpanterx:

Kanske skulle gå bättre under annat styre? Vem vet...

Kan du motivera det?

Av Master Chief
Skrivet av Meantek:

Det finns få människor som är lika talanglösa, överskattade och äckliga som den fjanten. Jag skulle aldrig någonsin spendera pengar på något som kan associeras med en människa som honom.

Talanglös är det väl väldigt dumt att säga att han är, särskilt eftersom han är rankad som 64/100 på rolling stone's-listan. Eller har du något att tillägga till experterna som de kanske missat? Överskattad? Säg det till hans beundrare som inbringat honom 150 miljoner dollar.

Av Master Chief
Skrivet av SamuelSvensson:

Kan någon förklara för mig problemet med externa grafikkort? Känns som ett enkelt sätt att komma runt de mesta av begränsningarna som en bärbar har (just nu är ju en stationär nästan ett måste, just för grafikkortet), utan att kännas särskilt tekniskt utmanande. Varför har ingen satsat på det ordentligt än, eller har någon, och vad är då problemet? Samt varför "Intel vägrar att certifiera externa grafikkort för Thunderbolt.".

Det har väl innan inte riktigt funnits någon så snabb ''port'' som thunderbolt, som sitter åtkomligt och behändigt. Eftersom Intel äger thunderbolttekniken har de alltså inte någon lust att göra detta just nu, förmodligen på grund av diverse pengarelaterade punkter.

Detta är hur jag uppfattade det.

Av Master Chief

Nej, köp något begagnat istället. Den här hysterin med att alla ska köpa nya bilar. Du har helt enkelt inte råd att köpa en ny bil. Det är inte många i Sverige som har råd att ständigt köpa nya bilar, bmw och porsches and so on - tur att banken kan vara snälla att låna ut lite pengar till en rullande kostnad då;)

Av Master Chief
Skrivet av zeddiz:

Ja jag funderar på det, har dock svårt att byta ut stiftet själv, hittar tamefan inte vart den sitter!

Tror bensinen kan ha blivit till skit också då den stått ett tag med samma bensin...

Är det lätt att få ut bensinen själv? eller ja, att få ut all bensin själv?

Ursäkta, men hur kan du inte ha lyckats lokalisera stiftet...?

Av Master Chief

Låter som ventilslammer, satsa på att fylla på olja.

Av Master Chief
Skrivet av MyZk0:

Även om man inte tar det seriöst så är det ju fint med en personlig touch på användare! Forumet blir lite mer personligt, vilket inte är något dåligt!
Däremot så skulle nog många gamla användare som fått fina titlar bli lite bittra, så de borde få en übertitel!

Om du vill göra det mer personligt kan du ändra avatar eller skriva någonting i din signatur -vilket jag tycker räcker gott och väl.

Skrivet av YamahaDGX630:

Jag anser att majoriteten av SwecC användare inte är totalt idioter och inkompetenta, som faktiskt klarar av att bete sig på ett moget sätt här. Det är som sagt inte flashback vi sitter och skriver i just nu....

Nej men det är SweClockers vi sitter och skriver på, där en stor andel inte ens är arton år fyllda ännu - så att dra paralleller mot flashback skiter sig lite där. Jag förstår att du gärna vill ha en titel, så mejla någon moderator och kolla vad som krävs för det!

Av Master Chief
Skrivet av YamahaDGX630:

Jag skulle vilja se att varje medlem i sina profilinställningar kan välja eller själv skriva in en titel på sig själv t.ex. "Nätverksinriktad" eller "Nätverkstekniker". På så sätt kan man få en snabb överblick på vad varje medlem anser sig vara lite extra duktig på. Om alla skulle utnyttja funktionen seriöst så tror jag att den skulle fylla sin funktion

Något liknande kanske?

http://s30.postimg.org/4xeuwma65/Untitled_1.jpg

Hur skulle det funka menar du? Det är i princip omöjligt att få alla användare att ta sådant seriöst.

Av Master Chief
Skrivet av SummitSub:

På tal om Motorola, säljs de ens i Sverige längre? Senast jag såg en var kanske 8 år sedan då min farbror hade en..

Nej, inte en enda telefon. Absolut inte, förbjudet.

Av Master Chief
Skrivet av TheFlyingFin:

Seriöst, om din morsa blev intagen akut med hjärtproblem och hon sen gick bort utan att du var där bara för att du stör dig på ljud från telefonen skulle väl va ganska surt?

Kanske inte det vanligaste som händer men man måste ju räkna in alla för och nackdelar.

Skickades från m.sweclockers.com

Det skulle nog krossa de flesta. Jag förstår om folk är oroliga om t.ex deras mor har ett känt hjätfel eller ligger i faro-zonen. Men du säger räkna in alla för och nackdelar, det snuddar ju på gränsen till naivt - isåfall kan du ju lika bra bygga en bunker ( IFALL DET BLIR KRIG!!11!)

Av Master Chief
Skrivet av TheFlyingFin:

HAde upp cyllen på moppen för o kolla om den värmenypit, och den var full med spån =P Putsa lite, tog en provtur, och den överhettade direkt =P rök och tickade om den =P all kompression försvunnen =( NY cylle o kolv då, lite för stor utgift utan inkomst ='(

Du borde kolla över allting annat också, den har ju inte skurit ihop utan anledning.

Av Master Chief
Skrivet av P-NILZ:

Jag menar att det verkar onödigt med en magnetventil i ett turbosystem när man har en turbin som inte ska ladda mer än GLT.

Jaså, till exempel Volvo håller inte med dig där. Vet du vad magnetventilens funktion är?

Av Master Chief
Skrivet av P-NILZ:

Verkar ju ganska onödigt med en turbo som inte ska ladda mer än GLT.

Vad menar du?

Av Master Chief
Skrivet av foxzox7:

Det är inte heller tillåtet att säga till om det som du gjorde.

Det är inte tillåtet för dig att säga till om det som du gjorde heller, inte som jag gör nu heller. Men för att vi nu ska slippa mer OT så ber jag dig (låtsaspolisen) att sluta med ditt OT.

Av Master Chief

230kr är ju ingenting? Testa byta lampor fram på en något nyare audi = du måste lämna in bilfan för att det är så mycket grejer som ska bort. Fast vissa verkstäder är faktiskt väldigt snälla och tar inte fullt betalt för sådana småjobb, man kan ju inte pröjsa 1500kr för byte av en lampa.