Inlägg

Inlägg som Azureye har skrivit i forumet
Av Azureye
Skrivet av SparkyIce:

Någon som vet vad det kan bero på när bilden är så?

Jag upplever att det är väldigt olika beroende på vilka som sänder matchen. I vissa fall är bilden kristallklar, men i vissa fall väldigt smetig/suddig eller överdrivet ljus bild (vilket blir problem med så mycket vit is).

Tycker att Cmore har förbättrats avsevärt i SHL senaste åren.

Av Azureye
Skrivet av HusGud:

Mitt sämsta spel-köp på 30 års tid. Tror jag spelat sammanlagt 20 minuter av detta totala fiasko till spel. Egentligen kan man t.o.m. fråga sig om inte spelet i sig borde betraktas som ett sorts bedrägeri, men i och med att serien nu är förstörd och varumärket i botten gissar jag att det inte kan betraktas så.

Till och med tråden är död…

Kan faktiskt bara hålla med här. Köpte Gold Edition för att köra lite tidigare. Ville vara med från "början" och maina det här. Valde att tro på att betan var en gammal build. Svårsmält. Bitter eftersmak. Nästan hat. Fy fan...

Av Azureye

Någon med Alder Lake som har åsikter? Känns det som någon skillnad med nya schemaläggaren i Win 11? Prestanda i spel?

Måste man för övrigt ”uppgradera” sin licens från 10 Pro till 11 genom Windows Update eller räcker det med att man skriver in sin Win 10 produktnyckel när man kör en clean install av Win 11? Känns onödigt att installera Win 11 två gånger om man inte behöver tänker jag... Kan någon bekräfta?

Av Azureye
Skrivet av jo_nil:

Bra pris, men jag kan inte se på prisjakt att den varit så billig. Var det nån black friday kampanj?

Inet/Swec-streamen. Fanns 45st till det priset om man var snabb. Det sjuka var att det var exakt det moderkortet jag redan hade beställt för 3600kr. Var bara o avboka direkt 😅Fick det för 2299kr istället.

Av Azureye
Skrivet av xenom:

Då hade du bara tur. Lägger man mer än 5k på ett gammalt 1080ti så är man antingen lite bakom flötet eller väldigt desperat.

Då var det fler än mig som hade tur. Var tre kort innan som gick för över 6000kr samma vecka. Sett fler sedan dess. Fick mitt 3080 på Tradera för 12.790kr oöppnat. Så ja, jag hade flyt.

Jävla flyt med Inet-SweC-streamen också.

12600K för 2499kr
Z690 2299kr

Av Azureye

Har du en USB-sticka hemma så är det bara gå in på Microsofts hemsida och tanka ner Media Creation Tool och installera Windows igen. Förutsatt att du har en till dator förstås.

Av Azureye

Är du inte nöjd med marknadspriset här, så kör på Tradera och du får 12.000kr lätt. Jag fick nästan 7.000kr för mitt gamla... Så att få 2st till samma pris är rätt galet i dagens marknad.

Av Azureye

Känns inte riktigt som att produktbeskrivningen stämmer va?

RAM ‎256 GB
Minnesteknologi ‎DDR
Maximalt minne som stöds ‎6 GB

EDIT: Står iofs i texten "Det kompakta, exakt CNC -frästa aluminiumfodral har 16 GB expanderbart tvåkanalsminne"

Av Azureye

Användare: @anon265474
Typ av affär: Jag sålde
Tillvägagångssätt: Möte
Produkt: 6700K, ROG Strix Z270G Gaming, Noctua NH-D15S, 4st Noctua NF-A12x25, EVGA Supernova G3 650W, Fractal Design Define Mini C, Thermal Grizzly Conductonaut

Annonslänk

Positivt:

Snabb kommunikation och affär
Trevlig

Negativt:

Inget

Slutbetyg: 5/5

Av Azureye

Annonsen är avslutad

Av Azureye
Skrivet av Falcon:

Hur tycker du att det ska framgå?
Varför skapar du inte en annons som är glasklar istället?

Otroligt.

En miss av mig med bilden helt klart. Ville lägga upp en bild med så många av delarna som nämns i texten som möjligt. Hade annonsen innehållit ett 1080 Ti så skriver man väl det först i rubriken tänker jag. Men nu är det ju uträtt och ingen har kommit till skada

Av Azureye

Jag hoppas att det framgår att grafikkortet på bilden inte ingår i annonsen

Av Azureye
Skrivet av anon265474:

2800kr för allt? Kan hämta

I can do that

Av Azureye

Glömde skriva att moderkortet är ett Rog Strix Z270G Gaming (Wi-Fi)

Av Azureye

Deliddad 6700K, Z270 mATX, NH-D15S

Säljer av lite delar som blev över efter uppgradering.

Säljer helst CPU och moderkort tillsammans med CPU-kylare, då det är enklast eftersom IHS ej är "limmad" med silikon. Men kan givetvis göra om delidden och köra med silikon om så önskas. Annars skickar jag med Thermal Grizzly Conductonaut. Skickar med en Noctua NF-A12x25 på köpet om man tar hela paketet. Den har jag satt på NH-D15S för att få plats över minnena. Delarna sitter i ett Fractal Define Mini C som jag färgat om från svart till vitt. Dock har färgen skrapats upp på sina håll, så chassit skänkes till den som köper CPU-moderkort-fläkt-paketet. Om man vill ha det. Prisidé: 2000kr.

Har även en PSU EVGA G3 650W 80+ Gold, mycket tyst nätagg. Kommer nog lägga upp en separat annons för den om den missas här.

Finns dessutom 3st Noctua NF-A12x25. Säljes för 199kr st.

Ser helst avhämtning på allt utom fläktarna. Men originalkartonger finns till alla delar.

Läs hela annonsen här

Av Azureye
Skrivet av mahava:

Kör på W11 och det fungerar klockers i övrigt nu har jag förstått man inte alls tappar så mycket på att köra på W10 som det ryktades i början, men W11 lirar på så fint så kört vidare på det

A därför det lirar för dig om du har 12600an, jag har 12900an, just med AC:VH verkar det lira för folk med de lägre Alder Laksen,

Tycker Windows 10 fungerar så pass bra att jag avvaktar med 11:an lite till. Såg nyss denna artikel.

Något du märkt av?

Av Azureye
Skrivet av mahava:

För mig krashar det efter en stund, kan vara kvar i bara menyn så dyker det efter kanske 20 minut typ, alla andra spel jag testat är rock solida (utom MSFS då men där är det geforce drivern)

Lite ironiskt för just AC:VC har jag väntat med spela till nya datorn men såg Asus släppt en skarp bios nu med legacy mode så om inte Ubi får tummarna ur snart o fixar så kanske jag utmanar ödet och flashar (ligger på versionen innan o allt lirar fint o stabilt så lite osugen på ny bios, något man lärt sig med tiden genom alla år är att första året på ny MB så flasha inte bios om du inte har något problem, det ger problem)

Haha, precis vad som hände mig. Flashade BIOS på nya systemet för att vara säker på att få igång Resizable Bar utan problem. Men problem var det jag fick. Provade ett äldre BIOS och vips så fungerar det felfritt. Huja....

Får se när man installerar Windows 11. Tror jag väntar till första stora uppdateringen faktiskt. Otroligt nöjd med 12600K som det är i Win10.

Av Azureye

Känner att mitt köp av 12600K för 2.495:- var rätt vältajmat. Kliver upp från 6700K. Satan vilken skillnad det blev i bl.a. BF2042!

Av Azureye

Intel 12600k 2495kr
ASUS TUF Z690 Wi-Fi 2299kr
Fractal Design Meshify 2 Compact 1299kr
Noctua NH-U12A chromax.black 1379kr
ASUS ROG Strix 1000W 80+ Gold 1699kr
Noctua NF-A12x25 PWM chromax.black à 349kr
ASUS TUF RTX 3080 OC 12790kr

Kanske blir en m.2 till i helgen.

Av Azureye
Skrivet av FX9:

Samma här men med Charlie Sheen och Emilio Estevez...

Haha, ja den kan jag förstå 😁