Inlägg

Inlägg som Idumhet har skrivit i forumet
Av Idumhet
Skrivet av flashen:

Viktigt att rengöra ordentligt, köp desinfektionsmedel, glömt vad mitt heter dock :/

Kan kolla upp de sen!

Jag har tänkt på att köra dom i diskmaskinen på varmaste programmet och sedan köra dom i ugnen med aluminiumfolie över öppningen för att desinficera dom

Skickades från m.sweclockers.com

Av Idumhet
Skrivet av Arvidbergstedt:

Varför skulle jag göra så?

För att du kräver källor, är lite smått otrevlig genom att skriva med CAPS "KÄLLA!!!" varje gång någon berättar av egna erfarenheter och till och med gör tester för din skull och inte ens ett tack får han/hon.

Det låter som att du vägrar acceptera att 120Hz inte kräver mer än 60Hz, och därför får man känslan av att du är den som påstår att det krävs mer men vägrar erkänna att du har fel.

Så verkar det enligt mig iaf. Försök vara trevlig när folk hjälper dig eller berättar hur det är.. Jag litar 1000 gånger mer på folket på Sweclockers än på folk som skriver på diverse hemsidor och 10000 gånger mer än typ Wikipedia eller dylikt!

Just My 2 cents

Av Idumhet
Skrivet av FireFox:

Vuxensaft ja

Jag har en liten fråga, hur gjorde du för att få flaskorna rena som du var oc hämtade?

Har precis hämtat några själv, men det finns spår av mögel i några och de luktar lite unket, så tänkte om du hade något bra sätt att rengöra dem på.

Av Idumhet
Skrivet av bandite:

Dubbla strömförbrukningen jämfört med crossovern.. Undrar vad det beror på

Skickades från m.sweclockers.com

Av Idumhet

Jag har lite samma fråga, men jag har gjort det till en ftp-server, men jag vet inte hur jag ska ansluta till den från internet.. Via hemnätverket är det ju enkelt, men hur ska jag få mottagande router att skicka mig till datorn..

Skickades från m.sweclockers.com

Av Idumhet
Skrivet av Ninjaflipp:

Vet inte vad jag tycker om priset, går ju att få tag på ett GTX690 för liknande summor (dock har jag tillgång till inköpspriser) men det här kortet kanske blir ännu billigare.

Priset som anges i artikeln är antagligen priset till kund, vilket innebär att du får dra bort marginalen även på detta kort för att kunna jämföra dina priser om du har tillgång till inköpspriset. Räkna med iaf några procents marginal till affärerna som säljer korten

Av Idumhet

Angående RAM, köp dessa istället, så skiljer det 350 spänn för dubbla minnet, det tycker jag är värt det iallafall
http://www.inet.se/produkt/5315124/corsair-8gb-2x4096mb-cl9-1...

Skickades från m.sweclockers.com

Av Idumhet
Skrivet av FireFox:

Tänk att man inte tänkte på det när man hade sitt projektarbete! Varför inte brygga öl som projektarbete så kan du ha en logg på hur du har gått till väga och allt runt omkring, som en slags starters guide för nyfikna lärare och klasskamrater?

Det är inte dumt tänkt, men tyvärr måste jag också på något vis klämma in det kemiska eller fysiska i den då jag läser natur så jag får göra lite olika tester och flumma in lite på hur olika jäst beter sig i olika temperaturer också. Jag tror nog det blir bra

Skickades från m.sweclockers.com

Av Idumhet

Trevligt med en bryggartråd! Jag har tänkt att göra mitt projektarbete om ölbryggeri, men behöver lite tips på hur frågeställningen ska vara. Är det någon som har tips? Jag har t.ex. tänkt att man ska mäta alkoholhalten genom jäsningsprocessen för att komma fram till hur tiden påverkar volymprocenten på ölet, men jag behöver mer än det som frågeställning, så hjälp gärna till!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Idumhet
Av Idumhet
Skrivet av Dr.Mabuse:

Du tycker inte det är konstigt att stoppa ord i andras mun bara för att du inte förstår resonemanget?
Det är som att skjuta först och fråga sen.

Jag syftar på att mobilopertörerna, antar jag, bygger sin betalmodell på att människor ringer. När beteendet ändras hos en kategori kunder med smartphones är det kanske inte så konstigt att det blir ett budgetunderskott för mobiloperatörerna som de vill ta igen på något vis. Kan du visa att kostnaderna inte ökar och att intäkterna inte minskar så kommer även jag att ifrågasätta begränsningar/extraavgifter och varför man överhuvudtaget har två olika taxor/tjänster.

Man betalar ju redan rätt höga priser för att kunna surfa med 3G.. Då borde ju rimligtvis VOiP ingå tycker jag. Eller som någon annan sade förut, höj priset på pott-abonnemangen eller något så man förstår att det kostar och det inte är några dolda avgifter som man ser på räkningen när den kommer...

Skickades från m.sweclockers.com

Av Idumhet

Där kan man like gärna byta överskriften till något i stil med "hat-ism" eftersom det är ofantligt många som hatar Apple.

Förövrigt så är alla företag likadana, lika stora douchebags, men media och grupptryck kontrollerar vilka som får mest skit, det är bara att vänja sig.

Av Idumhet
Skrivet av Fl3xus:

Vad är det som är konstigt med att jag som betalande konsument inte får det jag har betalat för? Om du hade läst noggrannt så hade du fått en klar bild att detta är ingen smutskampanj. Jag får alltså inte ens ett kvitto på att jag har köpt ngting för ev. fel,ånger, reklamation.
Så du tror inte det att en slump att så många klagar på CD.ON? För att de lyckas skicka ett paket rätt en gång behöver inte betyda att de andra 9/10 ggr går som planerat.

Du har väl ett kvitto på cdons hemsida? Isåfall kan du ju se där, och även höra av dig till cdon och se vad som händer med ditt chassi.. När jag beställde från Inet så dröjde chassit 3 dagar extra då det skickades från ett annat lager, kanske likadant här?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Idumhet

Beställde ett Gigabyte 670 Windforce i fredags och fick det idag, kanonbra! Har inte testat det, men tror nog allt att det ska fungera!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Idumhet

Hur har era butiker öppet under nationaldagen?
Tänker speciellt på Ringön.

Av Idumhet

TS frågade visserligen inte om vilket program utan vilka inställningar (antar att h*n menar volt och liknande)

Har tyvärr inget svar till dig TS..

Av Idumhet
Skrivet av b0ndeN:

Hej!

Jag har noll koll på hur det här fungerar och har tittat igenom FAQ tråden o.s.v. men fattar inte riktigt ändå. Det är så att min brorsas gamla grafikkort pajade, så nu har han köpt ett nytt som har 550W Minimum, dock såg jag efter att vi satt i det att Nätagget bara har MAX 460W.

Kan det fungera ändå?

det är förövrigt ett GTX 560 Ti.

Vad är det för nätagg? 550W är specifikationen bara för att värdelösa aggregat med väldigt låg verkningsgrad skall fungera att använda också. Har du 80+ Certifiering på nätaggregatet så är det inga problem alls att köra det grafikkortet på!

Edit: http://www.sweclockers.com/recension/14783-nvidia-geforce-gtx...

Där kan du se vad ett helt system drar vid väggen med 560Ti! Näst längst ner i listan är ett vanligt 560 Ti, och inte 448.

/Anders

Av Idumhet
Skrivet av mr_svahn:

lol, du har inget flyt mannen...

Det flyter på alldeles för mycket snarare

Av Idumhet

Kan inte styra min vpp655

Tja!

Jag har en vpp655 som inte går att styra hastigheten på.. Jag kan vrida den röda grejen på baksidan hur många varv som helst.. Har även kopplat tre-pin till min fläktkontroller, men det fungerar inte att styra med den heller..

Någon som vet varför det inte fungerar?

Med vänlig hälsning,
Anders

Av Idumhet

Renderingsdator

Tjenna!

Jag har funderingar på att bygga en dator för att rita och rendera 3D bilder och liknande, så jag antar att den behöver en del processorkraft.

Skulle behöva lite hjälp med vad för delar man ska ha. Är det bättre att satsa på en i7 2600k/3770k och klocka den eller satsa på två 1366/2011 processorer i prestanda/SEK avseende?

Har inte en jättebudget och vet inte om det händer inom ett år detta, men vill gärna ha lite olika varianter att fundera på

Tack på förhand
Anders