Inlägg

Inlägg som patjo har skrivit i forumet
Av patjo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hunden

Sånna servon styrs med hjälp av olika frekvenser, en frekvens är max och en annan är min. Sen är det bara att variera där i mellan för att få varfritt läge.

Nästan rätt, det är pulsbredden som styr.

Av patjo

Re: Asus PC-DL & nätagg.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av lando
Satan!!! Skulle precis skaffa mig ett Asus PC-DL moderkort med dubbla Xeon proc. Men icke, nu kör dom ju inte vanliga ATX kontakter där inte, mitt Antec truepower 430w fungerar inte. Vad ska man då köpa för något nätagg?

Det ska funka med ett vanligt nätagg (varför heter det inte kraftagg?), kolla manualen (finns att ladda ner) och tråden på 2cpu.com.

http://forums.2cpu.com/showthread.php?s=&threadid=40755

Och jag vill ha en utförlig rapport om det kortet sen. Ok?

Av patjo

var hittar man ett sånt trevligt styrkort?

Av patjo

Ingen ursäkt

M1 Tank Platoon var långt för och visade vart skåpet skulle stå.

Av patjo

Jo tack, och försökt glömma också. Ett magert shoot 'em up var vad det var. iM1A2 däremot var mer inne på rätt linje.

Av patjo

Nu har jag testat TorrentStorm också. Startade om datorn på första försöket... Vad gör jag för fel???

Av patjo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Myran
Testat Azureus? Bygger på java, mycket bra client

Deras server var nere när jag skulle ta hem det så det har inte blivit av. Vad som bekymrar mig är att BT funkar tidigare men inte nu. Kör samma version som jag körde då, funkar inte nu.

Av patjo

Sen jag gjorde om min systeminstallation funkar inte en enda version av Bittorrent. Original, ABC, Shadows Experimental, BT++, alla krashar dom efter en timme ungefär. Nästan utan undantag lyckas dom starta om datorn också. Nån som känner igen problemet?

Av patjo

Steel Beasts

Av patjo

Ni som använder BitTorrent++, hur får ni klienten att använda andra kataloger än dom i installationsmappen?? Den totalvägrar använda mina...

Av patjo

Är det ström i batterierna? Oxiderade kontakter?

Jag har också märkt att musen pekaren dör vid tung processorbelastning. Kanske bara hjäller för USB-anslutna möss? PS2 anslutna kanske har högre prioritet än USB jämfört med andra processer.

Av patjo

testa connect-knappen? jag har aldrig behövt den, inte ens vid installation. I övrigt har jag ibland problem med vänsterknappen, själva plastbiten man trycker på ligger inte an mot brytaren så när man klickar blir det ett 'kliklick' som jag stör mig på. Det försvinner efter ett par klick iofs. Ett tag hade jag problem med att pekaren kunde hoppa iväg över halva skärmen utan vidare men det är ett tag sen.

Av patjo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DonneX
Ja, ditt kort är dualhead, alltså det kan driva två skärmar sammtidigt därför dyker det upp två kort. Secondary är din andra port, dvi-porten.

Rätta mig gärna om jag har fel nu ..

Har ett 9000 och kör två skärmar på samma kort och detta fungerar mycket bra.

Bara för att vara petig så är väl dualhead ett Matroxnamn?

Av patjo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dr Cain
Det låter lite lustigt, med tanke på att jag kör 3 skärmar, och mitt system beter sig likadant som om jag körde med en.

Kör du Matrox Parhelia? Om ja, vilken version? Kan man få ett snabbrecension?

On Topic: Jag har två skärmar på en dual 500 MHz och upplever inga som helst fördröjningar eller annat relaterat till skärmarna. Om det är datorn i din signatur som uppför sig så skulle jag närmast tro att det är nåt som inte hänger med vid klockningen.

Av patjo

Jag har sett denna störning vid ett par tillfällen. Den är dock så svag att den bara syns om skärmbilden är väldigt ljus, typ helvit. Jag kör ett Matrox G400 Dualhead så det är nog inte grafikkortsbundet. Kolla om du har olika skärmuppdateringsfrekvens, det är det enda jag kan komma på så här, om du inte kan/vill/får ha skärmarna längre ifrån varandra.

Av patjo

ujja, klart man kör dual. se signaturen.

Av patjo

Eventuell antireflexbehandling går nog åt skogen men du får väl ta det som incitament att täcka över skärmen nästa gång

Av patjo

Om du följer denstores råd, se till att det är ordentligt ventilerat där du håller på, helst utomhus. Mr Muscle är starka saker, det bränner i lungorna bara av att lukta på korken!

Av patjo

Mitt Asus P2B-D bootar inte från en 120 GB-disk, kan dock ha att göra med bootpartitionens storlek.

Av patjo

Kommer på en hel del när man sitter och spånar om gamla prylar. Nån gång 79-80 hade grannen nån typ av dator med millimetertunt tangentbord, typ touchknappar. Jag tror han var radioamatör eller nåt sånt.