Inlägg

Inlägg som WRC har skrivit i forumet
Av WRC

hitta nya nätverk mm

Jag har en bärbar dator med vista. Hemma har jag ett trådlöst nätverk via router till telia adslmodem. Det trådlösa är usbkort. Dessa usb kort är inte vistakompatibla. Betyder det att philipsroutern också är beroende på datorns OS? Jag har även en zyxelrouter inkopplad nu. Den hittar den bärbara datorns inbyggda wlankort. Men den kan inte komma ut på internet. Begränsad/lokal uppkoppling. Säkerheten är hög men vad fan det går ju knappt att använda grejorna längre. Finns det någon guide? Jag är inte vän med vista än och det kan vara nått med det som gör att jag inte klarar detta. HJÄLP!

Av WRC

lika många kärnor som transistorer.....snart i din butik.

Av WRC

Ordentliga paket blev det. Grattis lyllosar. Jag har ju redan vunnit en tävling här. Jag är nämligen REGERANDE SWECLOCKERMÄSTARE I FOLKRACE!!!! Antagligen den evige också då folkrace inte är vanlig i swec sammanhang. Jag vann då bla en musmatta q-pad med folkracebilar och texten sweclockers över. Den A3 stora mattan funkar bra ännu. Den överlägset bästa matta jag haft. Bra va?

Pelle Hell , Tomelilla , sweden

Av WRC

man hoppas att inte även mobil os blir fullt av småprog som måste köpas till för att allt ska fungera. Ärligt talat så är jag rädd för att MS ska göra mobil os till en affärside med uppladdningar SP och skit. Telefonen ska bara fungera. appropå kamera så tycker jag dom mörkar lite där. Jag tycker att min gamla K800i hade bättre kamera än K850. Fler pixlar men sämre optik? Nått är det iaf .

Av WRC

Nej , lillfingret ligger bredvid musen. Och vad gäller oexakta knappar så är min så lättryckt att jag nästan håller dom i luften för att inte klicka. Enda minus är den lite hala designen som gör att man inte kan lyfta. annars är den toppen. Tack vare att klick knapparna inte har en "söm" utan är dolda under skalet så passar den både stora o små händer. fingrarna har inte en exakt plats som hos de flesta möss. Bra.

Av WRC

Othic , du borde få jobb på antipiratbyrån. Dina åsikter är precis dom som hela pirate bays fans stormar mot. Dina naiva värderingar om hur hollywood funkar är så helt politiskt korrekta. Pontén , är det du? Kolla MTV crib och se hur dom stackars artisterna tvingas leva. Se hur madonna drar in 485 miljoner om året. Dom som inte gnäller är små artister som förstår att internet är världens största scen. Och när stenen rullar så kommer pengarna. Finns det färre artister nu än på 80 talet innan internet? Lever dom sämre? Har budgetarna krympt? Nej , nej och nej. Var är problemet? All reklam är bra reklam.

Av WRC

oraderbart blanksteg i gästbok

Jag får av någon anledning ett blanksteg i en länk i min förenings gästbok. Jag har varit inne på phpmyadmin och ändrat i databasen. Men lika *** så bli det ett blanksteg i adressen. Någon som vet varför?

http://www.smkostgota.com/phpboken/index.php

adressen finns i post om riksfinal 20 oktober. Blanksteget är nu efter /rf

Av WRC

om folk inte försökte klå konsumenterna på svinsummor så kanske det också skulle komma en ändring.

Av WRC

aktiva bilder

Jag har en list med rullande bilder. Jag vill nu lägga in information till bilderna genom att göra dom klickbara. Något tips om hur det ska gå till?
Sidan : http://www.nbm.nu/

Av WRC

herregud , jag skulle göra band med bilder , sökte , och hittade min egen 4 år gamla tråd. Nåja , samma problem nu iaf. Något uppdaterat tips?

Edit : som det ser ut nu med rullandet. Det är inte inlagt i huvudsidan utan bara ett test för rullisten : http://www.nbm.nu/rullist/rullpix.htm

Edit 2 : kom på felet. Fel filändelse på bilderna = noobish
Nu ska bara koden in i huvuddokumentet. Kanske får jag anledning att återkomma......

Av WRC

Tack ska ni ha. Jag förstår nu att jag inte förstår. Men jag ska prova lite. Satte i s-video isf scarten , men bilden blev blåaktig. Ska prova vidare. Tack.

Av WRC

ok. Jag har aldrig sett kablage med dom färgerna. Men vilken överföring är bäst för bild ? S-video eller komponent? (För normalupplöst tv då.)

Av WRC

nej Så komponent kan man skicka vad som helst med om det är digitalt? Och alltså kan man köpa komponentkabel? Hur ser en sån ut? Jag har en 42 tums plasma och då borde den klara komponent ju ... måste kolla. Men sedan ska ju dvdspelare och förstärkare klara det också. Satans djungel.

Av WRC

komponent?

Vad är komponent? Allt snack om komponent men ingen förklaring till vad det är. (noobfråga jag vet )

Av WRC

problem vid användarväxling

När jag går från ett användarkonto till ett annat så har alla användarkonton lösenord. Då jag bara har en användare med lösen så är det något fel. Och det lösenord som jag har fungerar inte. Omstart så fungerar allt igen. Jag har sökt i forumet men hittar inget svar. Tips? win xp pro.

Av WRC

Någon lösning? Jag har samma problem. Orkar inte mer snart. Tom Gästkontot blir lösenskyddat.

Av WRC

Lyxproblem. Jag är bilmek så en kväll med en datorfelsök känns uppfriskande. Laga bilar däremot ......ja ni vet väl själva. Alla man känner rullar in. Suck*

Av WRC

650 miljoner i statsbidrag? Då är det tur att det inte är sweden-märkta AMD cpu som kommer framöver. USA:s statskassa, snacka om konkurrensmedel. Som typ saabs exfabrik i Malmö. Och vi såg ju hur det gick. Det var som vanligt massa dirrar som försåg sig. Och då fick väl regeringen jaga älg gratis eller nått. Skrämmande att se hur storföretag kan styra länder.

Av WRC

funkar det även om det finns os på disken som rasat?

Av WRC

klart jag rapporterar honom. Problemet är att allt står på turkiska ......Och det här med senasre versionen , vad menas med det? Senaste version av forumet?