Inlägg

Inlägg som Master Chief har skrivit i forumet
Av Master Chief
Skrivet av 037180:

http://i.imgur.com/vTUov.jpg

Morsan hittade den bland undanstoppat skräp, endast fronten varit vikt <3

Skickades från m.sweclockers.com

Jaha, så du köpte den av morsan alltså?

Av Master Chief
Skrivet av SwedenVirre:

Eller en B21ET med smidda kolvar, H-Profil stakar Mekaniskt K-jet sprut i en viss svensk klassiker

Dogbox låda också då såklart, behöver man knappt en koppling

Måste tyvärr säga att jag spyr ned mig på sådana bilar

Av Master Chief
Skrivet av SwedenVirre:

Njaa: gamla tre stegs automat och 427 bigblocks är inte min grej

Nej men manuell och 426 kanske kan vara något :)?

Av Master Chief

Det handlar om att vara social. Om man är ute så brukar man alltid hitta något samtalsämne som är roligt att diskutera. Sen om man går till ett ställe som heter White Trash, ja då får man skylla sig själv att ''folk i linne'' tränger sig före.

Av Master Chief
Skrivet av Mocka:

570 personer säger emot dig

Verkligen? Trodde alla höll med mig

Av Master Chief

Ursäkta men hur i helvete kunde nummer 7 vinna? Det mest gråa och tråkiga någonsin :/

Av Master Chief
Skrivet av €lysian:

Jag tror att du missade poängen faktiskt. Dessutom medföljer Synapse på installationsskivan till produkten. Det är ju lätt hänt för mindre insatta personer att tro att den programvaran är nödvändig för att produkten ska fungera ordentligt. Om man då (som jag skrev i mitt första inlägg) har svårigheter att förstå engelska har man kanske ingen aning om vad det är man godkänner.

Om du i detta fall är tveksam så lär du fråga någon, annars har du redan tagit ställning och det är att acceptera avtalet även om du inte förstår det.
Nu är det inte någon stor skala som läser avtalet och om man nu är så intresserad/rädd för det som står i det finns det alltid en annan väg att gå.

Av Master Chief

När jag väl jobbar så ligger jag på en cirka 19 000 kronor före skatt. Är student och jobbar lov.

Av Master Chief
Skrivet av €lysian:

Bara en liten spontan tanke - ponera nu att användaren som har köpt Razermusen är Svensk men inte kan engelska särskilt bra. Om avtalet står på engelska och användaren inte förstår vad som står, då vet ju inte personen vad han eller hon ska godkänna och har egentligen inte en chans att ta ställning till om de vill acceptera eller inte.

Avtalet går ju bara att läsa först efter man har betalat för den, öppnat förpackningen och börjat använda produkten.
Rimligtvis borde samma information stå på själva förpackningen, på svenska om det är i Sverige den säljs.

Du betalar för musen inte för ''synapse''. Synapse kan man ladda ner från deras hemsida utan kostnad, samt att det är valfritt om du vill installera det eller inte.

Av Master Chief
Skrivet av solid_force:

Det bryter mot så många fysikaliska lagar att det gör ont i huvudet. Energi kan varken skapas eller förstöras, det är ett väl utfört trick. Jag har inte testat, för att perpetuum mobile så många gånger har bevisats inte fungera.

Hur menar du när du säger att energi inte kan skapas?

Av Master Chief
Skrivet av jOnÄTÄn:

Beroende på vem grannen är kan det ju vara rätt riskabelt att gå över själv men man kan ju alltid larma polis eller ta med sig en annan granne om man inte vågar själv. Inte direkt säkert att gå emellan personer som får utbrått så de börjar slå sönder lägenheten. Speciellt inte om man är klent byggd.

Visst kan det vara så men då går man också och hämtar grannen? Det spelar ingen roll hur klen du är, det är psyket som sätter stopp isåfall.

Av Master Chief
Skrivet av Toivo83:

vänta tills killen börjar slå sönder saker.
hade en granne som kom hem från jobbet.

dom hade öppet dörren till balkongen så man hörde allt.
hon dukade upp mat osv.
"jag vill fan inte äta din skit mat" så slänge han allt i väggen.
sen åkte hon troligtvis på stryk och han slog näven genom rutan i balkongdörren och vi ringde polisen och anmälde misshandel.

några dagar senare knackar dom på alla dörrar i trapphuset och ber om ursäkt pga det som hände, eller tja det var mer han som gjorde.
2v senare flyttade hon ut.

Hemskt och höra allt bara.

Du sitter alltså och lyssnar när hon får stryk? Självklart skulle man knackat på och frågat vad fan det är som händer.

Av Master Chief
Skrivet av harith:

kan inte säga att jag är förvånad. dom har ingenting i deras butiker förutom tv, kamror och telefoner. om man vill fråga nån så måste man så i den 2 timmars plus kö medans dom försöker trycka alla försäkringar dom kan på nån sån jävla skit.

jag hade sett en annons på svart och vit laser skriver dom hade på salu, det var allt jag var där för jag försökte despirat få tag på nån efter som jag inte hittade den i butiken men alla sa att dom var upptagen så jag var tvungen och vänta medans hjälp personen höll på att lura på en massa försäkringar till nån invandare som knappt förstod svenska. och när jag äntligen fick hjälp av henne så hade dom den bakom hjälp desken tog kanske 5 sek så var jag klar

fy fan för expert jävla skit, massor av folk ingen villig och hjälpa mig 10 sekunder som det tar och hjälpa mig. tacka vet jag elgiganten och media market där folk är villiga och snabbt hjälpa mig även om dom redan håller på med nån

Du påstod själv att det var fullt i kön? Sen påstår du att det var massor med folk men ingen villig att hjälpa dig, vad menar du? Du frågade alltså personalen om hjälp, de sket i dig och gick därifrån?

Av Master Chief
Skrivet av AmiDonk:

Ny Iphone...? Kan inte stå rätt till i huvudet på den person som kom på det namnet..... Har sniffat på för mycket örter som tydligen botar cancer enligt Steve..

Det finns många örter som har läkande effekt. Snacka inte om saker du inte förstår dig på.

Av Master Chief
Skrivet av lakej:

Hoeg nivå här ser jag.

Har jag fel när jag antar att alla ni som hejar på Apple har fått iPhone av era foeräldrar och ni som har android aldrig rört en iPhone, mac eller vad fan nu allt heter?

Medelåldern ligger nog någonstans runt 13 skulle jag tro.

Jag funderar på en Iphone 5 faktiskt, då har jag haft en del apple-produkter. Sitter just nu på en Samsung S2.

Av Master Chief
Skrivet av Gender Bender:

Oftast så fungerar PayPal bra. Jag personligen har aldrig haft några problem med dom. Men min sambo och även några vänner har åkt på allvarliga problem med dom, och när du väl får problem med dom så är det körd. Min sambo har efter drygt 1år fortfarande runt 1000kr på sitt PayPal-konto som hon inte kommer åt pga deras orimliga säkerhetskrav. Dom hade en punktlista på säkert 10 saker som man skulle uppfölja för att säkerhetsställa att du är rätt person, och när allt var uppfyllt så kom dom bara med nya krav eller påstod att det vi hade försett dom med inte var tillräckligt med garanti.

Nej det är inte kört, vet flera stycken som fått tillbaka konton. Det är väl en självklarhet att de måste ha hög säkerhet, annars kan nästan vem som helst komma åt pengarna. Om de nu anser att svaren hen svarat på så är det nog så.

Av Master Chief
Skrivet av cottonpicker:

Söker fortfarandet ett tält och SVD ammo. Har ett par extra NVG och en ghullie suit.

Har ett tält, tänks bytas mot något vapen?

Av Master Chief
Skrivet av htc-hiih:

Sitter du på Kumla o lirar? lol

yes

Av Master Chief

Söker någon att spela med (nybörjare). Är sjutton år, skype, mumble - whatever!

Av Master Chief
Skrivet av Troberg:

Tidigare skrivet i tråden att du får fråga på mumble kanalen vilket server folk lirar på.
Detta för att de kan byta titt som tätt samt att om någon annan läser detta som inte är med i Swec gänget så kan han/hon leta reda på vart safe zonerna som Swec har är och då lätt kan förstöra

Okej tack för svar Måste missat det helt och hållet!

EDIT: varför nekas jag att gå med i någon kanal (e.x ''jag söker någon att spela med'')