Inlägg

Inlägg som raze14 har skrivit i forumet
Av raze14

har drabbats av samma problem nyligen. hade precis plockat bort varenda tangent och gjort rent när det hände... men hur som helst så märkte ja att mkt av "kletet" hade hamnat på insida och nästan nere vid brytaren. själv använde ja läkarsprit, vet inte riktigt hur bra det är men antar väll att cola inte är specifikt polärt eller opolärt, så antar väll att både vatten, alkohol och olja kan fungera :/

Av raze14

finns väll för lite billigare än 4.9k ? eller du kanske syftar på en speciellt referensmodell. ja sitter själv och funderar på om ja ska köpa det. har funderat mkt på 7950 också men det skiljer för lite på prislappen så 7970 känns intressantare. men eftersom det börjar dra ihop sig för lansering av Nvidias nya kort kommer jag nog iaf vänta och se. om kortena från Nvidia som ska fightas med 7970 och 7950 hamnar på en liknande prislapp så är det ju inte mkt svårare än att se vilket som presterar bäst och sedan köpa. kan ju tillägga att Nvidias kort MÅSTE vara minst lika bra annars kan man ju inte säga annat än att Nvidia har halkat efter och blivit en sämre grafikkortstillverkare imo.

Av raze14

ett konstverk ! fast fronten var det ända som ja tyckte var lite mindre snyggt, även fast dödskallen var grym!

Av raze14

Flimmer problem med mitt 5830 !

har haft detta problem ganska så länge nu, mitt kort börjar alltså flimra något så brutalt så fort ja rör på klockhastigheten eller minnet. detta problem uppstod ca 4-5 månader efter ja köpte kortet men har inte lyckats fixa det ännu. fabriksklockningen ligger på 800Mhz, och kan alltså inte köra med 801Mhz eller 799Mhz, spelar ingen roll vad ja ställer den på, så fort ja rör den går flimret igång. har testar flera gånger att ladda om drivrutinerna och har då fungerat i ca 2-3 timmar men sedan börjat flimra igen. skulle uppskatta om någon kunde hjälpa mig med detta, vet även att fler haft liknande fel så detta kan säkert hjälpa fler!

Av raze14

ett G19 skulle passa in perfa i denna "kick ass" hörna

Av raze14

g-kort

har liknande problem, har inte kunnat röra på clockfrekvensen varken upp eller ner då den börjar flimra brutalt direkt. formaterade om dator och installerade senaste drivisarna och då gick det att klocka det utan flimmer, men detta kom tillbaka nu efter ca 3 dagar igen.

Av raze14

gillade allt förutom själva skivbordet :/ tycker det är det största felet hos de flesta dator hörnor.

Av raze14
Skrivet av Jerkanftw:

Hahaha fin 3.0 du hade!

Jag måste typ va den enda som inte gillar G serien?

haha, cs sliter på gräjerna

Av raze14

G19 och lite annat ;)

hade ett saitek cyborg nyligen men det råkade ut för en olycka... iaf så såg ja att komplett hade rea på g19 då så ja "slog" till direkt slängde även med lite annat som också var otroligt billigt.

G19 och lite annat

Av raze14

har nyligen gjort ännu en beställning från komplett. tycker sidan har det största utbudet och har jämfört era priser med inet. skiljer inte mer än några hundralappar på samtliga saker. dvs att komplett har en viss sak till ett lite lägre pris medans inet har inet har något annat till bättre pris. saken som skiljer er är ju frakten... dyrare och segare. men det som har fått mig att välja komplett är för att de har haft så otroligt bra priser på många av deras kampanjer. ska hämta ut ett g19 idag och det var 42% rabatt ! <3

Av raze14
Skrivet av BlackDistortioN:

Den är lagom goo

Då ska du smaka den colan på glasburken

give me

Av raze14
Skrivet av smartis:

självklart klarar den 120hz, annars skulle de inte stått 120hz.. dock är den antagligen den sämsta 120hz skärmen som finns idag. Mest prisvärd är nog LGs.

tycker den borde ha det ja, men är bara det att ja hört massa folks om säger att dom inte gör de :S men inga pålitliga

Av raze14

men funderar på om den verkligen klarar 120 Hz ?

Av raze14

!

sjukt kul med denna mässa, gillar verkligen att det kommer upp så mkt videos! fortsätt med detta <3 men skulle vilja se mer chassin...

Av raze14

!

sjukt kul med denna mässa, gillar verkligen att det kommer upp så mkt videos! fortsätt med detta <3 men skulle vilja se mer chassin...

Av raze14
Skrivet av BigRedMachine:

Han fick inte bara en utan flera datorer av den granen.

haha lite fail men vafan, skrev fort som satan och stavar som en kratta.

Av raze14
Skrivet av AlbertMwugabi:

Om du spelar väldigt mycket CS skulle jag kolla på skärmar med 120hz, priset på dessa har börjat gå ner en del på senare tid.

Exempel är denna skärm som man kan få för ca 2000kr, Samsung 2233RZ

den där kanske kan vara någon! men har hört att vissa skärmar inte håller 120hz även fast det står så... :/

Av raze14

bästa spel skärmen ?

hejsan! sitter på en 22" acer skärm nu som ja köpte 2008 och då tänkte ja nog mer på budget än prestanda. är iaf sugen på ny skärm nu när ja har en lite vassare data, spela väldigt mkt cs men även andra spel. min fråga är vilken är den mest lämpliga skärmen till cs och vad ska man titta på i specifikationerna ? ge förslag på cs skärmar och gärna andra också.

-ursäktar stavfel i förhand xD

Av raze14

har druckit dom flesta här måste säga att coca cola classic är den godaste!

Av raze14
Skrivet av Dr.Mabuse:

Det du behöver göra är att minska den sekundära partitionen först (Krymp volym). Sedan expanderar du den primära (Utöka volym). Allt kan du göra med de inbyggda funktionerna i Windows 7 via diskhanteraren, eller mha kommandot diskpart.
För detaljerade instruktioner kan du googla på t.ex "change partition size windows 7" eller liknande.

hm, ja kom så långt att ja krympte den stora delen. men kunde inte utöka min 40 gb :S