Inlägg

Inlägg som DeadMeat1234 har skrivit i forumet
Av DeadMeat1234

Tydligen inga, en PS3 som inte slitits genom åren.

Av DeadMeat1234
Skrivet av Chromatic:

Jisses, har nog aldrig sett en så blek människa, hoppas han får en chans till lite solljus...

Kommer från rätt profilbild ska tillägga att Assange alltid gett mig lite Palpatine vibbar.

Av DeadMeat1234

Tror inte detta är det största hotet för journalistiken. Den har gått käpprätt åt h* både innan och under tiden han bott "i Ecuador". Är det en önskvärd utveckling att journalister arresteras för sitt arbete? Har brott begåtts så ja, har ärligt talat för dålig/ofärsk koll på wikileaks metoder och Assanges involvering för att uttala mig. Långt ifrån första gången en journalist åkt dit heller (Guillou t ex, en jäkla massa kinesiska regimkritiker) så vet faktiskt inte varför just Assange skulle vara annorlunda.

Tror ett större problem överlag är att folk inte är beredda att betala för journalistik vilket leder till att det är väldigt få, stora organisationer som står för en merpart av innehållet vi presenteras.

Av DeadMeat1234
Skrivet av htbtoma:

är inte grejen med konsol att man föredrar handkontroll över mus och tangentbord?

att spela med mus och tangentbord annat än mot PC spelare ser i vart fall jag som fusk att likställa med aimbot eller wallhack

Jag tror den stora grejen med konsol är att alla inte har budget till en speldator.

Av DeadMeat1234

Soen, den där nya svenska musiken som inte skvalar omkring på radiostationerna.

Av DeadMeat1234

Låter som att han lärt sig retorik av en viss president.

"The energy-efficiency is so good". So how good is the energy-efficiency?

It's so very very good, it's so good you would'nt even believe how good it is. I can tell you a story about how good the energy-efficiency is, it's very good.

Av DeadMeat1234
Skrivet av Chromatic:

Definitivt lite dumt hur dom gör spelen exklusiva för Epic enbart för att tjäna mer stålar, visst kan man argumentera att Steam tar ut en "för stor" avgift men ändå, nog cool to the gamers :/

Är de skyldiga gamers något eller har de måhända större skyldighet gentemot sina anställda och eventuella investerare? Med tanke på att spelutvecklare fortfarande går under eller måhända köps upp av större aktörer som "gamers" också älskar att förakta kanske vi ska vara glada om utvecklarna kan "tjäna mer stålar".

Förstår heller inte hur medelgamern som inte har några specifika behov från Steam blir lidande.

Av DeadMeat1234

En marknad som omsätter kopiösa pengar (*edit: källa, en hunch) idag men man får inte satsa på den som företag för att det missbehagar vissa användare? Är monopol den önskvärda situationen för slutkunden? Får man inte använda tillåtna medel för att försöka ta en del av kakan är det ganska kört om man inte är först.

Tycker väl även jag spontant bättre om GoG än de andra men marknaden är fri och det tycker iaf jag är rimligt.

Av DeadMeat1234
Skrivet av Lodisen:

90% av gångerna kör jag Google, men pga deras censur och annat påhitt så är vissa saker svåra att hitta. Då kör jag DuckDuckGo.
Tycker DDG är inte tillräckligt bra än så länge för att ersätta Google.

Tips om du vill köra Google men ändå vill ge DDG en chans är att utgå från DDG och in case of "fan, jag får inte fram något användbart" lägga till "G:" i början så presenterar DDG Googles resultat. Dubbel whammy är att Google inte kan koppla sökningen till dig samt att man har lite närmare att testa med DDG.

Av DeadMeat1234

Upplevde heller aldrig några problem med scrollhjulet på MX518 under "många" års brukande så det minuset i betyget sätter jag ett - framför

Av DeadMeat1234
Skrivet av brittaspjut:

Att hämta data från Blockets sida såsom priser och andra variabler är ju inte att använda något som blocket själva utvecklat.

Vilka har då utvecklat dem, har de uppstått helt spontant? Var ligger datat? Det ligger i Blockets databas.

Du får så gärna gå omkring i butiker och skriva ned priser och återge men det är ju inte det du vill göra. Du vill använda en bot för att göra det automatiskt vilket är något helt annat.

Om du kollar länken som någon annan lade in angavs just upphovsrätt som eventuellt problem och det är precis vad Blocket lutar sig mot med hänvisning till immaterialrätt. Sen är det en annan fråga om det är något som någonsin testats i rätten och det vet jag inget om.

Men, du får inte använda Blockets tjänster utan att följa deras regler, i reglerna står det att man inte får samla in data med hjälp av bottar och scripts.

Av DeadMeat1234

Blocket/Schibsted har ju villkor för hur folk/företag får använda deras tjänst och bör därför inte gärna behöva ljuga om lagen och huruvida man bryter mot den?

Saxat från Regler för blocket.se

Citat:

Immateriella rättigheter

Blocket, eller Blockets licensgivare, innehar de immateriella rättigheterna till text, bild, design och det övriga material och information som görs tillgängligt för dig genom din användning av Tjänsterna. Samma sak gäller den bakomliggande programkoden för Tjänsterna. Sådant material och information får inte användas på annat sätt än inom ramen för normal användning av Tjänsterna. Om inte annat anges är allt material Blockets exklusiva egendom.

Du får skriva ut enskilda sidor från Webbplatsen men du får i övrigt inte kopiera, reproducera, publicera, ladda upp, skicka eller distribuera något material eller någon information på Webbplatsen utan föregående skriftligt tillstånd från Blocket.

Användning av automatiserade tjänster såsom robotar, spindlar, indexering och liknande samt andra metoder för systematisk användning av innehållet på Webbplatsen är inte tillåtet utan föregående skriftligt tillstånd från Blocket.

All otillåten användning medför ersättningsskyldighet. Den som avsiktligt eller genom grov oaktsamhet bryter mot lagen kan straffas med böter eller fängelse upp till två år och bli dömd att betala skadestånd.

Av DeadMeat1234
Skrivet av Zipparn:

År 2020 kommer bomben: World of Starcraft

Skrivet av blue eyed devil:

Det har varit rykten om det i 10 år nu. Jag tror det kommer.

Varför inte Lost Vikings BR när vi ändå håller på med gammal skåpmat, trions tjafs har urartat och hela Yggdrasil blir skådeplats. Känns mer i linje för nya BlizzAct att snarare apa efter andra än leda utvecklingen.

Av DeadMeat1234
Skrivet av Hjemrdeil:

Lugnt om det inte kommer något mer så länge de fortsätter med seasons i Diablo 3. Som någon sade häromdagen.. Hur dåligt det än går för Blizzard så kommer hela spelarbasen alltid tillbaks för nästa season som vanligt.

Nej, delar av spelarbasen kommer tillbaks, bevisligen inte "hela" då t ex jag inte kommer återvända
Måhända har jag blivit utbytt, hmmm.

Hur definierar man ens spelarbas?

Av DeadMeat1234

Fulkultur?

Finkultur!

Av DeadMeat1234

@Majorkraft: Jag skulle lägga till lite pengar om möjligt på ett bättre nätagg, jag har själv gått på precis den där niten (till ett högre pris, räknade med att Corsair bara gjorde 'bra' nätagg) och tvingats köpa ett bättre då jag inte orkade med oljudet.

Edit. Mig veterligen levererar det helt ok ström däremot.

Av DeadMeat1234

Blev inspirerad av tidigare Kim Wilde.

Samt när vi ändå är inne på covers, lite Tool.

Av DeadMeat1234

För förtydligande.

https://www.asus.com/us/Motherboards/PRIME-X370-PRO/HelpDesk_CPU/

Netonnet borde kunna hjälpa till att flasha BIOS, om inte skulle jag antingen byta moderkort alt. vända mig till någon annan butik för att flasha moderkortet. Man måste helt enkelt starta med en äldre CPU för att kunna flasha om BIOS om den är för gammal.

Av DeadMeat1234

Inte svar på hela din fråga men nej, ditt moderkort har sannolikt inte integrerad grafik men om processorn du stoppar i har integrerad grafik (vilket din inte har) kan moderkortet nyttja det och skicka ut signal.

Överlag enklare att ge feedback om du skriver allt du faktiskt köpt inkl. modellbeteckning.

Av DeadMeat1234
Skrivet av GoldenFan:

Lyssnar igenom min Nirvana kollektion!

Tips på bra album i helhet? Åvanmämnda är mitt absoluta favoritband, följt av Radiohead!
Men gillar nästan all form av musik, lite svårt för elektronisk bdumtzz musik! Svensk musik gillar jag inte häller bortsätt från Håkan och Maggio!

Kanske...

Muse, t ex - Black Holes and Revelations
Soen - Lykaia (kanske lite hårdare bitvis än Radiohead men tycker Soen känns besläktade)

Sen en bunt samtid med Nirvana tycker jag väl borde ha lite att erbjuda som Pearl Jam, Faith No More, Alice In Chains. Dock inte stenkoll på individuella album.