Inlägg

Inlägg som klavin har skrivit i forumet
Av klavin

http://img695.imageshack.us/img695/3838/nikon001.th.jpg

Här är en bild på hur det ser ut.

Av klavin

Men det finns ingen elsladd utag på den bärbara hdd

Av klavin

så man behöver inte en el sladd till den bärbara i stationära datorn?

Av klavin

Tänkte om sladdar och sådant passar så det är bara att plugga in och rädda filer.

Av klavin

Bärbar hårddisk i stationär dator?

Fick troligen virus i min bärbara dator efter att ha installerat ett program och får hela tiden bluescreen efter windows xp logan. Förut kunde jag komma in i felsäkert läge och rädda lite bilder men jag skulle vilja rädda mer men som sakt, jag kan inte komma in på den och funderar på om det går att stoppa in en bärbar dators hårddisk i en stationär.

Jag tackar för alla vettiga svar!

MVH Kevin

Av klavin

3G Internet

Hej! Det är så att jag har en dongel som jag skulle vilja dela med mig till en annan dator så båda har internet. Är det någon som kan hur man gör? PS Har Win7 och XP.

MVH Kevin

Av klavin

Behöver hjälp!! :(

Skrev en tråd förut men jag trodde fel om problemet. Det var så att jag fick strömavbrott och datorn stog på. Efter strömavbrottet kraschade datorn och får bluescreen efter att xp loggan har laddat i ca 3-5 min och därefter startar om. En oändlig procedur. Har testat alla möjliga saker men inget fungerar att få den att fungera igen. Är det någon som har kunskap om sådant här? Har väldigt viktig bokföring som inte får gå bort. PS. Hittar inte bokföringen i hårddisken när jag har kollat från en annan dator.

MVH // Kevin

Av klavin

Hur ska jag installera ubuntu? På den krashade hårddisken eller på en annan hårddisk/dator som fixar ubuntu därifrån?

Av klavin

Win XP Bluescreen, startar om och om igen

Som rubriken lyder. Startar datorn och väntar tills den ska ladda klart (windows xp) men den fortsätter tills det blir bluescreen. Detta problem upstog efter att datorn fick en åsk kortslutning.Har försökt reparera hårddisken ett antal gånger men inga framsteg. Felsäkert läge fungerar inte heller.Har testat HirensBoot men inget +. Vill helst reparera hårddisken så jag inte tappar all bokföring och sådant.

Jag tackar för all hjälp jag kan få!

MVH //KLAViN