Inlägg

Inlägg som Headcrab har skrivit i forumet
Av Headcrab

80286DX 33Mhz

Jag kommer inte ihåg alla specsen, då det var grymt länge sedan. Men jag fick min första dator på det tidiga 90talet. Det var en 80286DX Intel 33Mhz dator, men typ en HDD på 100MB, och ett par mb EDO ram minnen eller något sådant. Mitt första PC spel var ialla fall Commander Keen 1, direkt efter att min far och jag kommit hem från Sthlm (där vi köpte datorn), så började vi rigga upp allt på matbordet.

För jag var för ivrig att vänta till dagen efter (det var sent på kvällen, och mitt datorbord var inte ihop monterat än). Jag minns känslan än idag, jag satt i timmar och testade ALLT som man kunde tänka sig i dos. Jag var max 10år fyllda när det den här händelsen ägde rum satan, får nästan retro tårar!

Av Headcrab
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Toivo83
hmm du vet inte skillnad på leka med andra barn och sitta och spela/leka vid datorn?

Kan ju börja med den sociala delen, träffa öga mot öga med andra barn osv.

Min poäng exakt. Att bli socialt hämmad är ingen höjdare precis. Kan ge men för livet.

Av Headcrab

Fan...nu vart jag också sugen. Får man fråga om du någonsin klarat ut spelet? om jag inte minns helt fel så är sista banan en liten ö, mitt ute i ingestans. Syndicate Wars är fet nice också. Får se hur det blir med nya Syndicate.

Kan även rekommendera American Revolt, som finns med på Syndicate + utgåvan. Då kan man få tillgång till air strikes och annat roligt.

Av Headcrab

En hel drös för att vara ärlig.

Discworld Noir
Another World: 15th Anniversary
Fallout 3 collectors

Av Headcrab

Eh...FPS spel för en treåring?, alltså...inget illa menat mot dig. Men borde inte ungen (som en annan sa tidigare) leka med lego/leksaker/kompisar osv?. I annat fall vore väl kanske andra genrer mer lämpligt. Enda FPS spelet jag kan komma på som är något så när barnvänligt, är ett gammalt spel vid namn "Badtoys". Som Doom fast med leksaker istället.

Av Headcrab

Bittert som fan att Elmor inte vann. Men att få upp den i så mycket som 4.7GHz måste väl ändå räknas som en bedrift right?

Av Headcrab

Haha, klockren guide. Jag själv har dock inte lyckats en enda gång under alla år att fucka up min mobil. Där emot har jag en party hard lillebror som lyckats ha sönder sin nalle ett antal X gånger. Så jag vidarbefodrade guiden till honom.

Well done

Av Headcrab

Väldigt frän ide. Med tanke på att jag bara hade G i träslöjden i skolan (ja, fy skäms på mig) så är det dock inget bygge som jag själv skulle försöka mig på:p
Häftig katt också btw;)

Av Headcrab
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bombardier
Omodiferade datorer är ju fina de med. Men varför lägger 10or på ett galleri med helt vanliga prylar och bilder där hälften är blekta av blixten?
Blir rätt så trist i längden när alla bara lägger ut helt vanliga byggloggar.

Jag såg något riktigt jäkla monsterbygge (taget från Dreamhack, kommer inte ihåg vilket år dock) man kunde typ tro att det var en kärnreaktor han byggt. Hans dator (alone) skulle säkerligen kunna lysa upp en mindre lokal.

Var även någon annan herre som gjort en vattenkylnings anordning extreme edition.

Av Headcrab
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Von_OttO
du kanske borde fundera på en liknande själv? e ju inte så farligt dyrt

Låter inte som en dum ide tycker jag. Sitter just nu och kollar igenom dom andra datorerna som blivit listade. Med tanke på vad det är för dator som du byggt ihop för 7000kr, så är det rätt frestande att köra på just den.

Ska kolla runt lite först vad dom andra kommit fram till. Måste ju ha en bra Gamer dator så man kan köra dom kommande titlarna (Bioshock 2, Rage osv).

Väldigt bra jobbat ialla fall!:up:

Av Headcrab

En minst sagt prisvärd dator indeed. Vart en 8a för min del. Själv skulle jag behöva en ny Gamer dator framöver (gamla betan har gjort sitt).