Inlägg

Inlägg som PiggeVonKnorr har skrivit i forumet
Av PiggeVonKnorr

Vad har du i resten i burken och vilka inställningar i gta v är det vi pratar om?

Skickades från m.sweclockers.com

Av PiggeVonKnorr

Kika om du/ni får bild om ni plockar ut och kör ram-minnena var för sig i olika slots.

Hade samma problem när jag byggde min dator, och fick bild när jag gjorde som jag föreslog.
Problemet kan då vara att en av pinsen till processorn har blivit böjd, vilket kan vara svårt att se och att försöka räta till.

Av PiggeVonKnorr

Har "vanliga" hörapparater, alltså en som ligger bakom örat kopplat till en gjuten snäcka som sitter i örat, och jobbar också inom industrin. Vanligaste anledningen till tjut i hörapparater enligt egna upplevelser (haft över 20år) är att man har en snäcka som man börjat växa ur, alltså det "glappar" lite och att det blir rundgång vilket orsakar tjutet. precis som m4gnify sa så blir detta påtagligt när man täcker över den med en hand, eller hörselkåpor som i ditt fall. märkte själv detta för ett tag sen, men försvann när jag fick nya snäckor.

Av PiggeVonKnorr

@Tumnus: Är nog inget ovanligt att man får lön första månaden man arbetar. Själv har jag fått så vid alla mina anställningar med fast månadslön. Sen flyter det på med korrigering av ledighet/sjukdagar månaden efter som vanligt.

Av PiggeVonKnorr

Ja det går att göra så, nyckeln som följer med måste du ändå aktivera i origin för att kunna spela.

Av PiggeVonKnorr

@Kethsi: köpte nyligen ett Palit 1080 Super Jetstream, där det stod att den tog upp 3 platser men behövde endast plocka bort två stycken. men kortet i sig täcker den tredje platsen, så antagligen blir det liknande med det kortet.

Av PiggeVonKnorr

tog double dragon, thanks!

Av PiggeVonKnorr

@Belzader: känns rätt självklart när det nämns, att man känner sig nästan lite dum nu när man tänker på det..

Kanske låter lite konstigt, kanske rentav desperat, men jagar lite alternativ. Har verkligen snöat in mig på att byta upp mig, men att sälja den när den kommer tillbaka så blir det kanske för stor mellanskillnad för att ha råd.. kan man höra med Acer om det går att lösa via dom? Lite långsökt, men vad vet jag.

Av PiggeVonKnorr
Skrivet av Dreijer:

Det är upp till de som utför reparationen att bedöma om reparation eller utbyte skall ske. Det skiljer sig från modell till modell, oftast.

Skrivet av mrqaffe:

Du har inget stöd i nån lag att få byta modell vid en reklamation, garantier kan däremot se ut hur som helst men jag tvivlar på att nån skriver in att du ska få byta upp dig, däremot händer det att man kan få ett sånt erbjudande som goodwill men det är ju helt utanför reklamation och garantier i så fall.

Då vet jag! Var mest nyfiken då det gick från "det går nog bra" till att det inte alls går. Och tänker själv att det inte borde spela någon roll om man går in med mellanskillnaden, särskilt om redan har tagit emot den.

Får väl hoppase att det kanske går bra ändå. Tack för svar!

Av PiggeVonKnorr

Uppdatering.

Pratade med inet idag igen, samma kille som i fredags sa att det borde vara okej att jag bytte upp mig i skärm-väg säger nu att alla skärmar som lämnas in ska repareras och därför kan inte ett "byte" ske.

Detta stämmer säkert att det ska repareras, men har jag verkligen inte rätt att byta en vara på ett garantiärende? Är det inet eller Acer som isf som ansvarar för ett ev byte? Hade gärna passat på med ett byte när man ändå lämnat in den och nu faktiskt har råd med mellanskillnaden, och att det dessutom kan ta upp till 3 veckor (tydligen) med att få tillbaka den gör att bytet verkar ännu mer lockande..

Så nån som har lite bättre koll på konsumenträtt får gärna flika in med något matnyttigt. Mvh

Av PiggeVonKnorr

@giplet: bilden är tagen som den är, men missfärgningarna är synliga även när man sitter vanligt rakt fram. Angående att skärmen kan bli dålig efter ett tag köper jag, men en skärm för 5000kr borde hålla sig längre än garantitiden när min gamla Acer från 2011 för 1000kr ser fortfarande bättre ut i det avseendet fick även medhåll från personen från inet som tog emot skärmen, att det var avsevärt mycket bleed.

Vilket som är ju glad att dom tog den, hade inte orkat med den i längden.

Edit; läste lite för snabbt, ta det med hur länge en skärm håller med en nypa salt. Det lyser igenom även vid ljusa miljöer

Av PiggeVonKnorr

Skärmen är inskickad och är iväg skickad för reparation, så tack för alla svar!
Dock blev det till att byta upp sig i samma veva så bad dom skicka iväg en acer xb271hu istället

Av PiggeVonKnorr

Tack Zetfury för spelet!

Av PiggeVonKnorr

bild 1 light bleed

bild 2 gult..

Här är bilder som visar på ett ungefär vad jag menar iallafall!

Okej då vet jag! Men vart går gränsen på att det är jag som är känslig och "har fel", alltså att dom menar på att det inte är något fel på den, och att jag faktiskt får medhåll och hjälp från inet isf?

Av PiggeVonKnorr

lightbleed och gul missfärgning plötsligt efter 10 månader..

tjena!
sitter på en Acer 27" Predator XB270HA (XB270HA) som jag köpte från inet i november förra året.
Har haft lite lightbleed tidigare, men som blev värre för ungefär en vecka sen och detsutom fått gul "missfärgning" i ena hörnet.

Har inte stört mig tidigare men nu har det börja störa mig rätt rejält, när man detsutom ser gulnaden i skärmen under spelsesioner så börjar jag fundera på hur jag ska lösa det. går såna saker på garantin? Skickar man in den till inet för reparation, eller får man ut en ny? med tanke på att denna inte säljs längre vet jag inte riktigt hur det funkar.

lägger upp bilder lite senare idag.

tack på förhand.

Av PiggeVonKnorr
Skrivet av Mansonite:

Skönt att det löste sig!
Men hur gjorde dom med att scanna leget? Funkade det att göra via Skype eller hur gick det till?

Ingen scanning, skrev nog bara in person nr har själv inget körkort utan ett leg från Swedbank som dom aldrig scannat tex.

Tanten i kassan var inte riktigt imponerad över lösningen, utan muttrade fram att man minsann ska ha ett giltigt leg med sig egentligen. Men bara glad att det löste sig

Av PiggeVonKnorr

förlåt för dålig respons och tack för alla svar! Det löste sig med skype och en väldigt skeptisk dam vid utlämningsstället hos ica! Tur att tanten kan tala för sig!

Av PiggeVonKnorr

hämta paket åt sambon utan hennes leg

Sambon har tillfälligt flyttat ner till göteborg för att plugga/ta körkort i några månader.
Problemet är att hon har fått paket som ska hämtas ut från posten och har inte möjliglighet att hämta ut det själv.
Tanken var då att jag skulle hämta ut det och sen ta med mig det när jag åker ner dit om två veckor, problemet är då att jag inte har hennes leg/pass.

frågan är då, finns det något sätt att få ut det ändå? kan hon vara med i telefon (läs facetime/skype/video samtal) och visa upp pass via den vägen? eller är det helt kört? kan man vidarebefodra paketet ner till henne i gbg?

tacksam för svar. mvh

Av PiggeVonKnorr

@hakd:
No problemo, lätt att missa så här tidigt på småtimmarna

OT, angående priserna på CPU'erna så är det väl dollarn som har blivit starkare (sett till kronan) osv. Eller/också om det är så att intel har höjt sina priser. Inte helt säkert, men sett detta diskuteras i andra trådar på forumet.

Av PiggeVonKnorr

Men han hade ju redan beställt ett 980ti från netonnet, listan från inet var ju bara för att visa hur burken kommer att se ut