Inlägg

Inlägg som Danne111 har skrivit i forumet
Av Danne111
Skrivet av Broken-arrow:

Enligt EA´s utsago banas inga nycklar. Funkar nycken ska det vara grönt.

Jo men det kan ju vara så att dom säljer Nycklarna Online sen säljer dom Kartongen till en annan person också så det krockas )

Och hursomhelst förstår jag inte varför direct2drive jävlas för mig om det är minst 2 här i tråden som handlat av dom redan

Av Danne111
Skrivet av dammskog:

har aldrig hört talas om något sådant förut. Låter konstigt. Betalar du med kort eller nåt mer omständigt som paypal och liknande?
Kort är alltid lättast att betala med. Kör e-kort (sparbanken, bör finnas liknande på andra banker) om du inte vill använda ditt riktiga kort.

handla från greenman istället

Använde Visa och handelsbanken Dosan inget paypal eller skit

Hatar bara att det står ingenstans att Greenman är officiell För EA blir tokig om man köper spelet där och levlar upp till 40 plus sen måste man börja om plus köpa ny Key om dom har Kines nycklar ?

Av Danne111

Trött jag blir försökte nyss Köpa på www.direct2drive.co.uk och skapade account där samt skapade ett gmail account.

Och när jag försökte betala så blir det så att dom ringer min telefon för att säga 4 Siffror och jag skrev in dom i fältet som var framför mig men det funka inte och nu har jag gjort fel 3 gånger o får inte handla där just nu ?

Var det meningen att jag skulle skriva in dom Pin siffrorna i min handelsbanken Bank dosa efter jag tryckt Buy eller ska det fungera Om jag skriver dom 4 pin siffrorna in i fältet på data skärmen direkt som jag försökte med men det bara jävlades ?

Av Danne111
Skrivet av Devil May Cry:

Om du syftar på det jag skrev så har dom självklart spelat i flera dagar redan.

Citera nästa gång.

Jo det fatta väl jag också att reviewers har spelet innan men det Finns ju inte precis 1 miljon personer som review samtidigt som kan spela mot varann online för att uppfatta känslan av 64 pers online så hur kan man då göra en review på ett så pass Multiplayer krävande Review.

Det är en helt annan femma om dom gör Review på tex Elder Scrolls Skyrim som bara har single player del då kan dom kasta ut review på 1 timme utan att spela multiplayer fattar du ?

Jag menar på att det är väldigt dåligt av skribenten o lägga ner så lite tid och sen göra en Review även om vi alla vet det kommer att vara kungspel så är det fenomenalt slött med en så snabb review

Av Danne111

Hur fan kan dom göra en review imorgon ska dom spela mindre än 1 dag multiplayer o basera på det ?

Av Danne111

LITTLE BIG ADVENTURE 2 : http://www.youtube.com/watch?v=4sp_8vlB9m0 ( kolla typ 1min40sec in för o se lite i stan springa runt ) Hursomhelst en av mina bästa äventyrs spel nånsin så sjukt bra och fick inte tillräckligt med uppskattning i mitt tyckte! O MUSIKEN i liret är gudomlig!!

SIM FARM : http://www.youtube.com/watch?v=9p7JzhGxV2Y

Finns bara ett ord som beskriver detta Spel AWESOME troligtvis en av dom bästa byggarspelen nånsin ( förutom transport tycoon deluxe men det är för känt ) antal 100 timmar man lirade detta som liten

( spelet hör till den gyllene eran innan alla spel som idag som börjar på ordet Sim som suger getpung )

OCH SIST MEN INTE MINST DET MEST UNDERSKATTA SPELET I PC HISTORIEN

Codename EAGLE spelade det xxxx antal timmar i 8 pers lan med polarna snuskigt roligt men dom flesta har varken spelat eller hört talas om det, Företaget som gjorde spelet refraction games gick sedan ihop med DICE och gjorde battlefield 1942 Det här är ursprunget till Battlefield 3 EPIC SÄGER JAG BARA!

Länk: http://www.youtube.com/watch?v=uYNbTC5EPv8 ( codename eagle )

Av Danne111

Jag har letat ihjäl mig nu och googlat för att försöka hitta någon slags promotion code för att det ska bli billigare på direct2drive eller gamersgate som är dom mest pålitliga EA försäljarna men finns inte nånstans

Av Danne111

Glömde även fråga ni som köpt på direct2drive Flyawaynille och semjonov och om det är fler ?

Hade ni Hotmail.com adress Funkade den bra isåfall eller vad hade ni för sorts Mail ?

Och vad händer om man har fel Mail Skickar dom CD-Key till Mailen ändå fast den försvinner i " tomma intet i internets avgrund " sen måste man köpa ny ifall dom inte kan skicka till vissa mails ?

Av Danne111
Skrivet av Semjonov:

Här är det iaf för 310kr på en nätbutik som inte är skum:
www.direct2drive.co.uk
Använd den här koden för 15% rabatt:
SAVE15D2D

Dock är det bara vanliga LE utan massa annat lul lul.

Är det ingen som vet vilken mail Direct2Drive har finns inte under contact us eller nått ? vill fråga dom så dom inte har slut på Keys om man betalat in och inte får en key blir jag helt vansinnig

Testade även skriva in denna kod skulle bara " låtsas köpa " för att se om koden funkar men det står att:

Your coupon or discount has expired.

Varför sa du att det funka då semjonov ? eller måste man ha ett konto reggat för det ska funka lär väl inte hjälpa ?

Av Danne111

Är Multiplayer på GTA IV verkligen värt att köra kommer det räcka länge för det är enda anledningen att jag köper detta isåfall allt annat kan man spela på mindre lagligt ?

Alltså frågan är det värt ca 100 kr för spelet om jag bara är intresserad av multiplayer på spelet ? allt annat har jag redan varvat 1an till 4an + expansions

Av Danne111

ÄR det någon som har en mailadress till Direct2drive och gamersgate hittar inte på sidorna behöver fråga några grejer först

Av Danne111

Väldigt dum fråga antagligen men jag undrar för att vara säker:

Kan Direct2Drive / Gamersgate och liknande sidor som säljer CD-Keys Via mailen ( digital kopia ) kan dom få slut på CD-Keys ? Jag hade tänkt vänta till på tisdag innan jag beställer från nån av dom troligen för att först se hur det blir med VPN Tunnel för folk som prövat

Av Danne111
Skrivet av Semjonov:

Har fått min direct2drive.co.uk nyckel (Gick på 265kr då jag köpte det på en rea.) och har reggat den på Origin samt preloadat.

Skrivet av flyawaynille:

Ni som tvekar på greenman kan jag lugna er med att de säljer riktiga nycklar som de köpt av ea och inte som g2play som köper i u-länder och kopierar förpackningen. Greenman är en legit site som man inte behöver oroa sig det minsta för.

Edit: jag köpte på direct2drive och när jag startar spelet vill den kolla upp release dag så jag är rätt säker på att spelet kollar ip.

Semjonov och Flyaway Nille: Då ni köpte via Direct2drive som jag är intresserad av står det 27e Oktober eller 28e oktober klockan 0100 på Erat origin nu då Direct2drive är UK sida och spelet ska ju starta 28e oktober i UK ?

Av Danne111
Skrivet av dammskog:

om någon vill testa så kan ni försöka köpa från greenmangaming.

Jag kan se EA-spelen där nu och det ser ut som jag kan köpa därifrån. Nyligen blev EA-spelen regionslåsta så att bara boende i England kunde köpa spelen men det verkar som det går att köpa där nu igen. Greenmangaming har dock inte gett någon information om detta och jag har ännu inte fått svar på min fråga till om det går för svenskar att köpa EA-spel där.

det kostar ca 340 kr att köpa från greenman men det är en liten risk pga osäkerheten om det går att köpa eller inte.
i värsta fall så får ni pengarna tillbaks. Jag fick iaf nyckel från dem men jag köpte också innan EA-spelen begränsades till England.

http://www.greenmangaming.co.uk/games/shooter/battlefield-3-l...

Hur vet ni att era nycklar inte blir låsta senare då det inte står någonstans att greenmangaming är officiella säljare för EA som Direct2drive och gamersgate är ? komiskt att du rekommendera dom 2 själv förresten sen inte ens köper av någon av dom

Om någon här i tråden har köpt av gamersgate vore det schysst om ni svara om det står 27e klockan 0100 aktiveras på origin om ni köpt därifrån så man vet innan man vågar köpa!

Av Danne111
Skrivet av €ric:

Vilken av dem är bäst ? Och på gamersgate står de ju "Battlefield 3 Limited Edition UK" . Och någon sa att man får bara börja spela 28 då hur fungerar detta egentligen?

Undrar samma sak här blev jävligt orolig när jag läste att Direct 2 drive som jag precis blivit övertygad att dom är pålitliga, men får man nu inte spelet förrän 28e isåfall suger dom hårt!!! glöm att man väntar 1 dag redan fått väntat 2 på usa kommer inte ha nån chans när alla levlar ifrån då

Så kan man lita på Gamersgate är det någon som har erfarenhet av dom får man riktiga nycklar inga Kines nycklar och man kan spela den 27e som alla andra och inget UK 28e oktober skit ???

Av Danne111
Skrivet av Broken-arrow:

http://www.pcgamer.com/2011/08/08/battlefield-3-wont-be-on-st...

Det borde vara säkert ja:)

Även det spel jag köpte där själv funkade egentligen (men ville strula för mig).

http://www.insidegamingdaily.com/2011/07/11/steam-dropped-fro...

Det är ju annars bara googla:) finns på flera sidor så det kan ju inte vara osant.

Tar den sista http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20110718/battlefield-3-salj...

Borde vara spiken i kistan:)

Ok men jag tyckte någon skrev något om Hotmail.com adress och direct2drive ?

Vad händer om dom skickar Key till mig för jag har Hotmail.com adress från Direct2drive kommer det bli error då eller ? och Cd nyckeln försvinner i tomma luften och jag måste punga ut 300+ kr igen ?

Är rätt övertygad o köpa därifrån nu men orolig över detta angående min hotmail.com som har varit standard för mig senaste 10 åren där jag har allt viktigt sparat!

Av Danne111
Skrivet av Broken-arrow:

Hmm ja men Gamers Underground hemsidan har ju noll att göra med EA ?? hur kan du veta att denna info stämmer då om det inte står på Någon sida som tillhör Dice eller EA ?

Har du beställt från någon av dom själv och vet till 110% att du kommer få en nyckel som kommer att fungera till 100% ?

För övrigt så skrevs det där 11-07-11 det var ett jävla tag sen också varför finns det ingen nyare info om detta isåfall

Av Danne111

Vart har du hört att Direct2drive är officiellt rekommenderad av EA har du någon länk som bevisar det ?

O du säger nycklarna kanske inte kan fungera ändå hur fan kan det vara möjligt om dom nu skulle vara rekommenderad av EA huh ?

Av Danne111
Skrivet av dammskog:

som jag skrivit flera gånger

Direct2Drive och gamersgate om ni vill ha det dag 1 och inte vill betala överpris på Origin men ändå köpa det digitalt.

http://www.gamersgate.co.uk/DD-BF3UK/battlefield-3-limited-ed...

http://www.direct2drive.co.uk/2/10560/product/Buy-Battlefield...

Är det någon annan än Dammskog som kan gå i god för dessa Sidor att man inte får Kines nycklar som EA Origin inte kommer att ta emot sen på release dagen eller bannas senare ?

Har läst igenom hela jäkla tråden med alla inlägg nu o det är bara dammskog som tjatar om dessa sidor om och om och om igen o ingen annan än Dammskog någon slags promoter för Skumma sidor o tjänar pengar om du lurar folk dit eller ?

Skulle vara bra o höra från fler som köpt från någon av dom sidorna eller som vet något om dom ( ej dammskog :=) )

Annars känns säkraste kortet Origin 100 kr dyrare men man förlorar 400 kr om någon av dom där sidorna luras, eller så luras dom inte men tror att nycklarna ska funka också jävlas dom sen ?

Av Danne111

Båda kostar 34.95 är Det Pund på tecknet vad blir det i svenska kronor då när visa kortet är draget ?

Och är du säker på att det inte är Ryska eller Kina Nycklar som blir bannade sen så man blir asförbannad ?

Vilken av dom 2 butikerna väljer du själv samt valt den butiken förut ? och slutligen vad blir slutpriset i svenska ?