Inlägg

Inlägg som Danne111 har skrivit i forumet
Av Danne111

Riktiga 9.12 Drivers kom igår har både använt drivesweeper och installerat om till dom samt formaterat om och lagt in 9.12 Suite drivers (äkta från länken i CCC som man följer för updates för Windows7 64 bit)

Och gissa vad ? fortfarande samma fel som jag beskrivit 500 ggr förut flashande epilepsi skärm, så man ser sjukt illa / sliter på ögonen, dock 0% lagg flyter lika bra eller bättre som med 1st kort samt får 70-100% mer fps spelen och noll % lagg i exakt alla spel ( över 100 spel inlagda som är testade och flyter från 2006-2009 släppta som har mellan 7-10 betyg på pc sektionen på gamespot.com)

o det blir brun/grönt flashade så fort Catalyst AI är standard eller advanced som sagt som alla som är insatta i denna tråd redan vet.

( verkar inte vara driver relaterat då ingen i hela google verkar ha samma fel / eller youtube sökt som fan i över 100 forums senaste 2 veckorna, har dessutom mailat www.sapphiretech.com som det står på baksidan av mina 5850 sapphire kort, tech@althonmicro.com är deras mail och har inte fått något svar på över 1 vecka så dom Ignorerar mig eller skiter i mig eller mitt problem eller vet dom inte eller har aldrig mött på liknande problem så dom struntar i mig troligtvis?)

ska nu maila amd/ati eller något annat relaterat företag till grafikkortet dock lär inte det hjälpa heller skulle jag kunna sätta min högra hand på.

/tack på förhand om någon har något annat vettigt tips känns som jag prövat allt =(((

/mvh danne

Av Danne111

jag fick mina 2st 5850 sapphire för all time low tror jag det var när jag beställde i mitten av oktober hos komplett ( fick i slutet av nov) ca 2349 kr st totalt (4698 för 2st) fast jag får inte igång helvetes korten i crossfire istället dock, så jag kan bara spela med ena =(, måste få igång crossfire eller sälja ena när fermi kommer eller när 5970 blir billigare, annars så är det fet prestanda så jag maxar typ allt ändå så tur är väl det i dagsläget ( dom jobbar tydligen litegrann ihop så jag kan maxa Crysis warhead samt dirt 2 etc max resolution AA af bloom o sånt etc) fast jag får noll extra fps då jag får epilepsi skärm när jag aktiverar catalyst AI som ger True Crossfire. Har gjort en tråd om det också men inte lyckats få någon hjälp som ledit mig till o få det fixat

Länk till min tråd om någon är intresserad o hjälpa mig med mitt gigantiska crossfire problem =( nedanför:

http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?threadid=8935...

Av Danne111

det står ju hemlock är inte det bara för 5970 ? win7 vista ?

Av Danne111

Prodigy och Fragdeath från vilken sida ska jag ladda 9.12 Beta Drivers då, dom finns ju inte på officiella Drivers hemsidan, så det skulle vara bra om ni postade länk till vart jag ska ladda dom, så jag inte får nått fake shit som förstör ännu mer.

Fragdeath, jag har för mig eller är ganska säker på att jag skrev det tidigare i tråden hursomhelst så har jag prövat detta sen länge :

Exakt alla upplösningar mellan 800x600 Till 1920x1080 Samt Noll GrafiK Bonusar På AA noll AF noll Eye Candy grejer noll från 2x 4x 8x och allt man nånsin kan välja det blir exakt samma fel! Brun/grön epilepsi Flashande skärmen.

/mvh Danne

/tack på förhand för mer tips!!!

Av Danne111

Är det ingen mer som kan / vill hjälpa mig, det har inte hänt något i tråden på länge och skulle uppskatta väldigt mycket om ni som inte läst denna tråd om ni tar er tid, och försöker hjälpa mig eller ni som redan är insatt jag vill gärna ha alla era åsikter vem det än är om ni har något som kan bidra till att jag kan få hjälp med det här helvetet då crossfire vägrar fungera för mig

/tack på förhand

/Danne111

Av Danne111

Ps om du läser detta Glöm inte att kolla det jag skrev innan detta på Sida 2 längst ner då jag såg att det blev sida 3 när jag skrev detta så försvann det förra jag skrev på blad 2, och det är ytterst viktigt att ni läser detta dom som försöker hjälpa mig om ni är insatt i tråden sen tidigare annars måste ni läsa från början av tråden för att kunna förstå felet och försöka hjälpa mig med kvalificerade svar.

Här kommer det jag undrar här dock fast inte lika relevant som att få skit crossfire att fungera men vill ändå ha hjälp med detta också! :

Jag undrar också, så länge detta helsicke inte fungerar med 2st 5850 sapphire i crossfire

då jag spelar ska jag ha Crossfire på + Catalyst AI OFF= crossfire not working (green/brown mean screen if catalyst AI is added :/ ) när jag spelar eller Köra single Mode Crossfire OFF + Catalyst AI ON( utgå från att Single och Crossfire klarar max i spel oavsett inställningar om vad jag ska välja)

jag har prövat 4 spel och försökt spetsa ögonen som fan, Resident evil 5 ( sjukt snyggt spel märkte ingen skillnad på max med och utan catalyst AI Advanced), Crysis warhead också märkte ingen skillnad på grafiken inte på street fighter IV heller eller DIRT 2, däremot klarar 1st 5850 Kort med catalyst AI ON + crossfire OFF inte att driva vissa spel Tex crysis Enthusiast max allt och Dirt 2 ultra max allt, vilket jag tycker är knepigt hur dom kan jobba litegrann ihop för att ge extra kraft då jag får 0% extra FPS i alla spel då crossfire inte funkar för fem öre, då jag får den förbannade Brun/Grön flash skärmen med Crossfire ON+Catalyst AI Advanced+Full screen ( har nog nämnt detta 100 ggr snart )

Jag har inte sett någon Visuell skillnad med Mina Falk ögon, eller ljuger mina ögon för mig eller är skillnaden mindre än 5-10% så det är omöjligt att märka.

Är det ens mening att Catalyst AI ska ge någon Visuell Skillnad eller är inte den endast till för att Crossfire ska fungera som det ska med ATI LOGGAN längst uppe i höger hörn etc. ??

om man utgår från att crossfire inte fungerar som det inte gör för mig är då Catalyst AI knappen helt värdelös för mig även i single card mode det skulle jag gärna vilja ha svar på tills jag får igång riktigt CRossfire om jag nu nånsin får det ser så jävla mörkt ut hållt på i en vecka känns som jag prövat allt =((

/som sagt alla Bidrag med tips / råd är Fruktansvärt Välkommna!!!

/Danne

Av Danne111

Larzuzk, Prodigy samt apamedvapen och alla som tittar som jag behöver desperate hjälp av nu, jag har uppdaterat felsökningen nu:

jag har tagit ut båda korten var för sig , lagt ena i ESD påse medans jag prövar den andra och vice versa.

Jag testade Med Catalyst AI ( Standard,Advanced Disabled)+Full screen med single kort var för sig båda funkar prima i alla förbannade spel ( kan nog inte vara trasig då eller )

Jag testade ändra på Northbridge Chipset PCI express Selector i bios ( auto på default) ändra o testa med 8x+8x (8/8) och testa med 16+1 ( 16/1) kommer inte ihåg vad det hette men ni proffs fattar nog vad jag menar är jag ganska säker på. samma fel igen med catalyst ai on + full screen + crossfire.

Testade köra Ram minnena i 1066 och 1333 och 1666 om det nu var rätt siffror jag skrev på hastigheterna ( auto som är default ändrar hastighet hela tiden sjukt störande). samma fel igen med catalyst ai on + fullscreen+ crossfire

Jag har testat med både 1 och 2 crossfire bryggor på hjälpte inget samma fel med 2st kort i crossfire setup med catalyst ai fullscreen.

jag har uppdaterad ASUS P6TD Deluxe till senaste BIOS som kom ut 11-20 finns inte nyare vad jag vet på asus sidan ?

jag har kollat i GPU-Z.0.3.8 och alla värden är likadan på båda grafikkorten vad jag kan se, dock så varier det mellan 35-45 grader på dom olika tempsen som jag kan se overall vet inte exakt men antar det är normalt då jag sitter och skriver här ?

Min Fläktstyrning står på 50% i ATI Overdrive GPU Klocka 725mhz samt minnesklocka 1000 mhz har inte rört något vad jag vet och allt ska vara default detsamma gäller processorn. det enda jag ändrat är ram minnena då dom går i 1066 om man inte ändrar och det ska väl dom inte göra ???

Såg en grej som hette PCI Spread Spectrum någonting i biosen vet inte vad den gör men man kunde ha on eller off eller något sådant på den är det något relevant att ändra på.

Finns det andra saker i biosen jag kan leka med som skulle kunna vara möjligheten till att fixa detta helvete jag haft över 1 vecka sen jag fick mina båda 5850 kort då jag testat båda 1 och 1 och båda funkar perfekt BLIR SOM SAGT VaNsInnIG!!!!!

det var allt jag kom på som jag hade testat nu om jag ser något jag missat eller om det är något ni säger jag redan prövat så säger jag det så fort jag sitter vid datorn på detta forum !.

Glömde tilläga att nu Får jag Mest Brunt Flashade exakt samma sak som det gröna fast nu flashar det Epilepsi brunfärg istället!! det kanske hade något att göra med att jag uppdaterade bios eller ram minnenenas mhz ingen jäkla aning exakt samma fel iallafall men annan färg så det kvittar fortfarande ett helvete som sagt!

Samt då jag fick med 2st dirt 2 kuponger så prövade jag spelet idag med directx11 ultra graphics på allt 1920x1080 8x AA allt på etc spelet flyter svinbra med Crossfire Påslaget i CCC(Catalyst control center)+Full Screen + Catalyst AI Disabled ( ingen crossfire ikon så jag vet crossfire inte fungerar) så allt funkade bra då.

Sen prövade jag.

Jag startar sedan spelet och kör Full Screen+ Bockar ur Crossfire+ Catalyst AI( Disabled,standard eller advanced på, spelar ingen roll då jag endast kör single kort blir inte Ultra mongo Brun/grön Flash över hela skärm då i vilket fall endast i True Crossfire med Röd ATI Crossfire technology LOGO uppe i högra hörnet så är det på).

men spelet/ datorn hänger sig då på max settings så datorn måste ju låna lite kraft även fast inte crossfire fungerar då( eller har jag fel) krävande spel som crysis och dirt 2 ej pallar om man har Crossfire urbockat, men jag har fortfarande samma FPS i varenda jävla spel jag testar, fast när jag lät datorn stå på med blinkade skärm i tex world in conflict och andra benchmarks så får jag 100% mer fps oftast

hur i helsike kan det vara så egentligen då crossfire ej fungerar då jag inte har Catalyst AI på för fem öre sen så fort det är på Min ärke nemesis Flashande Bruna/Gröna skärmen som jag blir Helt jäkla störd av och vet itne vart jag ska vända mig.

Desperat ATI Sapphire Crossfire ägare Söker fruktansvärd hjälp!

/tack på förhand för alla som kan bidra med något då jag blir tokig på att jag ska få dras med utan crossfire med en dator för ca 20k =(

/Mvh Danne

Av Danne111

Armind lol, det har stått 100 ggr att jag har sapphire kort och du har inte nämnt det tidigare vilket skitsnack :P, samt vad är det för fel på Sapphire alla olika märken är typ identiska alla företagen xfx,asus,sapphire,powercolor,his etc har bara satt på sitt klistermärke vad jag vet, förutom Asus 5870 har voltage Tweak ( 5850 asus kanske också men har inte för mig jag såg det ),

så nästa det enda som skiljer är prislappen då oftast asus,MSI,gigabyte tex brukar ta extra betalt pga deras märke har byggt upp ett rykte under en lång tid ( som tex adidas eller nike ) ( det enda befogade kortet för extra pengar skulle isåfall vara asus med sin voltage tweak hur mycket/lite det nu ger extra)

Om några månader så kanske högre priser är befogade om 58xx, 59xx serien blir fabriksklockade.

Rätta mig om jag har fel men det är ungefär så här som jag beskrev ovan, som jag har uppfattat det angående grafikkorts marknaden iaf ?

/Danne

Av Danne111

Hur ser jag om båda mina Sapphire har exakt samma specifikationer då, på MHZ Fan speed allt möjligt ska väl vara identiskt antar jag ?

I CCC ( Catalyst Control Center ) sen klickar jag på ATI OVERDIVE:

jag har aldrig någonsin ändrat något trim någonstans hittills men detta står:

GPU CLOCK 550-775mhz = ( 725 MHZ i den vita boxen, antar det är vad grafikkortet kör på jag har inte ändrat något )

Memory Clock 900-1125 MHZ = ( 1000 MHZ i den vita boxen, det jag har antar jag då)

Enable manual fan control från 20-100% ( Den vita boxen står på 50%, det jag har antar jag då )

Current Values

GPU Clock 157 MHZ

Memory Clock 300 mhz

Temperature 38-39*C då jag sitter här i sweclockers

Activity 0%

Fan speed 21 %

Slutsats : alla dessa saker jag skrev därinne är typ såhär Grått ni vet själva och man kan inte välja något eller klicka i något.

jag märker nu dock när jag tittar det är bockat (v) <<-------- på Enable ATI Overdrive*tm men det är fortfarande grått går ej klicka.

Fyrkantiga Boxen som det står Enable Manual Fan control är EJ ibockat fast också grå, går inte göra något.

det var bara lite statistik om ni får ut något av mitt problem på detta om mina 5850 sapphire i crossfire

Jag fattar fortfarande inte hur ser jag kort nummer 1 eller 2 eller det kort jag inte ser här i ATI overdrive, eller är settings exakt samma för båda korten ?????????

/tack på förhand detta kan nog många svara på jag är ganska fett dålig på trim etc så jag har inte rört någonting har bara haft datorn knappt en vecka snart! fick den i fredags med delar från inet/komplett/dustin och blir såklart vansinnig när man inte kan utnyttja sin dator för ca 20k surt förvärvade pengar fullt ut!

/mvh Danne hjälp sökes hårt för att få bort super gröna epilepsi flashningarna som blir på hela skärmen med Crossfire ON+ Catalyst AI ON ( standard eller Advanced blir samma sak)+ Full screen :((

Av Danne111

Jag kom på en sak nu, kan Komplett ha lurat mig och skicka ett annat märke tex XFX, powercolor, asus, på ena 5850 då jag beställde 2st Sapphire 5850 kort under dessa tider då det är skitsvårt att få tag på korten.

innan jag fick båda 2st 5850 sapphire samtidigt efter 2 veckor så, jag gnällde sjukt mycket skickade 1-2 mail varannan dag om olika saker för att jag var så enfaldig och trodde det skulle påskynda leveransen.

Kan dom ha öppnat ena sapphire paketet och stoppat i tex XFX så att dom inte matchar varandra som skapar detta crossfire fel.

jag har hört att att det kan bli error om saker o ting inte går i samma hastigheter osv samma märke samma settings etc ?

Rätta mig gärna om jag har fel om du vet bombsäkert.

Samt så svinig kan väl inte komplett vara + är dom så säker att dom kan öppna lägga nytt o byta klistermärke på saker utan att det märks ?

/mvh danne

Av Danne111

Testade nyss döpa WIC.exe till fear.exe hjälpte inget oväntat fast tack för tips ändå allt är bättre än inget

Av Danne111

Det funkar ju för alla andra som har Crossfire och jag har aldrig sett något liknande problem, så det är ytterst tveksamt att det sittar i drivrutinerna har både testat med 9.10 + 9.11 drivrutinerna i alla operativsystem ( Windows 7 64, Vista 64, Xp 64 )

Vilken .exe fil var det du mena, den på world in conflict ?, jag har ju samma grön super error fel i alla spel ?

Av Danne111

UlF, förlåt inte för att vara otrevlig men läser du inte det jag skriver ? :), skrev för om det för några rader sen uppåt tidigare i tråden.

Taget från mig tidigare i tråden :

Ul5, kan du ge mig länk till det programmets senaste Version då vore schysst

brb ska starta om håller på o lägger in windows 7 igen, för jag prövade tidigare idag om det funka i vista 64 eller xp 64 lika pissigt där

Av Danne111

Nu har jag gjort Det ultimata testet och det var precis som jag misstänkte:

CATALYST AI(advanced) ON+ Full screen+ Crossfire ON ( in CCC) Test i World in Conflict :

Såhär gick jag tillväga:

1: gick först in i spelet Med catalyst AI OFF gick in och ändrade inställningar till 1920x1080@60hz 4xAA/4XAF/Very High ALL

2. Går ur spelet slår på Catalyst AI advanced, jag skyndar mig in i spelet klickar Esc etc och skyndar mig till video settings sen klickar Benchmark fort

3. Jag stänger nu av min Benq E2420 HD skärm som Blinkar Grönt som en idiot över hela skärmen sträck eller flashes eller vad man ska kalla det.

4. Jag låter hela benchmarken Rulla på tills det är färdigt.

5. Jag startar skärmen och skriver upp resultaten på ett paper, " jag häpnar på skillnaden samtidigt som jag ångar av ilska då jag får grön skärm med detta på som gör det ospelbart"

Med mina tidigare Tester efter Ca 10 st Benchmarks med allt jävla man kan tänka sig påslaget Crossfire ON max alla settings ETC ni fattar:

då får jag dessa skit resultat ( absolut bästa av dom 10 resultaten)

Average FPS: 42

MIN FPS: 22

MAX FPS: 70

Detta är dom nya resultaten med Catalyst AI advanced Påslaget fast jag får pissjävla grön skärmen blir tokig!!!:

Titta och lid med mig resultaten jag inte kan använda mig av:

Catalyst AA på / World in Conflict Resultat :

Average FPS: 82

MIN: 36 FPS

MAX 157 FPS

Slutsats Skillnaden i average FPS är nästan 100%!!!!!!! och jag har inte ens klockat datorns CPU i7 920 eller någon av grafikkorten

Ej crossfire : avg 42

Catalyst AI = crossfire working = 82 FPS!!!!!!

Helvete va arg jag blir :(, och jag hittar ingen vettig förklaring vad som är fel på min dator när skärmen blinkar grönt med Catalyst AI på!

( liknelse det är som epileptic robots avsnittet på simpson avsnittet på slutet om någon sett det avsnittet på simpson gånger 10 eller gånger 20 fast det blinkar grönt över hela skärmen vem fan kan spela med det ? )

SÅ DET ÄR 5000% FASTSTÄLLT med CATALYST AI ( ON ) 100% (STANDARD ELLER ADVANCED ON( + FULL SCREEN + Crossfire Ibockat i CCC ( catalyst control center ) annars fungerar EJ CROSSFIRE FÖR NÅGON, jag har gjort sjukligt många tester och är helt 1000% säker på detta nu!

jag sitter fortfarande i samma sits HJÄÄÄÄÄLp hur får jag bort grönt på hela skärmen i Crossfire!!

/Crossfire TIps/råd Sökes från proffs Samt åsikter från alla

/mvh Danne ( danne börjar bli galen ?)

( talar tydligen om sig själv i 3e person nu också )

Av Danne111

Armind: Sälja kortet är helt off topic plus att du redan pm mig om detta och jag har redan sagt glöm det, för då har jag byggt en kung dator helt i onödan och det har jag ati och tacka för just nu( kanske sapphire )

Om jag ens skulle fundera på att byta något så skulle det vara något i denna stil:

Byta båda mina 2st 5850 +nått mellan 1000-2000 kr pengar imellan mot 1st 5970 ( ej powercolor alla andra går bra tror jag) ( ungefär samma prestanda pyttelite bättre / sämre )

( Observera att 2st 5850 i crossfire är nästintill exakt lika bra som x1 5970 om ni inte visste redan som dom flesta gör ) fast 1000-1500 kronor dyrare för ett single kort, fick båda mina 5850 för 2350x2 = 4700 kr ( dom var all time low på komplett slog till då )

eller

Byta Båda 2st 5850 mot 1st 5870 + jag får pengar extra 1300-1700 nått i den stilen ( Helst Asus då, helst inte powercolor )

Fast jag tvivlar på att nån skulle vilja / orka göra någon av dessa deals

Samt att detta var helt off topic så det borde vi släppa nu!

Alla som läser detta koncentrera er på att jag vill ha hjälp med båda mina 5850 x2 st Sapphire att få igång i Crossfire, jag är inte inriktad på att sälja isåfall skulle jag, endast vilja byta mot en bra eller helt ok deal!

/Mvh Danne

/ så pm mig inte med skräp deals om nån ens skulle vara intresserad, utan hjälp mig o få igång skiten istället, eller hitta någon lösning att skylla på ATI eller sapphire så jag får tillbaka pengarna!

/ATI kan gå o hänga sig Just nu....

Av Danne111

Samt jag har glömt berätta tror jag, att det här Felet med grön skärm över hela bilden då jag kör catalyst AI ON+ Crossfire ON ( i CCC) + Fullscreen.

jag kan ju fortfarande spela spelen så inget hänger sig eller så jag kan klicka på allt jag vill etc men vem fan kan spela med grön skärm o linjer så det ser ut på att skärmen håller på o gå sönder ?

Samt jag kom på en grej nu om jag kör med detta :

ALlt påslaget = jag får sur Grön skärm överallt jag startar benchmark i tex World in conflict stänger av skärmen sen startar skärmen när benchmarken är färdig och ser om jag får bättre FPS resultat än tidigare så jag vet om crossfire fungerar då.

Tror ni jag förstör skärmen eller grafikkortet om jag låter detta gröna skärmen error att hålla på i Crossfire Mode+ ati catalyst on + full screen = gives ATI LOGO + Mean Green Screen at STartup GRR och överallt i spelet

/mvh danne

Av Danne111

Ul5, kan du ge mig länk till det programmets senaste Version då vore schysst

brb ska starta om håller på o lägger in windows 7 igen, för jag prövade tidigare idag om det funka i vista 64 eller xp 64 lika pissigt där

Av Danne111

Ulf5: Nej jag har testat massvis med andra spel Tex World in conflict, Ass Creed, Street Fighter IV, NFS Shift, Heroes 5 och massa andra men orkar inte räkna upp

( hehe testade också Commandos 2 det blev ingen grön skärm där och spelet funkar prima med catalyst AI påslaget och Crossfire Påslaget + Full screen, men det beror nog på att spelet fattar lika lite vad crossfire är som jag förstår F- matematik , så därför funka det )

Jag testar Crysis warhead för det mesta nu pga jag kan inte komma på något annat spel i huvudet just nu som är lika krävande.

Fast mitt jäkla sapphire 5850 verkar ju maxa spelet med allt på max @1920x1080x60hz, om det nu är så att spelet kör endast i single mode och inte crossfire så det är skitsvårt att märka isåfall om ens crossfire skulle fungera, samt att spelet flyter så bra att jag blir orolig att, spelet ljuger om upplösningarna och det jag väljer vilket jag berättad tidigare.

Samt fick jag svart skärmen när jag laddat upp single player med Crossfire Avslaget med Catalyst AI på( blir samma sak med Catalyst AI disabled med 1st 5850 kort enabled alltså crossfire urkryssat,

men Med Catalyst AI OFF + Crossfire Ikryssat+ Full Screen så går spelet så laggfritt så jag blir mörkrädd i max RES/AA/AF/Enthusiast Etc och blir orolig om crossfire fungerar eller om spelet ställer ner sig fast ljuger i settings, fast jag tycker det verkar grymt snyggt+ fin fps,

Vad ska jag skriva i konsollen för att spelet ska Displaya på skärmen Min FPS samt upplösning AA osv utan att gå in i settings, kan spelet visa allt om man skriver in något i console med 1/2 knappen på tangentbordet så man ser ifall allt stämmer som jag tror ?

Går det eller finns det något spel som kan skriva in i konsollen för att titta om crossfire fungerar ?

/mvh Danne

/ Seriös crossfire hjälp sökes! från allt o alla!

/hatar ATI just nu

Av Danne111

Vart ska jag pröva för att se om Jag verkligen får en stor prestanda Skjuss då, jag fick sämre FPS average i World in Conflict med ( Catalyst AI avslaget+ Crossfire Ibockat i CCC + Full screen).

Jag hänvisar till denna tråd för att visa mina resultat i world in conflict för tt försöka förstå om hur jag ska få igång denna skit crossfire, eller o mdet fungerar

http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=8...

sweclockers får fruktansvärd prestanda skjuss i spelet dock så är min cpu ocklockad men nån måtta får det ju vara kan väl ändå inte få sämre FPS med crossfire påslaget+Catalyst AI avslaget om det skulle betyda att crossfire fungera vilket det inte verkar göra i mina ögon

/mvh danne

Av Danne111

Fråga till 2Good4you och alla som vet något om detta:

citat:
--------------------------------------------------------------------------------
Fråga 2: VAD GÖR CATALYST AI EGENTLIGEN ??
--------------------------------------------------------------------------------

2good4you:

Jag har skrivit det nedanför, att Catalyst AI aktiverar optimeringar som gjorts specifikt för exekveringsfiler för spel/applikationer. Det innebär inte sämre renderingskvalitet, men tanken är att optimeringar ska ske utan att man kan se förluster med det aktiverat. Om du slår av det kanske du förlorar någon ynka procents prestanda, och är inget konstigt. Många som kör med det av.

Danne111:

Varför kommer endast ATI Crossfire Technology Certified STORT Röd Cirkel eller Fyrkant uppe i högra hörnet i spel, när jag Har dessa settings:

Crossfire ibockat i (catalyst controlcenter)+ Catalyst AI(standard eller Advanced) + Full Screen= då kommer det märket fast jag får GRÖN Fanskaps Skärmen då som jag haft problem med hela tiden.

Och Väljer man Disabled på Catalyst AI så syns inte det märket i spel när man startar eller om man kör i Window Mode.

Hur kan du eller ni förklara att det står Crossfire Certified då endast och ändrar man på det jag sa så försvinner det, så då kan ju inte Crossfire fungera för mig eller har jag fel ??

( Jag har kryssat för i CrossfireX*tm settings på CCC ikonen detta:

Show CrossFireX*tm Status Icon ( Where Applicable ) )

om den ikonen inte visas, om man inte kör med dom förutsättningar jag säger så kan det väl ändå inte fungera ?

/Mvh Danne