Inlägg

Inlägg som Wenro har skrivit i forumet
Av Wenro
Skrivet av Vikbo:

Jag körde min Phenom II X4 955BE som huvuddator fram till bröjan av december 2017

Körde den med, till 2012-2013. Sedan byggde jag min nuvarande burk med 3570k, köpte sen in en 3770k och rullar på ännu. Men jag minns allt 955-tiden. Tror jag hade två st Radeon 4830 som sedan byttes ut till 6950, som sedan byttes ut till 660 Ti.

Av Wenro

Vilka summor talar vi om här? För laptop, och "billig laddare" ?

Av Wenro

Jag har inte bytt ännu. 3770k i 5GHz jobbar på rätt bra, och spelar väl inte så mycket längre för den delen. Slår till när något verkligen intressant dyker upp.

Av Wenro
Skrivet av voro12:

Jag brukar gå in i Anti-5G grupper på Facebook och läsa folks inlägg, man blir både fascinerad och mörkrädd på samma gång.

Ugh... Såna där anti-vaxers. Man kan undra vart fan det slog fel hos vissa.....

Av Wenro

Säljer reservdelar på en större bilfirma, samt ansvarig för däckhotell. Då det är dags för däckskifte så är det full rulle på plats för min del.

Av Wenro
Skrivet av AMD-FX:

Orkar inte installera en spelklient till. Avstår detta spel. Tror jag inte kommit längre än ett testlir på nåt gratisspel jag laddat ner innan jag tröttnat. Left 4 Dead 2 släpptes som gratis christmas gåva 2013 och det är väl det enda spel som är värt att spela

Offtopic:
Och så denna j-a tidsomställning. Hoppas att dom ändrar till enbart sommartid nästa gång

Du behöver inte installera för att få det gratis.

Av Wenro

1-3GB om ens det. Wifi hemma och på jobbet så blir sällan på mobildatan.

Av Wenro
Av Wenro

Skulle inte använda skräpet oavsett men om jag hade det och bildkvallen sänktes..Avprenumeration direkt oavsett om dem även sänkt pris.

Får tag i bra bild på alternativa håll....

Av Wenro

Frisk som en nötkärna än så länge, jobbar på som vanligt.

Av Wenro

https://i.imgur.com/cRO5Iwm.jpg?1

Lite halvtaskig bild men får duga. Fick väl passa på och ta en med tanke på priset, och så för att bevara gamle gubben så klart.

Av Wenro

Lite Bob Ross känsla ändå.

Av Wenro
Skrivet av Mockasin:

Det är ju en presentation gjord för GDC egentligen. Det är därför han förklarar mer utförligt.

Kanske, men nu står han ju och förklarar saker på teknisk nivå, som de flesta redan vet. Visst, om min (vila i frid) mormor hade varit intresserad av en konsol så hade till och med hon förstått, så är väl positivt på ett sätt.

Av Wenro
Skrivet av BasseBaba:

Shit man blir ju sömnig av hans röst.

Litegrann.. Och jag trodde att det var Per Gessle först.

Av Wenro

Man kan ju nästan tro att dem precis upptäckt SSD. Varför skulle det "vara omöjligt" att installera en SSD i PS5?

Av Wenro

Gjorde också förut Men gick inte för tjejen, av någon anledning. Hon fick också beskedet senare, om det har något med saken att göra.

Av Wenro

Du får nog kolla, som Rouge nämner, hur det ligger till med fiberstation eventuellt fråga leverantören vad det kan bero på, med tanke på att alla dina uppkopplingar har skiftat. Jag har alltid legat ÖVER "utlovad" hastighet via fiber, och 2 av 3 gånger över ADSL.

Av Wenro

Ta en stund och reflektera över hur det skulle sett ut vid annan kris. Krig, zombieapokalyps, you name it. Det hade totalhavererat redan första två dagarna pga. att människor inte kan hålla sig lugna. Allt ska vara i panik hela tiden, förstår inte det.

Av Wenro

Gillade att det var "riktiga" städer på kartan, som känns igen, jämfört med typ PUBG och massa random ryska byar/städer som jag inte ens vet om de finns på riktigt eller inte. Landa i Korea liksom.

Av Wenro
Skrivet av Wenro:

Hoppas på besked snart. Ligger nog mellan 10-15k tillbaka.

Skrivet av dlq84:

Tragiskt att låna ut så mycket skattefritt till staten. Börja Jämka istället och investera dem pengarna i fonder eller nåt istället.

Skrivet av anon5930:

Du menar att jämka genom att se till att betala in uppenbart för lite i skatt?

När man talar om jämkning är det väl ändå att betala in för mycket så man får tillbaks i skatt. Vissa gillar det av olika anledningar men helt klart får man inte någon ränta.

Skrivet av siggelump:

Varje år ska detta nämnas av någon duktig. Jag tror nog att de flesta vet om att det inte är någon lotterivinst som kommer med skatten. Personer som blir glada av att få tillbaka pengar på skatten hade troligtvis inte sparat undan den summan under årets lopp för att eventuellt tjäna några kronor ändå.

Skrivet av tBiorrith:

Riktigt tragiskt är det ju att behöva betala tillbaka ett par tusen precis när man ska hålla semester.
Nä tack, då vill jag hellre ha tillbaka pengar i skatteåterbäring.

13.437:- vart det.