Inlägg

Inlägg som helmersson har skrivit i forumet
Av helmersson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ellok
edit: Fick inget mail, Betan bara låg på mitt battle.net konto.

Så alla som inte kollat idag. Do it now!

WOW... BETA TIME!½!!

Hur fungerar det? Var det bara att ladda hem och köra? Jag hade inte heller fått något mail, men när jag kollade mitt Battlenet-account så låg betan där redo att laddas ner!

Dock är jag på jobbet så jag kan inte testa och jag tycker det är lite illavarslande att jag inte fått något mail med en nyckel i. Men jag hoppas att jag oroar mig i onödan.

Av helmersson

Ny PC - Vad att köpa?

Jag har levt med min gamla dator i många år nu och tänkte att det äntligen var dags för en ny. Problemet är bara den att jag levt i en grotta sen jag köpte min gamla och därför inte vet vad som är gäller nu för tiden.

Datorn jag hade tänkt att sätta ihop ska inte vara något "monster" men väl en bra PC som klarar det mesta. Såhär har jag tänkt:

Moderkort: Asus P7P55 LX
Nätagg: Corsair TX 650W 80+
Minnen: Corsair 4GB (2x2048MB) 1600MHz XMS3
Disk: 80GB 2.5" SSD Intel X25-M G2 SATA, RETAIL
Lagringsdisk: 640GB Western Digital Caviar Blue SATA II
Processor: Core i5 750, 2.66GHz
Brännare/Läsare: Samsung SH-S223B 22X DVD±RW DL SATA Svart
Grafikkort: XFX Radeon HD5770 1GB XT
OS: Windows 7 Professional 64-bit Svensk OEM

Sen är jag lite osäker kring chassit. Har tittat på:

Antec Performance One P183
Fractal Design Define R2

Vad tycker ni är det bästa valet av dessa två? Det viktigaste är att datorn är relativt tyst och att den inte blir för varm. Hur ser datorn i övrigt ut? Är inte heller främmande för andra förslag. Allmäna tips och trix är också välkomna. Jag kan dessutom säga att det i dagsläget inte är aktuellt med någon klockning.

Alla dessa delar finns på Inet.se, men jag kan också tänka mig att handla från andra sidor om det skulle finnas delar där som är bättre till ett liknande pris.