Inlägg

Inlägg som eidan har skrivit i forumet
Av eidan

Jag lyckas fortfarande inte ändra Guisettings. Får åtkomst nekad, trots att jag klickat i full behörighet. Vad gör jag?

Av eidan

Men jag har ju ändrat till tillåt i filens egenskaper. Ändå blir det åtkomst nekad. Ursäkta min tröghet!

Av eidan

Lyckas inte heller ändra filen. Får åtkomst nekad. Hur löser jag detta?

Av eidan

Ingen som kan förbarma sig över mig:(

Av eidan

Ljudproblem

Hej!

Efter att ha försökt koppla min dator till tvn så får jag inte längre någon kontakt med mina högtalare. Verkar som att datorn skickar digital signal istället för analog. I bakpanelen lyser S/PDIF uttaget rött också vilket kanske betyder något. Använder mig utav windows 7 och har realtekdrivrutiner för ljudet. Inget expert på det här så därför behöver jag er hjälp. Har letat överallt efter nåt sätt att ändra tillbaka men utan att lyckas.

Kan ju tillägga att jag nu testat med mina högtalare på brorsans dator som är exakt likadan och där hittar datorn högtalarna. Den måste ju ha låst sig på digitalt ljud. Någon som har en lösning?

Av eidan

Ändra tillbaka till analogt

Hej,

Efter att jag kopplat in en ljudsladd från datorn till tvn så fungerar inte mina vanliga analoga datorhögtalare. Kan det bero på att jag manuellt måste byta tillbaka någonting. Håller på att bli tokig på detta. Just nu får datorn noll kontakt med mina högtalare och det enda som står som inkopplat när jag tittar på uppspelningsenheter är "digitalt ljud". Jag har windows 7 kanske jag ska påpeka. Tacksam för tips på hur jag löser detta.

Av eidan

Ingen bild med dvi

Hej!

Jag har precis fått hjälp av en polare att plocka ihop min dator. Allt funkar prima förutom att skärmen (Dell UltraSharp 2209WA) inte visar nån bild med dvi-kabeln. Den funkar bara med vga. Grafikkortet är en radeon HD 4670. Jag har installerat de drivrutiner jag hittat, men ändå ingen bild. Har förstått att man kan skifta mellan vga/dvi på skärmen så det är inte det jag missat. Vore grymt om nån har lust att hjälpa mig.

Mvh Micke